Pokazuje rezultate 1 do 50 od 934

Tema: POMOĆ!!! Infantilna anoreksija? Iliti- težak na hranjenju?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj ovca prvotno napisa Vidi poruku
    mlijeko ne pije nego dok spava, na to misli pretpostavljam.
    mice jesi gledala emisiju?
    Jesam i plakala kao i ti tim više što sam pokušavala ovdje objasniti kakvo zlo je SONDA i što je napravila želucu mog djeteta,a kao što vidite i drugoj djeci.Da mislila sam da pije mlijeko dok spava jer drugačije ne želi.Pije moje dijete vodu i to na bočicu za učiti piti,koju mi je ovca preporučila.Probala sam i mlijeko,čaj,sokićeMora biti mlijeko jer ne jede ona dovoljno.Moj je slučaj identičan slučaju onog tate s tom razlikom što je moje dijete htjelo na bočicu 30ml i više ne od samog početka,ostalih 30 sam skakutala po kući da bi pojela do 6mj.onda mi je postala teška za nositi pa sam ju uspavljivala i povećavala količinu.Od tad na spavajuć jedemo

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj mice prvotno napisa Vidi poruku
    Moj je slučaj identičan slučaju onog tate s tom razlikom što je moje dijete htjelo na bočicu 30ml i više ne od samog početka,ostalih 30 sam skakutala po kući da bi pojela do 6mj.onda mi je postala teška za nositi pa sam ju uspavljivala i povećavala količinu.Od tad na spavajuć jedemo
    sad sve je relativno tatina curica s dve godine ima 14 kila, moj s 3.5 godine ima 13.5.

Ne treba piti mlijeko u snu ( recimo moji su alergičari, pa mlijeko ne smiju ni piti, a klinka je u 80 perce, veća i od svojih godišnjaka, čak i od djece moja su starija od nje do 12mjeseci), trebalo bi poraditi na hrani općenito.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •