Pokazuje rezultate 1 do 50 od 55

Tema: mama nauči me čitati!!!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Leonisa, ne znam stvarno, ali u prvom postu piše sedmogodišnjakinja.

Stvarno ne kužim što je toliko loše u činjenici da dijete, ne nužno Kifličino dijete, MOŽDA treba mišljenje logopeda, znam da ne mislite tako, ali ovdje na ovom topicu stvarno tako ispada. Imam osjećaj da smo svi postali preosjetljivi na tuđa i neočekivana mišljenja ili mi se to samo čini.
    Evo, meni je posjet sa sedmogodišnjakinjom logopedu bio odličan i žena je bila za deset i to nije ništa neobično, strašno ili neugodno, isto kao što i DOPunska nastava u današnje vrijeme nije isto kao i nekad, to je u današnje vrijeme sa svješću današnjih roditelja nešto dobro i prijeko potrebno za dijete sa kojem je potrebno dodatno poraditi na stvarima koje mu zapinju.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj oka prvotno napisa Vidi poruku
    Leonisa, ne znam stvarno, ali u prvom postu piše sedmogodišnjakinja.

Stvarno ne kužim što je toliko loše u činjenici da dijete, ne nužno Kifličino dijete, MOŽDA treba mišljenje logopeda, znam da ne mislite tako, ali ovdje na ovom topicu stvarno tako ispada. Imam osjećaj da smo svi postali preosjetljivi na tuđa i neočekivana mišljenja ili mi se to samo čini.
    Evo, meni je posjet sa sedmogodišnjakinjom logopedu bio odličan i žena je bila za deset i to nije ništa neobično, strašno ili neugodno, isto kao što i DOPunska nastava u današnje vrijeme nije isto kao i nekad, to je u današnje vrijeme sa svješću današnjih roditelja nešto dobro i prijeko potrebno za dijete sa kojem je potrebno dodatno poraditi na stvarima koje mu zapinju.
    pa iz kasnijih postova je vidljivo da jos nema 7 i da jos ide u vrtic. ne kazem da do skole to ne treba savladati vec da ima godinu dana do tada i da ne treba dizati paniku vec fino s djetetom raditi. isto tako, ne znam koji to vrtic u predskolskoj dobi nema obradu logopeda, pa ju je tako imala i prosle godine (i nije logoped nista napisao/preporucio), a isto tako valjda kiflica razgovara i s tetama u vrticu i izrazava svoje sumnje ili dvojbe.
    u nasem vrticu je bilo nekoliko djece koja su bila, u preskolskoj dobi, upucena logopedu. i super da jesu.
    ne mislim da je to bauk.
    samo sam stekla dojam da se malo mozda zaplasilo kiflicu, a ja je zelim...smiriti :D

kiflice, popricaj s tetama u vrticu i pitaj kad ocekuju obradu logopeda i da li mozes zatraziti individualan sastanak s logopedom. isto tako da logoped obrati paznju na dijete, sta ju muci.
    mene je mucilo to sto prvi put kao predskolarka nije bas fino izgovarala š, č i ć, vise je fufljala i suskala. logopedica je na to obratila pozornost i nakon obrad imala razgovor samnom gdje je rekla da niej uocila nikakve nepravilnosti za tu dob. da ce za koji mjesec sve doci na svoje. i je.
    za koji mjesec ponovo ih je posjetila i porucila mi kako je sad sve super.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •