Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: što krivo radim?

milamaja avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno što krivo radim?

Dakle, bebica ima 3 mjeseca, treće dijete al stalno imam osjećaj da negdje griješim. dosta je cendrava, stalno bi na ruke a ponekad joj ni to ne paše. Spava sa mnom, budi se svaka 2-3 sata i cica. Po danu kratko spava, uspavljivanje isključivo na rukama a često se ne da spustiti u krevet. Doji svaka 2-3 sata i mala je bucka. Ono što me izluđuje je što nemam vremena za ništa. Tu je ipak još dvoje djece koja isto trebaju mamu a još kad čujem druge mame s bebama koje spavaju cijelu noć, po danu spavaju ili mirno leže dode mi muka. Gdje ja griješim? ???

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

vjerojatno si umorna, pa te muči ono što je prilično normalno za djecu te dobi
    u biti je super što cica svaka 2-3 sata po noći, jer mogla bi tražiti i svakih pola sata - sat
    ako imaš neku maramu, sling, nosiljku, moglo bi pomoći preko dana - nosiš bebu, ona te osjeti, a ti ipak imaš slobodne ruke
    koliko su velika starija djeca?

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

milamaja imaš pp

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Joj, koja razlika između moje cure i dečka, dečko nas sve iscrpljuje 100x više.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Mislim da nigdje ne grijesis. Prema ovome sto sam procitala, odlicna si majka, koja brine za potrebe svoje bebe. Ja sam imala takvu cendravu bebu i kad citam ovaj post, potpuno te razumijem. Ne mogu ti reci da ce postati lakse, bar ne jos 3-4 mjeseca, ali, moja cendraca danas ima dvije godine i fenomenalna je. Posprema igracke nakon igre, pere pod, slaze sve po kuci, sa tom malom nikad nema nereda. Zna se ponasati u drustvu. Gdje god da dodem, omiljena je. Mana joj je ta sto dan danas ima cendrave trenutke, ali to sve ukompenzira izuzetnom osobnoscu. Moj savijet je da jednostavno i dalje radis sve sto radis i strpis se. Vjeruj mi, isplatit ce se! Govorim iz iskustva sa cendracom

ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nigdje ne griješiš, imaš takvu bebu i to je sve normalno.
    Moj mališa je takav bio, druge su se mame čudile a ja lagano ludila, dok nisam prihvatila da je moje dite takvo...Kad sam to prihvatila bilo je lakše...
    Prijateljica mi nije vjerovala imala je krasnu bebu, sad ima drugu bebu ista je moj mali... tek sad vidi zašto sam ja bila iscrpljena i u komi stalno...
    Drži se...

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj milamaja prvotno napisa Vidi poruku
    Dakle, bebica ima 3 mjeseca, treće dijete al stalno imam osjećaj da negdje griješim. dosta je cendrava, stalno bi na ruke a ponekad joj ni to ne paše. Spava sa mnom, budi se svaka 2-3 sata i cica. Po danu kratko spava, uspavljivanje isključivo na rukama a često se ne da spustiti u krevet. Doji svaka 2-3 sata i mala je bucka. Ono što me izluđuje je što nemam vremena za ništa. Tu je ipak još dvoje djece koja isto trebaju mamu a još kad čujem druge mame s bebama koje spavaju cijelu noć, po danu spavaju ili mirno leže dode mi muka. Gdje ja griješim? ???
    Evo, ja sam isto mama tri dečka, dva starija od 8 i 10 godina i mališa od 4 mjeseca. Mislim da ništa krivo ne radiš, beba jednostavno treba mamu. Meni je spas marama, jer malog omotam oko sebe, pa kuham ručak, pišem zadaće sa dvoje starijih...Ali stalno, ali baš stalno mi je na rukama, i zaista nekad mislim da ću izluditi kao i ti, jer često se ne stignem ni otuširati do podneva, jer letim na sve strane po kući. Ali opet, kad pogledam mališu kako lijepo napreduje, kako mi se smiješi, ma divota...a to taaako brzo prođe! Najstariji više jedva da se želi pomaziti sa mnom, on je sad frajer...
    Znam da je velika hrabrost imati troje djece, a pogotovo ako se želiš posvetiti svakome jednako. Ali sigurna sam da će biti bolje iz dana dan, čim najmanji počne sjediti, već će se moći malo sam zabavljati, da ti uspiješ provesti neko vrijeme sa starijima

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ne griješiš nigdje, imaš cendravicu.
    A imaš i sreće da ti hoće biti na rukama i nositi se, ima djece kojima dodir ne paše a isto cendraju.

Moji i dan danas kad crtaju obitelj mene nacrtaju s TT. u naručju, iako T. sama hoda već godinu dana i ne nosim je često.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj trampolina prvotno napisa Vidi poruku
    A imaš i sreće da ti hoće biti na rukama i nositi se, ima djece kojima dodir ne paše a isto cendraju.
    primjetila sam upravo ovo..... da se moja cendravica nekad ne želi ni nositi, e to je onda horor ni okrenuta prema meni, ni okrenuta prema vani, ni leći, ni u maramu, ni u kolica, ni spavati, ni sisati, samo cendrati e taj dan treba preživjeti, a mislia sam kad prođe taj famozni 3 mj. da će biti bolje, je klinac..... ma milamaji sam poslala pp bolje da ne vidite što sam sve napisala je i potpuno je razumijem
    slažem se da brzo prođe, ali sad dok traje nije uopće ugodno i mene strašno iscrpljuje, fizički što bi još i mogla čini mi se izdurati, ali psihički.... e tu me je totalno iscjedila
    i žalosna sam i tužna jer ne uživamo onako kako sam mislila da ćemo nas četvero, stalno,ali stalno smo u nekom kaosu i baš sam ono bljak

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Joj, baš suosjećam s vama, sad kad čitam da imate bebe koje cendraju samo da cendraju, lakše mi je s mojim mališom Doduše, imam sreće što moj bebač sada nema grčeve, pa kad cendra smiri se čim dođe u okomicu, ali kad se sjetim prvog bebača koji je s grčevima urlaoooooo, pa bi po noći sjeli auto i vozili ga po susjedstvu, da ne ne smeta susjedima, a i da nekako zaspi od drndanja u autu
    Da, nekako se to brzo zaboravi...
    A da ih ostavite tak cendrave mužu čim dođe s posla, šmug van, bar na pola sada? Pa se bar malo regenerirate od cendranja? Pa nek njemu cendra, a vi kao, ma bila je gužva u gradu, pa na blagajni kaos....

milamaja avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Hvala na podršci cure. U biti ja njeno ponašanje prihvaćam kao normalno al su me dotukle dvije bebe njene dobi koje su super. I onda se pitam da li možda ipak js negdje griješim. A onda još savjeti: daj joj flašu, pusti je da se isplace, stalno ti je na rukama zato je razmažena. ..
    Jedino na ovom forumu ima mama koje rade ko ja, oko mene sve bebe na ad mlijeku, spavaju cijelu noć u svojim kreveticima...

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Marama i zajednicko spavanje je rijesilo sve moje probleme te vrste.
    Ipak, ne bih htjela usporedjivati svoje jedno s tvojih troje.

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

ma ja mislim da dosta mama i "friziraju" podatke u prepričavanju navika svojih beba - bar sam ja tom primjetila u svojoj okolini.

Ja sam inače direktna i otvorena, pa sve lijepo kažem, a druge kad pričaju, moja naspram njih ispada el diablo, a uopće to nije. Istina, zna bit zahtjevna, ali takve su sve bebe kad tad. Neke loše spavaju, neke loše jedu, neke imaju problema s probavom, neke s kiselinom, neke ne vole kolica, neke ne vole AS....na nama je da nađemo svoj vlastiti način kako da se snađemo u svemu tome

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •