mene zanimaju usisavaci bez vrecica, ali ne vodeni. znaci oni sa posudom. ima li tko i kakva su vam iskustva?
mene zanimaju usisavaci bez vrecica, ali ne vodeni. znaci oni sa posudom. ima li tko i kakva su vam iskustva?
Ufff, gadna...
Kao i Kosjenka, mi smo imali dva. Za prvi sam mislila da ne valja tip/proizvođač, čak sam imala dvije garniture filtera jer to moraš oprati i osušiti nakon svakog usisavanja (ne piše da moraš, ali ako to ne učiniš, stara usmrđena prašina izlazi na drugu stranu, nikako mi se to nije sviđalo). Drugi sam imala koji je mogao i na mokro i na suho. Na suho - ista priča, moraš prati filtere svaki put. Na žalost ili na sreću, mm ga je razbio pa sam nabavila novi, s vodenim filterom.
Za svakodnevno usisavanje najbolji mi se pokazao Electrolux Ergorapido (isto ima posudu i minijaturnu platnenu vrećicu): http://www.apartmenttherapy.com/best...ectrolux-47188 a za temeljito čišćenje (1x tjedno, a ponekad i 1x u 2 tjedna) koristim Gorenje najmanji s vodenim filterom. Vodu bacim, posudu operem i priča gotova. Hepa filteri nisu za moju kuću.