-
Nanimira, šeširići nikako nisu katastrofa i glupost, naprotiv.
Imam isti problem sa ravnim bradavicama, ali uz pomoć njih, dojila sam prvo dijete godinu dana (6 mjeseci isključivo dojenje).
Kada sam rodila drugo dijete, nadala sam se da ću dojiti bez njih, a sestra u bolnici koja je "zadužena" za dojenje i koja je, po meni, autoritet br.1 kada je u pitanju dojenje, cijeli dan mi je pomagala da dojim bez šeširića - pravilno mi namještala bradavicu, izvlačila je nekakvim vježbama i masažama (upotrijebila je neki izraz, ne sjećam se koji) i ništa nije uspjelo. Na kraju mi je sama objasnila da, iako su šeširići nužno zlo, bez njih očito neću moći.
I evo, već pet mjeseci isključivo dojim svoje dijete sa šeširićama, mali je veliki za svoju dob i iznadprosječno dobiva svaki mjesec. Koristim MAM 2 šeširiće koji su stvarno jako ugodni i dojenje je bezbolno. Probala sam i druge, nisu mi do kraja pasali, a ove mi je otkrila gore navedena sestra i stvarno su odlični.
Da, dojenje bez šeširića je sjajno, puno bolje, ali ako nam priroda to nije omogućila, zašto ne bi uspješno dojila svoje dijete uz pomoć šeširića??
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma