pozdrav
moja beba od 9 mjeseci imala je dan i pol temperaturu, bez ikakvih drugih simptoma, pomislila sam možda na trodnevnu groznicu, međutim temp. je trajala samo dan i pol , doduše bila jako visoka, no nestala ko rukom odnesena!dakle, nedjelja i ponedjeljak je imala temp. do tri popodne i temp je prestala poptuno! sutradan ujutro, jučer, ( na Božić) je puzajući udarila glavom o debeli tepih, plakala je odmah, ali sam ju brzo utješila. e sad, te noći, dakle nekih 15 sati kasnije povratila je tri puta, nakon toga sve ok. od temeprature je bila pospanija i slabije jela. tako evo i danas cijeli dan. inače sisa još uvijek, i to ne odbija.
tek večeras mi je palo na pamet da povežem pad sa povraćanjem, nije mi palo na pamet,mislim, temperatura + povraćanje, neka virozica i bit će sve ok. nije stvarno nije neka visina odakle je pala, možda nekih 40 cm, nema ni čvorugu, tepih je debeo i mekan.. no opet, sad kad sam pomislila, sva sam protrnila!!!!!!!!!! šta ako je potres mozga??
ja sam za temp zvala pedijatricu, rekla je kako da snižavam i to, ako bi imalal duže od tri dana da onda dođem.
šta da radim?? ona spava sada, dok je noćas povraćala ta tri puta ukupno, razbudila se, bila vesela i nasmijana,normalno funkcionira, pokazuje prstom šta hoće, pleše kad joj pustimu muziku , pokaže oko na plišaanoj igrački i tako..maše papa...... danas cijeli dan, spava skoro kao i inače, osim što nam se poremetio ritam sad dok je imala temp.
zjenice sam joj večeras gledala, sve ok.
sad sam sva u strahu, šta ako je bio mali potres mozga, ako je povraćanje bilo od tog udarca o tepih?

Odgovori s citatom