Pokazuje rezultate 1 do 40 od 40

Tema: Frižider sa škrinjom na balkonu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Može frižider na balkon. Pitala sam stručnu osobu Frižideri imaju zatvoren sistem (ne pitaj me što je to, nemam pojma) i ne smeta im okolina.

Samo im treba zaštita, krović, kišobran...

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Može frižider na balkon. Pitala sam stručnu osobu Frižideri imaju zatvoren sistem (ne pitaj me što je to, nemam pojma) i ne smeta im okolina.

Aaaaa, suuuuper, poslala si post, dok sam ja pisala svoj. Pa ovo je super vijest (što god značio taj zatvoreni sustav )!!!

Krović ima I odmaknut je od ograde (da ne padne ).

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku

A mi smo imali drukciji odgovor. Imamo u dvoristu ljetnu kuhinju i tamo nam je stajao frizider. Iz zamrzivaca je pocelo curiti, mislili smo da je kvar, zvali majstora a on je pogledao gdje se nalazi i trazio da mu donesemo upute o koristenju. A kad tamo lijepo pise temperatura okoline od do, sad vise ne znam napamet, ako treba pogledat cu. I doslovno nam se osmjehnuo tipa....a jeste blesavi...i naplatio 200kn

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj sonata prvotno napisa Vidi poruku
    A mi smo imali drukciji odgovor. Imamo u dvoristu ljetnu kuhinju i tamo nam je stajao frizider. Iz zamrzivaca je pocelo curiti, mislili smo da je kvar, zvali majstora a on je pogledao gdje se nalazi i trazio da mu donesemo upute o koristenju. A kad tamo lijepo pise temperatura okoline od do, sad vise ne znam napamet, ako treba pogledat cu. I doslovno nam se osmjehnuo tipa....a jeste blesavi...i naplatio 200kn

Ajde, pls, kad stigneš, pogledaj od do! Još je vama stajao u kuhinji...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •