Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: povraćanje bebe, 9 mjeseci

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno povraćanje bebe, 9 mjeseci

pozdrav
    moja beba od 9 mjeseci imala je dan i pol temperaturu, bez ikakvih drugih simptoma, pomislila sam možda na trodnevnu groznicu, međutim temp. je trajala samo dan i pol , doduše bila jako visoka, no nestala ko rukom odnesena!dakle, nedjelja i ponedjeljak je imala temp. do tri popodne i temp je prestala poptuno! sutradan ujutro, jučer, ( na Božić) je puzajući udarila glavom o debeli tepih, plakala je odmah, ali sam ju brzo utješila. e sad, te noći, dakle nekih 15 sati kasnije povratila je tri puta, nakon toga sve ok. od temeprature je bila pospanija i slabije jela. tako evo i danas cijeli dan. inače sisa još uvijek, i to ne odbija.
    tek večeras mi je palo na pamet da povežem pad sa povraćanjem, nije mi palo na pamet,mislim, temperatura + povraćanje, neka virozica i bit će sve ok. nije stvarno nije neka visina odakle je pala, možda nekih 40 cm, nema ni čvorugu, tepih je debeo i mekan.. no opet, sad kad sam pomislila, sva sam protrnila!!!!!!!!!! šta ako je potres mozga??
    ja sam za temp zvala pedijatricu, rekla je kako da snižavam i to, ako bi imalal duže od tri dana da onda dođem.
    šta da radim?? ona spava sada, dok je noćas povraćala ta tri puta ukupno, razbudila se, bila vesela i nasmijana,normalno funkcionira, pokazuje prstom šta hoće, pleše kad joj pustimu muziku , pokaže oko na plišaanoj igrački i tako..maše papa...... danas cijeli dan, spava skoro kao i inače, osim što nam se poremetio ritam sad dok je imala temp.
    zjenice sam joj večeras gledala, sve ok.
    sad sam sva u strahu, šta ako je bio mali potres mozga, ako je povraćanje bilo od tog udarca o tepih?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ne vjerujem da moze biti potres mozga od udarca glovom u tepih.
    sad ti haraju te crijevne viroze sa teperaturom i povracanjem, kod nas u kuci smo se svi izredali.

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

pa ja isto mislim, ali mi je čudno da je temp prestala i idući dan povraćanje tri puta i gotovo...

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj nataša prvotno napisa Vidi poruku
    pa ja isto mislim, ali mi je čudno da je temp prestala i idući dan povraćanje tri puta i gotovo...
    moji oboje redovito tako reagiraju na crijevne viroze..."procure" odozgora i odozdola tek nakon temperature
    i isto tako jedno-dva povraćanja i onda eventualno proljev ili ništa...

to ti je viroza

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Boxica prvotno napisa Vidi poruku
    moji oboje redovito tako reagiraju na crijevne viroze..."procure" odozgora i odozdola tek nakon temperature
    i isto tako jedno-dva povraćanja i onda eventualno proljev ili ništa...

to ti je viroza
    aj dobro, valda je onda tako i kod nas, ne znam, prva temperatura, povraćanje, pa se učimo... normalno je da i apetit nije nešto još uvijek, jel?

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj nataša prvotno napisa Vidi poruku
    aj dobro, valda je onda tako i kod nas, ne znam, prva temperatura, povraćanje, pa se učimo... normalno je da i apetit nije nešto još uvijek, jel?
    moji tek 5-7 dana nakon počnu normalno jesti...
    do onda samo nekakvo brljavljenje po tanjuru
    ma bitno da hoće dojiti, sad je tekućina najvažnija

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

moja je prije mjesec dana imala virozu, povracala je jedan dan. i to je bilo to. temperatura je dosla nakon.
    apetit se vratio tek kad je skroz ozdravila.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •