Pokazuje rezultate 1 do 50 od 766

Tema: sto cete kupiti vasoj maloj velikoj djeci za BiNG?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    1 €, ovdje. Nama. (:skrta-Talijanka: )

Inace, ovdje gdje sam ja je navodno obicaj veeeliki poklon za Nikolu (cak znacajniji nego za Bozic), prosle godine su se spominjali deseci poklona...
    Kod mene Nikola nosi sitnice (mp3 album, kupon-karta za kino za premijeru Hobita 2, zlatna siba, slatkis).
    "Znacajni" pokloni idu pod bor za Bozic.
    Lucija ako se sjeti donese mandarinu i sitnicu isto, doduse.

Kod nas Zubić vila nosi medeka. Više od toga mi je stvarno suludo.
    Za Nikolu - voće i slatkiši (doduše, ove godine sam se malo zauzdala, ali prije sam znala kupiti za preko 150 kn pa je još dobio od baka i frendova i rastezali su se do Uskrsa kad bi dobio novu rundu ; doduše, sad neće biti za nas jer bi nam njegova košarica bila hitna pomoć ), obavezno šiba jer mu je to fora (reciklirana, od prijašnjih godina) i obično bi dobio knjigu, no ove godine sam se ja na Interliberu zeznula pa mu rječnike koje je želio kupila i dala odmah, a on sam si je kupio enciklopediju i još neke knjige tako da sam ostala bez tog dijela poklona (naravno, jučer me ispitivao hoće li mu Sv. Nikola donijeti knjigu, da je on naviknut da mu donese ).

U vrtiću je u početku bilo pitanja kako to da on dobije samo slatkiše, a druga djeca i poklone, ali sam mu rekla da je kod nas takav običaj. Doduše, nije propustio svake godine pripomenuti što je tko dobio.

Elly, kod vas je također aktualan Hobit? Moj ga čeka od prošle godine, a kupon za kartu će dobiti u adventskom kalendaru.
    Posljednje uređivanje od MalaSirena : 06.12.2013. at 06:02

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj MalaSirena prvotno napisa Vidi poruku
    Elly, kod vas je također aktualan Hobit? Moj ga čeka od prošle godine, a kupon za kartu će dobiti u adventskom kalendaru.
    Je, aktuelan je. Premijera je 12.12., mi cemo ici nekoliko dana kasnije, kad se malo slegnu guzve.... Dobila je "kupon" u cizmici, ali to je od nas (napisali smo ga zajedno MM i ja ). Ako odete prije nas, molim utiske!

Uz "Hobit 2 kupon" je dobila i CD Orasar + mp3 verziju (pa moze slusati gdje hoce), kuglicu za bor u kojoj su praline i zlatnu sibu.
    Bila je zadovoljna (kaze da su drugi pricali o velikim legicima, akvariju s ribama, itd.).

Sad nam slijedi Lucija, sitni poklon + voce (spremni).
    Pismo Djedu Mrazu smo poslali i mislim da privodi poklone kraju, Befana je vjerojatno vec spremna , jos samo da se ja pokrenem za nas poklon za NG.

Dodajem ideje za one koji jos traze, za klince ove dobi ili jos vece:
    - music muffs: http://www.cellularline.com/catalog/...ct/music_muffs
    - music hat: http://www.geeky-gadgets.com/equaliz...at-27-10-2009/
    Ima ih u ducanima koji drze mp3/4 playere, smartphone, itd., ovdje je cijena oko 25 €.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sad nam slijedi Lucija, sitni poklon + voce.
    Pismo Djedu Mrazu smo poslali i mislim da privodi poklone kraju, Befana je vjerojatno vec spremna , jos samo da se ja pokrenem za nas poklon za NG.
    E. je na kraju od Lucije dobila roza fensi kemijsku, a od Djeda Mraza za Bozic Yamaha klavijaturu, budilicu s hrpom baterija (konacno da nesto ima efekta za budjenje! ), dva para baletnih papucica za kucno vjezbanje, majicu s balet-aplikacijom i DVD Orasar u Bolshoi-izvedbi.
    Uz to je jos dobila poklone od rodbine i prijatelja (nesto dodatnog likovnog pribora, novce, knjigu Cudnovate zgode segrta Hlapica, itd.
    Za NG sitnice od nas: poster s njenim macicima koji su kod bake, i jos jedan DVD (ne mogu se sad sjetiti koji), i jos novaca (od bake).
    Befana je donijela ear muffs, i to je to.

Ona je bila zadovoljna, svi pokloni se koriste (sto mi je bitno, jer mrzim sakupljace prasine!), a svima nama je takodjer poklonila nesto. Meni je napisala tako lijepo pismo da sam se rasplakala dok sam citala.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

E. je na kraju od Lucije dobila roza fensi kemijsku, a od Djeda Mraza za Bozic Yamaha klavijaturu, budilicu s hrpom baterija (konacno da nesto ima efekta za budjenje! ), dva para baletnih papucica za kucno vjezbanje, majicu s balet-aplikacijom i DVD Orasar u Bolshoi-izvedbi.
    Uz to je jos dobila poklone od rodbine i prijatelja (nesto dodatnog likovnog pribora, novce, knjigu Cudnovate zgode segrta Hlapica, itd.
    Za NG sitnice od nas: poster s njenim macicima koji su kod bake, i jos jedan DVD (ne mogu se sad sjetiti koji), i jos novaca (od bake).
    Befana je donijela ear muffs, i to je to.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Apri, ovaj dio je najvazniji:
    Ona je bila zadovoljna, svi pokloni se koriste (sto mi je bitno, jer mrzim sakupljace prasine!)...

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

DVD Orasar u Bolshoi-izvedbi.
    Gdje si ga nabavila, to bih ja sebi poklonila

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Citiraj "Elly prvotno napisa
    DVD Orasar u Bolshoi-izvedbi.
    Gdje si ga nabavila, to bih ja sebi poklonila
    Tek sad vidjeh da si pitala: eBay.UK, novi DVD, samo pazi da je za regiju 2 da ga mogu i nasi playeri vrtjeti. Skroz nov, u celofanu.

U medjuvremenu sam joj nabavila i DVD Labudje jezero takodjer u Bolshoi izvedbi (isti prodavac), to bi mogao biti jedan od poklona ove godine (nije ga jos vidjela).

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Tek sad vidjeh da si pitala: eBay.UK, novi DVD, samo pazi da je za regiju 2 da ga mogu i nasi playeri vrtjeti. Skroz nov, u celofanu.

U medjuvremenu sam joj nabavila i DVD Labudje jezero takodjer u Bolshoi izvedbi (isti prodavac), to bi mogao biti jedan od poklona ove godine (nije ga jos vidjela).
    Ove godine ih vodim na Orašara jer Ruski carski balet dolazi u Lisinski
    možda i tamo bude dvd-a za kupiti, pa još neću ništa naručivati.
    hvala ti svejedno!

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Ove godine ih vodim na Orašara jer Ruski carski balet dolazi u Lisinski
    Kod nas dolazi Moskovski balet La Classique sa Orasarom i Giselle; E. je prosle godine u produkciji svoje skole i baletne kompanije s kojima skola suradjuje plesala u Orasaru, pa cu ju vjerojatno odvesti na Giselle.
    Malo vam zavidim na cijenama, usporedjivala sam cijene karata u Lisinskom i kod nas, i za isto mjesto ona placa 25 € a ja 40 €, a vi 120 Kn... Skoro pa mi se isplati doci u Zg na predstave.

Oprostite na off-temi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •