Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1096

Tema: TRUDNICE 2013. ( dvojke , trojke.......)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sybylle avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Evo da se i ja javim iz bolnice. Taman sam došla s vaginalnog pregleda- očito ih većina voli čačkanje. Nakon 2 tjedna mirovanja,2 tokolize, nisam se ništa više otvorila, stezanja maternice su prestala, ali je cerviks smeksan kao pred porod i sad je doktorica u dilemi da li da me uopće pusti doma na sam Božić (živim 5min od bolnice).A ja sam bila uvjerena da idem doma i ne vracam se do poroda...Sad još čekam uzv da vidim koliko su bebice porasle. Sad me prvi put ulovila panika da neću dočekati ni onih kritičnih 33-34 tjedna

m2b avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj sybylle prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da se i ja javim iz bolnice. Taman sam došla s vaginalnog pregleda- očito ih većina voli čačkanje. Nakon 2 tjedna mirovanja,2 tokolize, nisam se ništa više otvorila, stezanja maternice su prestala, ali je cerviks smeksan kao pred porod i sad je doktorica u dilemi da li da me uopće pusti doma na sam Božić (živim 5min od bolnice).A ja sam bila uvjerena da idem doma i ne vracam se do poroda...Sad još čekam uzv da vidim koliko su bebice porasle. Sad me prvi put ulovila panika da neću dočekati ni onih kritičnih 33-34 tjedna
    u kojem si tjednu?
    Što je krenulo krivo kad si završila na mirovanju, mislim, kako su ti objasnili krvarenje?
    Posljednje uređivanje od m2b : 23.12.2013. at 22:33

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •