Joj, moj je prije cca pola godine dok je igrao igricu bio opsjednut svim voćem, povrćem i zombijima, mislila sam mu za rođendan nešto uzeti ali nije bilo nikakvih zgodnih plastičnih igračaka pa se morao zadovoljiti sa Plants vs zombies tortom.
Moj zna da ja punim adventski kalendar, za sv. nikolu nosi poklon sam sv. nikola, za Božić djed mraz(prikladniji je Isusek ali ne mogu to sad mijenjati), za NG nema poklona.
Moj je ove godine prvi puta uz moju pomoć pisao pismo, poželio je sve gormite koji postoje, rekla sam mu da dm možda ne zna koji sve postoje pa smo napisali puno gormita i oni su kupljeni tu na burzi rabljeni.
Drugi poklon je neka kartonska kuća iz lidla za koju je zapeo dok je prelistavao katalog i rekla sam mu da i to napiše ali je rekao da to možemo sami kupiti u lidlu, rekla sam da ja ne kupujem nikakve igračke i da ako ju želi neka piše...Uglavnom skromnije nego prijašnjih godina ali takva je situacija a i dobit će upravo ono što je poželio a ne nešto za što ja zabrijem da je kvalitetno,da bi bilo dobro da ima..
Za Sv. Nikolu inače dobije isto neku igračku i eventualno slatkiš, ove godine će to biti neka društvena igra koju sam ja izabrala i pozivnica za čokofestival u Opatiji-to idemo organizirano s vrtićem.