Pokazuje rezultate 1 do 50 od 97

Tema: Novi madrac - preporuke

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Nemam preporuku gdje, ali imam kakav.. Nemojte kupovati madrac samo od memorijske pjene iako je na prvu kad legneš puno udobniji od drugih, nakon nekog vremena ta pjena jednostavno prestane valjati.. Isplativije na duge staze je uzeti madrac sa elastičnim oprugama, udobno i kvalitetno mi smo naš kupili u harvy normanu na 50% akcije, unutra opruge, iz vana sloj memorijske pjene, savršen!

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Apsu prvotno napisa Vidi poruku
    Nemam preporuku gdje, ali imam kakav.. Nemojte kupovati madrac samo od memorijske pjene iako je na prvu kad legneš puno udobniji od drugih, nakon nekog vremena ta pjena jednostavno prestane valjati.. Isplativije na duge staze je uzeti madrac sa elastičnim oprugama, udobno i kvalitetno mi smo naš kupili u harvy normanu na 50% akcije, unutra opruge, iz vana sloj memorijske pjene, savršen!
    A ja bi rekla obrnuto.

Važno je kakve podnice imaš. Ja sam probala jedan madrac na 3 podnice nebo/zemlja razlika.....

Ugl, preporuka za Perfecta Stella

U Solidumu imaš dosta dućana s madracima

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

samo bih još htjela pohvaliti ljude iz perfectinog salona na velesajmu (prije 5 godina )
    kad smo kupovali dječji madrac, raspitivali smo se za te od pjene kakav je naš, ali su nam u salonu preporučili običan s oprugama (model Gita) koji je puno povoljniji. ne sjećam se točnog objašnjenja, ali nešto u smislu da su djeca prelagana i da se ne osjete prednosti pjenastih madraca.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •