-
Jučer su me iznenadili s pitanjem jel imam mlijeka da bi ga počeli hraniti, a ja se netom prije izdojila i to baš fino. Sestra je htjela ručno izdojiti koji ml ali baš je rekla fino ste vi to do kraja. I tako došla sam za 3 sata i opet se sestra potrudila i navukla tih nekoliko potrebnih ml i da od sljedeće ture krenem u sobu za izdajanje. I tako sam eto jučer već bila 2 puta, i jutros, sada očekujem sljedeći termin. Izdojim po 10ml nekada i skoro 20, no baš mama čija je bebica 1200 kaže da njoj sada daju 8ml a meni su rekli da je trenutno na 2-3. Jučer ujutro mi ej baš izdajalica onako fino vukla da je špricalo a jutros ne, možda 1-2 ali nemam ja još tako puno mlijeka. Imam dosta velike grudi i budu malo otežale ali ne i da bole ili budu tvrde. Uspjela sam pohvatiti osjećaj kada masiram bradavicu i izdajam taj prvi dio, da se oslobode kanalići, baš onako osjetim ko mali mjehurić koji pukne i tada se pojavi vani kap.
A što se količine tiče, možda moje tijelo i zna da malenom netreba još puno pa šparam kolostrum. Inače je još dosta žutkasto i ljepljivo i baš neki koncentrirani miris
E da i kaj se mirisa tiče koji bi me asocirao na dijete - trenutno je to miris anestetika na rukama, no eto sve ga više zamjenjuje taj miris mlijeka, O Isuse kada ću ga moći poljubiti prvi puta
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma