Stranica 7 od 9 PrviPrvi ... 56789 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 438

Tema: Kakvu torbu kupiti?

darva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

I mi imamo Herlitz, kupili prošlo ljeto u NN, vrlo slična ovoj od Ivancice, platili smo je ispod 300 kn, bez ikakvih dodataka. Super smo zadovoljni.
    Na proljeće će biti poplava torbi na sve strane, oni koji imaju strpljenja neka čekaju još koji mjesec

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Molila bih savjet: kakve su torbe prikladne za više razrede OŠ?

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja bih rado da mu kupimo torbu koja će izdržati prva 4 razreda. Koliko dugo će ići u boravak, ne znam još, ali 4 godine sigurno neće.
    tanja, uzmi u obzir i vjerojatnost da ce se mozda dezen i oblik torbe kojim je kao 7-godisnjak bio odusevljen, pokazati kao "bebasti" ili nedovoljno cool jednom 9 ili 10-godisnjaku

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zdenka,
    vec sam napisala da sam Andriji kupila Target torbu. Ima tvrda, podfutrana ledja, a to je detalj koji je meni vazan. Kad pogledam klince kako vuku neke objesene mlohave ruksake na pol guzice, sfrakni ko kifle, odmah mi je jasno da to nije dobro za njih. Vecina ruksaka koje sam gledala su jad i bijeda.
    Tek poneki pravi kamperski ruksaci imaju cvrsta ledja i eventualno bih kupila tako nesto da nisam nasla ovu torbu.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Marta, nisam zaboravila na Target, ali sam postavila pitanje jer mi se čini da je netko spomenuo da su te torbe premale. M. ide u klasičnu, ima i informatologiju, imat će više predmeta. U svakom slučaju, ja sam isto za čvršću torbu. Vidjela sam u Muelleru neke jako lijepe, kockaste (i skupe) ruksake, ali čini mi se da oni ne bi izdržali heavy duty.

Torba koju si kupila je jako lijepa.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku
    tanja, uzmi u obzir i vjerojatnost da ce se mozda dezen i oblik torbe kojim je kao 7-godisnjak bio odusevljen, pokazati kao "bebasti" ili nedovoljno cool jednom 9 ili 10-godisnjaku
    Kod nas se to dogodilo već u drugom razredu.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da, target ruksaci su premaleni za petase s 3-4 izborna predmeta
    steta, jer je meni to najsavrseniji ruksak za skolarce kojeg sam vidjela

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Andrija ima 3 izbona predmeta i uviej mu sve stane. Ivka, ovaj je malo veci od onog Ivarovog. Za 2-3 cm u visinu i dubinu i jos se moze prosiriti kad se otvore oni patenti sa strane. Znaci ako se ne nosi komplet oprema za tjelesni u torbi, ja sam sigurna da sve stane.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

torba koju ivar nosi je debela 20 cm svakog dana, ne pitaj nista. ima ormaric, ali u njemu ne ostavlja knjige, nikako ga nagovoriti
    a tjelesni isto nosi oba puta tjedno jer se svaki put pregledava bjelina i opeglanost opreme

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma da, nevjerojatno je kad za nesto zapile, nikako do mozgica doci.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da, prije ce do potresa mozga, nego do mozga
    jednom je vec ispao na ledja iz tramvaja jer su ga izgurali, a od torbe izgubio ravnotezu

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

grozno, nadam se da mu nije bilo ništa osim straha.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku
    Uzela sam u obzir i zato i odustala od brzometne kupnje šarene torbe s dinosaurima, pa makar bila i Scout

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nije bilo nista, pa ni strah
    ali ne znam kako ga nagovoriti na ostavljanje knjiga u ormaricu, kraljeznice radi
    tad bi i biciklom mogao do skole
    ovako nema sanse voziti

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja sam kupila baš u Mulleru na Trgu, nije bilo sve na sniženju, ali dalo se naći, scautice su bile po 600 kn, ali ne sve, lego 500 kn. Nemrem vjerovati da je sve na sniženju već prodano .

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    da, target ruksaci su premaleni za petase s 3-4 izborna predmeta
    steta, jer je meni to najsavrseniji ruksak za skolarce kojeg sam vidjela
    A koje torbe/ruksaci jesu dovoljno velike i čvrste za petaše s masom izbornih predmeta?

(Ni M. isto tako nikada ne ostavlja knjige u ormariću - sve putuju doma, jer sve mora biti pod kontrolom. Nije to ni loše, tako i mi možemo malo zaviriti i vidjeti što radi.)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zdenka, ne znam, nisam ga nasla
    sad nosi ruksak kojeg je naslijedio od sestricne, ne znam koja je "marka", ako neka je
    ima isto anatomski oblikovana ledja, dovoljno tanke naramenice (meni je to vazno jer ako je dijete mrsavko, siroke naramenice klizu s ramena), ali mi se ne svidja sto ne bi podnio kisu, bojim se da bi sve knjige stradale

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Tko je vec bio skicnuo lanjske i preklanjske Herlitzove torbe u NN - ovaj tjedan su ih snizili jos 50%, puno se vec prodalo, kupila sam danas jednu koju smo vec mjerkale i probale za neocekivanih148 kn! Nemam iluzija da ce je nositi dulje od 2 g., pa sam jako zadovoljna.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ne znam da li ih ima u hrvatskoj, ali 4You i Walker ruksaci za vecu djecu su cvrsti, veliki i imaju prilicno dobre ocjene njemackog drustva za zastitu potrosaca.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a jel mogu ti ruksaci i za one od 125cm i 22 kg ? moja kćer slijedeće godine nema boravak i ova torba koju ima nikako mi nije za nošenje od 15 minuta. A koliko vidim sve su te torbe slične pa si mislim možda bi oblik ruksaka bio za nju bolji

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

4 You sam vidjela, sviđaju se i M. i meni, ali se pitam jesu li dovoljno čvrsti da izdrže gomilu knjiga?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u NN ima i ruksaka za peti raz?

MariolaST avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Kad je stariji kretao u školu išli smo kupiti, ko seljaci, naj skuplju. Imala je sto kila. Dakle najvažnije da je lagana jer ionako ima puno knjiga i da može stati u perilicu.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja namjeravam sina povesti ovamo, pa nek izabere (torbu/ruksak ipak treba probati): http://www.fokus.hr/catalog?name=&br...=gbn&pageNum=2

Nije mi daleko.

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Moja je kći od prvog do kraja trećeg razreda imala predivnu Scouticu, laganu, anatomsku, ergonomsku, lijepu, veliku, praktičnu... Bila je na kraju gotovo kao nova, istinabog, dijete je bilo u boravku...
    No, ipak, za taj uzrast svakome bih ju preporučila bez dvojbi.
    Izdržala bi ona sigurno još dosta godina (i nadam se da hoće, sad je kod nove vlasnice...)
    Međutim, prije početka četvrtog razreda Mirakulica je počela gunđati da joj je torba malo "prebebasta", pa smo odlučili nabaviti novu.
    Nakon podosta istraživanja onoga što se nudilo na tržištu, uz Mirakulicin jedini uvjet da je ruksak "na mrtvačke glave", moj izbor je pao, na već spomenuti (Seni), Walkerov ruksak, koji je prepredobar u svakom pogledu... Sličan je ovome:
    http://products.betzstatic.com/prod/mm/WA/42476_050.jpg
    jedino što ima mrtvačke glave, koje, nota bene, nisu prenapadne, tako da su prošle i kod mene!

Zdenka2, pogledaj što još nudi Walker, vjerujem da ćeš pronaći nešto što će zadovoljiti tvoje kriterije.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ja namjeravam sina povesti ovamo, pa nek izabere (torbu/ruksak ipak treba probati): http://www.fokus.hr/catalog?name=&br...=gbn&pageNum=2

Nije mi daleko.
    Peterlin, to je maloprodaja?

Forka, da, već sam malo pogledala te Walker ruksake na internetu. Nisu im ni cijene pretjerane.
    Posljednje uređivanje od Zdenka2 : 25.01.2011. at 13:28

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Zdenka2 prvotno napisa Vidi poruku
    Peterlin, to je maloprodaja?
    Ne znam još, tek sam ih sad otkrila (i to u relativnoj blizini) tražeći Target ruksake po ivaričinoj preporuci.

Zaključila sam da bih mogla jedan dan otići malo u izvide, pa mogu javiti dojmove kad to obavimo.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Zdenka2 prvotno napisa Vidi poruku
    4 You sam vidjela, sviđaju se i M. i meni, ali se pitam jesu li dovoljno čvrsti da izdrže gomilu knjiga?
    gledajuci djecu koja imaju 4you i walker (moja i. ima walker), dovoljno cvrsti jesu, jer moja cura uprkos boravku vuce svojevoljno gomilu knjiga amo tamo.
    anatomski su oblikovani. mada se meni cini da ni jedan od tih ruksaka za stariju djecu koji sam vidjela nije tako anatomski kao scout, ali posto su oni djeci "predjecji" nema smisla zaliti za njima.
    koliko inace traju u smislu godina (da li im se potrgaju rajfeslusi i slicno) ne bih znala reci.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Iskusnije mame, je li ovakva torba http://www.fokus.hr/catalog/view?id=601112 primjerena oblikom, težinom i ostalim svojstvima za jednog prvašića?

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Po mom mišljenju je: mi smo se zaletili, pa smo M. kupili onu kvadrastu, čvrstu torbu za prvašiće koju je "psihološki" prerastao još tijekom prvog razreda, pa smo već u drugom kupili drugu torbu, sličnu ovoj tvojoj - navlači je još i sad, a novu će dobiti u petom razredu.

Kćeri smo odmah kupili čvrsti, anatomski ruksak.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    Iskusnije mame, je li ovakva torba http://www.fokus.hr/catalog/view?id=601112 primjerena oblikom, težinom i ostalim svojstvima za jednog prvašića?
    kako dobra cijena!
    je li volumen dostatan za sve što treba stati unutra?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Lovro ima tu torbu, samo nema Spidermana, sve stane unutra, po mojoj procjeni prva četiri razreda. Jedini je problem oprema za tjelesni ako ju mora nositi posebno. I slazem se, cijena je odlicna. Ifigenija, kupuj!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Mi smo danas kupili torbu, iako sam namjeravala odgoditi kupnju do daljnjeg. U Narodnim novinama (u Jurišićevoj) se na polici pojavilo 5-6 Herlitz torbi, očito prošlogodišnjeg dizajna, po vrlo prihvatljivim cijenama (130-300 kn).
    Ne trebam ni naglašavati da je Andrej zaljubljen u svoju torbu, sam ju je nosio doma (i u tramvaju), sad je drži pokraj kreveta. Ok, znam da će mu entuzijazam splasnuti za par dana, ali baš ga je bilo lijepo gledati tako oduševljenog

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Anastasia 30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

i mi kupili scouticu u mulleru na trgu! Sretno dijete,sretna ja!

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Vec trecu godinu imamo Souticu i kao nova je. Na kraju svake skolske godine smo ju oprali i pristala je nositi ju jos i treci razred.
    Ali vec vidim da ce za cetvrti biti bebasta, te da cemo morati traziti nesto za frajerice.
    Svakom prvasicu bi preporucila Scouticu bez obzira na cijenu, ali dogovorite s djetetom da je nosi minimum 2-3 godine, a po kvaliteti bi mogla i duze ali s 10 godina oni zele ruksake, a ne torbe za prvasice.

Gdje ste kupovale Walkerove ruksake, jer to mi ce cini kao ok izbor za slijedecu torbu. Tnks.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

moj sinek je na nagradnoj igri na niceicu poharao nagrani fond ruksaka i mislim da će imati škoda ruksake do mature LOL super su, ali ne da nam ni jedan... Čekamo da ga prođe ponos i da prestane svaki dan u školu nositi drugi ruksak, mislim da učiteljica misli da smo ludi... mogla bi ih ina burzu staviti, ali bojim se da neću dobiti zeleno za to

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Imate li info gdje sada ima kupiti torbi za prvašiće, jer, čini se da im nije još sezona

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ako se ne varam, Narodne novine prodaju Hamine torbe i zna se naći vrlo povoljnih torbi izvan sezone Tako smo mi svoju kupili.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj makita prvotno napisa Vidi poruku
    Imate li info gdje sada ima kupiti torbi za prvašiće, jer, čini se da im nije još sezona
    u narodnim novinama su i herlitzove snižene (od prošle godine)
    nema neki ludi izbor, al može se naći...

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ispravljam se.. na Herlitzove sam mislila!
    Posljednje uređivanje od anchie76 : 18.04.2011. at 11:24

anitak avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

mi smo kupili ovu TARGET http://www.rog.hr/catalog/products_p...all_365039.jpg ,torba je fantastična ,ima anatomska leđa ,ima debele pofutrane naramenice ,sva je čvrsta i ljepša je neg na slici.uglavnom strpali smo sve knjige unutra sve stane ,za sad smo zadovoljni.

anitak avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010
    Posljednje uređivanje od anitak : 19.06.2011. at 10:17

anitak avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

http://www.rog.hr/catalog/products_p...hellokitty.jpg

a čovjeće ,kao da nikad link nisam stavljala ,ali eto to je ta hello kitty torba i prekrasna je
    Posljednje uređivanje od anitak : 19.06.2011. at 10:20

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

zna li netko gdje se u zagrebu mogu kupiti walker ili target školski ruksaci?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ako nekog zanima - u Varaždinu, u knjižari Baltazar imaju prekrasne Schneider torbe za oko 600 kn (redovna cijena 900 do 1200). Sadrži punu i praznu pernicu i vrećicu za tjelesni.
    http://neco-hobbyart.hr/proizvodigal...eid=419&bck=48

Na sniženju su još tokom siječnja i veljače, kasnije idu pune cijene.

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

uglavnom je to oko torbi pretjerana i nepotrebna filozofija. pogotovo za klince u boravku. moj je imao ruksak i sve pet. mala sad nece u boravak, al opet moze ruksak sa debljim naramenicama. razmislite malo koliko nabiju cijenu, a koliko je to realno potrebno i pomaze djeci
    Posljednje uređivanje od ninochka : 04.01.2014. at 19:17 Razlog: tipfeleri

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Tako je, za boravkaše je torba nešto što stoji pored klupe i što najčešće roditelji nose ponedjeljkom i petkom, ali kad krenu sami nositi na leđima nekim danima i 7 kg, tada torbu treba pažljivije izabrati. Mi smo Herlitzom i dalje prezadovoljni, a na sniženjima je cijena zbilja povoljna. Za 4.r. će dobiti neki anatomski ruksak.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja cu na ovom topiku ispratiti torbu iz prvog, treceg, petog i docekati onu za srednju skolu :8
    jel uopce nose knjige u srednju??? LOL

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

u moje su vrijeme neki srednjoškolci nosili samo po jedan debeli rokovnik i kemijsku u džepu raskopčane košulje .

Stranica 7 od 9 PrviPrvi ... 56789 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •