Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 59 od 59

Tema: Zajednički božićni poklon

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Preporuka?
    Yamaha klavijature + standardni mikrofoni za njih.
    Cuje se OK. Kupio frend, isprobali na par rodjendana, bas dobar zvuk; sad ganjamo bas te klavijature no ne mogu se svuda naci (moram pogledati koji je tocno model)...

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Ma baš su u fazi pjevanja i sviranja, tako da bi nam klavijatura i mikrofon baš bili super poklon, samo da nađem nešto što se jednostavno spoji i da je do cca. 1000kn.
    Vidi ovo u Kauflandu na zadnjoj strani http://katalozi.net/kaufland-katalog...ususret-bozicu

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Yamaha klavijature + standardni mikrofoni za njih.
    Cuje se OK. Kupio frend, isprobali na par rodjendana, bas dobar zvuk; sad ganjamo bas te klavijature no ne mogu se svuda naci (moram pogledati koji je tocno model)...
    I ja bih Yamahu, super je, ali mislim da je to preskupo za igračku, pogotovo za manju djecu.

Za svakodnevno deranje ovo iz Kauflandovog kataloga mi se čini sasvim ok.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    I ja bih Yamahu, super je, ali mislim da je to preskupo za igračku, pogotovo za manju djecu.

Za dugorocan poklon, pogotovo ako dijete ima zelju i volju da, osim igre, nesto i nauci, IMHO bolje je kupiti kvalitetniju klavijaturu.

Ove po katalozima su previse igracke, i (opet IMHO -a razmatrali smo vise marki i modela sa vise ili manje dodatnih opcija), ne vrijede ni tih malo para sto kostaju.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Za dugorocan poklon, pogotovo ako dijete ima zelju i volju da, osim igre, nesto i nauci, IMHO bolje je kupiti kvalitetniju klavijaturu.

Ove po katalozima su previse igracke, i (opet IMHO -a razmatrali smo vise marki i modela sa vise ili manje dodatnih opcija), ne vrijede ni tih malo para sto kostaju.
    Ne bih solila pamet, ali s ovim se ne slažem. Jer ako se dijete želi baviti glazbom, sintić mu je samo igračka, treba mu kupiti barem električni klavir. Daklem, klavijatura neka srednje kvalitete je dovoljno dobra igračka, a u glazbeni instrument treba ipak uložiti malo više. Ova Yamaha je preskupa da bude igračka, a nije dovoljno dobra za glazbenu školu.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ova Yamaha je preskupa da bude igračka, a nije dovoljno dobra za glazbenu školu.

Za glazbenu skolu ne bih kupila nista drugo osim klavira (osobno iskustvo).

Re: klavijature, imas Yamahi i po 100 i kusur eura koje su dovoljno dobre - ako dijete npr. ne ide u OGS, ali zeli nauciti svirati.

@Deaedi: evo, ovaj model smo isprobali i dobro se cuje kad se spoje mikrofoni: Yamaha YPT210.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Za glazbenu skolu ne bih kupila nista drugo osim klavira (osobno iskustvo).

Re: klavijature, imas Yamahi i po 100 i kusur eura koje su dovoljno dobre - ako dijete npr. ne ide u OGS, ali zeli nauciti svirati.

@Deaedi: evo, ovaj model smo isprobali i dobro se cuje kad se spoje mikrofoni: Yamaha YPT210.
    evo i cijene: http://www.glazbena-kutija.hr/grupe_...ovima/71/14/34

http://segar.hr/Product/Klavijatura_Yamaha_YPT_210

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kloolk, prvi link nije isti model.
    Drugi jest taj model, ne znam za cijene u HR, ali znam da se taj model u Italiji nadje i po 100 € (pa nadalje, naravno ovisi o ducanu). Tko je zainteresiran, isplati se pogledati vani.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj kloolk prvotno napisa Vidi poruku
    Vidi ovo u Kauflandu na zadnjoj strani http://katalozi.net/kaufland-katalog...ususret-bozicu
    Izgleda super, samo koja je to marka?

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •