dino sretno draga do kraja!!! da sve bude ok!![]()
dino sretno draga do kraja!!! da sve bude ok!![]()
dino84 bravo!!!
Frćka navijam jaaako!!!
Cure vibrrr vibrrr za sta god vam treba!
Dino84![]()
divne vijesti!!!zoveš sutra da se naručiš na uzv?
frćkana najjače!!!!!!!!!
saraya
mary 123i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu!!!
strašna i ostale betočekalice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dino84bravo, čestitam, i vibram za srculence ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
s_iva, frćka, ~~~~~~~~~~~~~sretno sutra
saraya, nadam se da su ti glupi testići bili "pokvareni", i da će te beta ugodno iznenaditi ~~~~~~~~~~~~~~~~
Draga sretna 1506, da odgovorim tebi i Sari 10. Hvala vam na brizi!Nisam napravila testić, davno sam sebi zacrtala da se neću s njima mučiti... Već dva dana imam neko brljavljenje, bojim se da je m., iako mi nikad nije došla pod utrićima. Probada me lijevi jajnik, simptome nikakve nisam imala. Ujutro vadim betu, ali bojim se zaludu
Kako ste vi?
Ne uspijevam sve popratiti, pa šaljem pozdrave svima i vibram za sve kojima treba ...
Laralana moja prijateljica je baš bila neki dan i kaže da nije ništa strašno kao šta ti je maca papućarica napisala kao jača menstualna bol , bolilo je ali ne puno ,ja nisam bila nikad pa ti nemogu osobno reć al eto to mi je ona rekla.
KyraArsza beturinu!!!!!!!!!!!
Jojo vidiš to tvoje nisam ni vidila,baš mi je ovo bzv!
Kyra Ars da ponovim ovdje da ti držim velikeza sutra. To brljavljenje ne mora značiti dolazak m, mnoge trudnice su imale to na početku trudnoće, čak i pravo krvarenje. Al beta će ,naravno, sve reći. Sretno ti draga Kyra sutra i javi nam betu!!!
jutro!
cure za sve koje danas vadite~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~nek vam budu pozitivne!
Kako ste mi danas, vibram za pozitivne bete....
Danas mi je 5 dnt blastica i probudila bol u leđima , kao da menga dolazi ???? To bi trebao biti dobar znak ili ????
Napokon idem raditi da si skratim vrijeme
Dinobravo bravo, nek bude sve dalje skolski , bas me razveselila ta tvoja beta !!!!
Frcka ~~~~~ za danasnju betu da te smiri i da lakse docekas UZ...
I ostalim curama figice i kolektivne, sto manje stresa i briga....
Velike vibrice za velike bete...
Meni danas 3dnt..i nista posebno.necu uopce gledat simptome jer sam prosli put imala a od trudnoce ni T.
Sretno svima.
kliničke trudnoće = potvrđena trudnoća na uzv
za razliku od
biokemijske trudnoće=potvrđena trudnoća samo uz pozitivnu betu, dakle nije bilo srčane akcije na uzv ili je došlo do ranog aborta
inače preporučujem stranicu:
http://www.neplodnost.hr/trudnoa-v2.html
Meni je danas 4 dnt, i danas sam si piknula svoj Decapeptyl (uz Fragmin koji je standard).
Simptoma nikakvih, sinoć me nešto kao zatezalo, al znam da je prerano za simptome
~~~~~~~~~~~ vibrice curama za bete koje vade danas....
saraya žao mi je
~~~~~~~~~~~~~~~ svima koji danas vade betu!
Strašna i clematis u mislima ste mi![]()
može li mi netko malo pojasniti ß5.3? znam da nekim curama bude 0! Jel to znači da je u jednom trenutku bilo nešto , pa stalo i odustalo ili šta? jel bilo implantacije pa odustalo ili ne??
Frćka ~~~~~~~~~~~~~~~~~za današnju betu!
dino84Sretno dalje!
saraya sve je moguće. Kad si dobila zadnju injekciju i koju?
Tantolina žao mi je! Kad će nama osvanuti sunce?! Bio bi red, ne?!
ja sam u prirodnom ciklusu, dobila sam jedino štopericu..ma ne..znam da nije trudnoća samo me zanima zna li netko razjasniti moju oskudnu, ali prisutnu brojčicu...?
svim curama sretno dalje..oprostite..ja ne funkcioniram danas..
moguće da se nešto ulovilo, ali je i brzo odustalo pa je do sad, i ono bete šta je bilo, palo. žao mi je!
evooo samo da se i tu javim meni je danas 18 dan od transfera i BETA JE 2885 meni je ovo vauuuu moram vadit za dva dana tj prekosutra da vidimo samo el se pravilno dupla![]()
Saraya, teško da ćeš to saznati, da si vadila prekjučer - možda bi vidjela veću brojčicu i znala bi da je ovo biokemijska. Ovako može biti da je bila a ne mora, iako meni 5,3 i tvoj test koji ti bio pozitivan (neko vrijeme iza onih 10 minuta testiranja, koliko je vremena prošlo od piškenja testa do onog trenutka kad si ipak ugledala 2 linije?) ipak izgleda da je bila kratka biokemijska trudnoća.
Ovo može biti dobar znak za ubuduće ali sigurno nije validna trudnoća, rekla bih.
Analoneta WOW. To se zove beta. Čestitam
Ja sam danas vidjela moje malo srce, sve je u redu i kako treba biti za 6 tjedana, nema hematoma i sad mi je malo lakše.
Ima li novosti od Marlen?
analoneta,čestitam,beta ti je odlična
trudyc,super za srčeko,nek i dalje sve bude dobro
ko nam još danas vadi betu,sva sam se pogubila?
Analoneta čestitam na supermega beti i vibram za pravilno duplanje!
TrudyCsuper za srčeko i školsku trudnoću
Soraya najiskrenije mi je žao što si to morala doživjeti... nova nada ostaje za dalje
Svima kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ pa se poslužite
analoneta predivna vijest! cestitam!
Hvala svima i evo malo za Frčku ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Last edited by TrudyC; 02.12.2013 at 13:08.
A evo i moj izvještaj: 5d od oplodnje preživjelo sedam morulica, na žalost ni jedna nije dogurala do stadija blastice, ali kaže biologica da su lijepe pa sve nade polažemo u njih. Od transfera se odustaje zbog prijetečeg ohss-a, a na godinu možemo na FET. Malo sam "zabrinuta" što uvijek imamo spore embrije i što nikad ne doguraju do blaste....
Znam da ima uspjeha i s odmrznutim morulicama, ali nekako mi nije sve svejedno.... Šta vi mislite?
Pozdrav svima danas! I za jakoooo pozitivne bete, simptome i znakove ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Saraya grlim draga
Analoneta predivno, bravo
Svima sretnooooo
marlen nazalost, VV nema praksu cekanja 6-og dana da se vidi sto ce s morulama biti. u prvoj stimulaciji sam imala slicnu situaciju, a 5-i dan je bilo 8 embrija, svi na prijelazu morula - blastocista, do transfera je 4 prebacilo u rane blastociste, ali to su i dalje sporiji embriji. moguce je da je zbog icsi-ja i loseg sgrama.
Marlen - 7 morula ne zvući uopće loše. Nemam previše iskustva s tim prelazom morula/blastocista, ali držim fige da se sve zamrznu i da iduće godine lijepo u miru odeš po svoju bebu![]()
Hvala Bubek i Trudy!
A ne znam, srce govori, vidi i želi jedno, a mozak drugo
Curke![]()
vidim da imate i novih trudnica, sretno svima do kraja!!![]()
i mi smo uvijek imali spore embrije, to se najbolje vidlo u Pragu gdje su ih kontinuirano pratili. I eto trudnoća iz transfera treći dan, isto kao što smo jednom ranije imali biokemijsku
no ti imaš lijepi broj morula i to je jako pozitivno, a to da su malo sporiji vjerojanto samo razvoj, no ono što mene buni je kasni transfer pa možda ne dođe do dobre implantacije ako su embriji nezreli za stanje endometrija
Čestitam i držim fige svim novim trudnicama
a svima u postupcima šaljem puno puno **************************************************
analoneta..mislim na tebe ovih dana...ženo pa čestitammmmm![]()
moja beta danas 13dnt dviju blastica je 653.......vađenje za dva dana opet...
vrtirepka, analoneta, čestitam na velikim betama,~~~~~~~~~~~~~~~~vibram za duplanje i srculence
marlen, meni to zvuči super
mary123, strašna, čuvam fige za dvije crtice i betu kao kod novih trudnica
Trudyc,za srčeko...
saraya, žao mi je
koga sam izostavila, vibram za šta god da treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
vrtirepka cestitam! bas ste se zaredale!
frćka zao mi je.. kaj veli dr?