Pokazuje rezultate 1 do 50 od 122

Tema: Skokovi u razvoju

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

e i da užasava me što kad idemo na put ili kad smo negdje vani, već smo do sada dojili u javnosti bar 10-tak puta, kako sad, da legnem na sred puta ?

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Evo baš malo pratim jer sam u vrlo sličnoj situaciji. Znači, valjda bi to onda bio skok u razvoju iako i ja pomišljam što ako joj nije dovoljno mlijeka.

Moja je beba isto sad 3 mj. prošla i isto već zadnja 3 dana se mučimo sa dojenjem i spavanjem. Prije je uvijek bila baš onako zadovoljna poslije dojenja i uglavnom zaspala, ali sad nekad zaspi, ali nekad je i budna, gunđa, plače, a ako zaspi kad ju stavim u krevetić za maksimalno pola sata opet se probudi. I po noći već je jedno duže vrijeme imala samo jedan podoj, a sad su opet 2 i onda nekad opet ne zaspi nego ju moram i nosat. Sinoć sam ju jedva uspavala, u stvari mm ju je uspavao oko pola 1 napokon. Sad evo spava, a dokad... vidjet ćemo.

I da, i ja primjećujem da ju zanimaju glasovi starije seke i ometaju dok doji.

Ne znam, valjda će uskoro proći, odnosno valjda će se količina mlijeka uskladiti s njenim potrebama.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Blekonja prvotno napisa Vidi poruku
    e i da užasava me što kad idemo na put ili kad smo negdje vani, već smo do sada dojili u javnosti bar 10-tak puta, kako sad, da legnem na sred puta ?
    Blekonja, mozda da pokusas uvesti onu maramu za dojenje pa da se navikne da ispod nje ima mir i privatnost za papanje!?
    Bubam jer nemam iskustva sa njom, a nama je kasno za to jer je to sad vec njemu igra, kukuc i to...

Ali da te utjesim, moj cica prije i poslije (to sam mu uvela isto iz straha da se ne najede dovoljno kad mu se spava i kad cica da bi se uspavao, a lijepo prihvaca) spavanja u totalnoj intimi, ali kad smo negdje i kad je bas gladan, jede bez obzira na zvukove, ljude, lampice...

Drago mi je da je malena odmornija i zadovoljnija, to nam je svima cilj i bitan preduvjet za daljnje cvjetanje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •