Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 70

Tema: Molim za uslugu, istu vraćam na isti ili sličan način

Andro-gen avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno Molim za uslugu, istu vraćam na isti ili sličan način

dakle, treba mi cura\žena\baka sa vilinim nježnim glasićem koja bi nazvala moju p (sad će 4 godine) i koja cijeli život sanja da popriča sa vilom od koje očekuje rinčice (samo da joj kaže da će joj poštom poslati rinčice i ne može ih joj osobno dati, jer ne stigne zbog puno posla).
    grlo mi presahnulo, mozak mi iskipio pričajući i smišljajući priče, no uvijek se vrtimo na pepeljugi i dobroj vili.
    onda me u afektu ulovila pa sam joj obećao da će je dobra vila nazvati. a kako i sami znate, obećanje se mora izvršiti.
    u HR smo i nije štos.
    vratio bih uslugu na isti\sličan način.
    može poruka na pp
    Posljednje uređivanje od Andro-gen : 07.01.2014. at 13:55

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Neka joj vila pošalje pismo, pokvario joj se telefon.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Baš si me raznježio...

Andro-gen avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Neka joj vila pošalje pismo, pokvario joj se telefon.
    sad će 4 godine. niti zna što je pismo...
    njoj se ne čitaju priče, njoj se pričaju priče. interaktivnost joj je nezamjenjiva.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Andro-gen prvotno napisa Vidi poruku
    njoj se ne čitaju priče, njoj se pričaju priče. interaktivnost joj je nezamjenjiva.
    Pa kaj nemate nekog poznatog ko ima takav glas? Ono, u uredu, dućanu, kafiću...
    Ja bi ali sam daleko od umiljatog glasića, mene možete kada zaželi čuti vješticu.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Na zalost nisam ta s njeznim glasicem, nadam se da ce se netko javiti! Sad si me podsjetio kako je MM lani zvao prijateljevu kcerkicu u ime deda mraza, a ona je pozeljela kostim Snjeguljice...

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ti si se uvalio, nadam se da će ti netko pomoći u naumu, a i da se poslije iskopaš iz toga.
    Znaš, ja sam se slučajno uvalila u jednu laž svom djetetu prije par godina i ne mogu se izvući, i ne znam kako, pa mi se nekako čini da je i ovo dugoročno slična zamka.

Moje su curke, ima tomu par godina, pričale nešto o životinjama, tko je gdje bio, s kojim se životinjama uživo družio, pa se starija pohvalila kako je jahala na slonu dok je u Zagrebu bio cirkus (to je istina, tata ju je vodio).Bila je mala i ne sjeća kako je bilo, ne sjeća se ničeg, zna samo da je bila na slonu jer joj je rečeno i to joj je bilo dovoljno za uspomenu.
    Ova mlađa je jahala konja,
    a ispade da ova druga nije ništa, sva je bila tužna zbog toga, i ja, budala svjetska, koja im stvarno inače ništa ne izmišlja, bubnem da je i ona jahala na dupinu, ali je isto bila mala pa se ne sjeća. Ona sva sretna i ponosna (na izmišljenu uspomenu) i tada priča završi. No, prođe neko vrijeme, cura malo narasla, i skužim da je sva ponosna ispričala učiteljici u školi u svim priateljima da je ona jahala na dupinu dok smo bili na moru na Lošinju.
    Žao mi male, ona uopće nije tip djeteta koje izmišlja i hvali se stvarima iz mašte, sad sam joj pokvarila istinoljubivi profil jer ona misli da to što je mama rekla, nedvojbeno je istina. I s kojim smiješkom ona to priča... Počela su pitanja da joj prepričam kako je i gdje to bilo, otkud ti dupini, onda ja googlam, pa nađem da su neki američki gostovali kod Dubrovnika, pa da su isto tako malo bili i u lošinjskom akvatoriju, onda su oni malo, kratko s njima plivali. Užas. Ne znam kad će doći vrijeme za "okrutnu" istinu, da ona nije jahala na dupinu.

Tako da i ova tvoja vila, ako je netko izvede, možda ćeš jednom morati reći da to nije bila prava vila.
    Posljednje uređivanje od Nena-Jabuka : 07.01.2014. at 15:17

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    Ti si se uvalio, nadam se da će ti netko pomoći u naumu, a i da se poslije iskopaš iz toga.
    Znaš, ja sam se slučajno uvalila u jednu laž svom djetetu prije par godina i ne mogu se izvući, i ne znam kako, pa mi se nekako čini da je i ovo dugoročno slična zamka.

Moje su curke, ima tomu par godina, pričale nešto o životinjama, tko je gdje bio, s kojim se životinjama uživo družio, pa se starija pohvalila kako je jahala na slonu dok je u Zagrebu bio cirkus (to je istina, tata ju je vodio).Bila je mala i ne sjeća kako je bilo, ne sjeća se ničeg, zna samo da je bila na slonu jer joj je rečeno i to joj je bilo dovoljno za uspomenu.
    a ispade da ova druga nije ništa, sva je bila tužna zbog toga, i ja, budala svjetska, koja im stvarno inače ništa ne izmišlja, bubnem da je i ona jahala na dupinu, ali je isto bila mala pa se ne sjeća. Ona sva sretna i ponosna (na izmišljenu uspomenu) i tada priča završi. No, prođe neko vrijeme, cura malo narasla, i skužim da je sva ponosna ispričala učiteljici u školi u svim priateljima da je ona jahala na dupinu dok smo bili na moru na Lošinju.
    Žao mi male, ona uopće nije tip djeteta koje izmišlja i hvali se stvarima iz mašte, sad sam joj pokvarila istinoljubivi profil jer ona misli da to što je mama rekla, nedvojbeno je istina. I s kojim smiješkom ona to priča... Počela su pitanja da joj prepričam kako je i gdje to bilo, otkud ti dupini, onda ja googlam, pa nađem da su neki američki gostovali kod Dubrovnika, pa da su isto tako malo bili i u lošinjskom akvatoriju, onda su oni malo, kratko s njima plivali. Užas. Ne znam kad će doći vrijeme za "okrutnu" istinu, da ona nije jahala na dupinu.

Tako da i ova tvoja vila, ako je netko izvede, možda ćeš jednom morati reći da to nije bila prava vila.
    sori ali loooooooooooool
    di si baš delfina našla?! nisi mogla nekog magarca, ponija...nešto

Andro-gen avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ma ne znam, nemam baš takvih poznanstava. ja samo znam one s progorenim glasom, a i ljudi (poznati) koje dugo nisi čuo\vidio te malo čudno gledaju kada to tražiš. jedino ovo mjesto gdje sam očekivao nekakvu podršku, no (vjerojatno) pogrešno. ma optimalna bi bila neka mama sa curicom\dvije tih godina, istrenirana, indoktrinirana , jer nema filozofije. takve zbog prirode stvari ne mogu imati loš glas i totalno su prikladne. nema veze, probat ću iskemijati nešto... a "jinčice sa bablikom" naći je mission impossible. samo radi inormacije.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Joj Nena, bas nezgodno...daje mi za mislit.
    Mene nekad muci kako cu ikad priznati da nema deda mraza nego mi stavljamo poklone pod bor, kad je pisanje pisma deda mrazu i iscekivanje njena bajka koju mi podrzavamo?
    Kako priznat da su mama i tata - moralne vertikale - sve skupa izmisljali? Brrrr... Mozda jednostavno odrastanjem skuzi istinu i prihvati pod normalno (tako sam ja, nije bilo nekog otkrivajuceg razgovora).

A propos vila, moja me zna ispitivati da gdje zive vile, da i ona zeli vilu, jednoroga, ici u Centopiu...za takve stvari joj kazem da ne postoje osim u masti i u pricama. A ona mi kaze da zna da postoje bar mi je savjest cista.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ma ne znam, nemam baš takvih poznanstava. ja samo znam one s progorenim glasom, a i ljudi (poznati) koje dugo nisi čuo\vidio te malo čudno gledaju kada to tražiš. jedino ovo mjesto gdje sam očekivao nekakvu podršku, no (vjerojatno) pogrešno. ma optimalna bi bila neka mama sa curicom\dvije tih godina, istrenirana, indoktrinirana , jer nema filozofije. takve zbog prirode stvari ne mogu imati loš glas i totalno su prikladne. nema veze, probat ću iskemijati nešto... a "jinčice sa bablikom" naći je mission impossible. samo radi inormacije.
    joj, ja imam curu tih godina, iznam otprilike kaj bih joj rekla ali sve samo ne vilinski glas. prije bih mogla glumiti soba od djeda mraza. i teško mi je književni govoriti

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    sori ali loooooooooooool
    di si baš delfina našla?! nisi mogla nekog magarca, ponija...nešto
    Ti misliš da je to jedina moja "briljantna" provala ili događaj u životu. Nije.
    Sve teče normalno, razumno i stabilno, a onda se pojavi -IDEA i ja postajem mister Bean, ili onaj Gustav.

Vjerojatno je tada bilo ljeto, ili su gledali Flipera na telki, ne znam, ne sjećam se, to je bilo davno, pa mi je uletio dupin u glavu.

Kako vrijeme liječi sve rane, tako se nadam da će i tu nekako sve sjesti na svoje mjesto. Samo moram otići reći učiteljici što je na stvari, da mala nije izmišljatorica nego je mama za sve kriva.

andro-gen, sretno. najbolje bi ti to izvela neka naša glumica, iz kazališta lutaka možda, svejedno.

Andro-gen avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ah neno... totalno te razumijem, jer se i ja sjećam tih spika i osjećaja, koječega. pomalo sam i ocvao, ali taj dječarac u meni na pore izlazi povremeno i svega se sjećam. a iskreno, sada i imam razumijevanje za te laži i jedne su od stvari kojih se najbolje sjećam iz djetinjstva. čak mi je i drago sada da sam lagan, vjerovala ili ne. tako sam sa tatom iskopavao dijelove zakopanog blaga po mapi koju smo našli ispod neke murve. mapa crtana kemijskom i zalivena kavom (!!). onda su drukali tatu da on kreira mape i zakopava dijelove automobila pa mi se svijet srušio. al sam to preboliio brzo... meni ne bi bilo bed nazvati i odglumiti djeda mraza i zekatsepekat sa klincem nekim, al eto, ljudi jednostavno ne vole takvo nešto. pogledat ću ja u galeriju svojih poznatih likova i pokušati odabrati, nagovoriti potencijalnu vilu da makne flašu iz usta i ugasi cigaretu. ili jednostavno neku tetu u igraonici zažicati. one su prikladne. tete u vrtiću sve zna pa otpadaju. nego, neno... što ti imaš protiv gusztava? pa nema ni charli, sirius... barem ne transparentno
    Posljednje uređivanje od Andro-gen : 07.01.2014. at 15:41

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

aaaww, meni je to slatko vila ili djeda mraz, kakva je razlika
    nadam se da ćeš naći nekog (moj glas isto nije vilinski, a i da je, nisam baš vješta u komunikaciji s djecom tog uzrasta)

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

nego, neno... što ti imaš protiv gusztava? pa nema ni charli, sirius... barem ne transparentno
    Gustava obožavam, sad ga ponovno prikazuju na Klasik TV-u, pogledam s guštom i smijem se ko luda.

Mislim na mađarski crtić, ne znam mislimo li na isto.

Andro-gen avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Gustava obožavam, sad ga ponovno prikazuju na Klasik TV-u, pogledam s guštom i smijem se ko luda.

Mislim na mađarski crtić, ne znam mislimo li na isto.
    nego, ako misliš na moj avatar, otjelovljenje moje misli, riječi, djela i propusta u svim epizodama, onda mislimo na isto(g).

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

nego, ako misliš na moj avatar, otjelovljenje moje misli, riječi, djela i propusta u svim epizodama, onda mislimo na isto(g).
    , da, mislim, al ja uopće nisam pogledala tvoj avatar, aaaa, čovječe, pišem o gustavu, a ne vidim ga ispred nosa, eto, šta sam rekla o biserima u koje upadam:LOL.

Nego, nazovi ti neko malo kazalište lutaka, objasni stvar, ponudi neku prihvatljivu naknadu glumici koja bi to izvela i tako to riješi.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Joj,sad se sjetih kak je frend napravil frendici uslugu i nazval malu predstavivši se ko uskršnji zeko...mala poludela od sreće,fino se napričali...
    OT,isto nemam neki radijski glasić..

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Moj tata je često bio odsutan i imao je "galeba" koji me je svaki dan došao pogledati i sve bi ispričao tati što sam radila i kako sam... naravno, to je bila tužibaba mama... ali meni je bio super osjećaj da imam pticu koja svakodnevno prevaljuje toliku udaljenost i povezuje me s tatom.
    Telefon doma nismo imali u to doba...

Unatoč neninom iskustvu s dupinom, meni se ovo ne čini tako strašno.
    A da mi je glas vilinski... nije....
    Posljednje uređivanje od Mojca : 07.01.2014. at 16:02

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Moj muž je pravi talent u imitiraju, zvanju na telefon i sl. Glumio je (našoj djeci) preko telefona sve od krampusa, svetog nikole, djeda mraza, do vila i vilenjaka. Čak je i filmove s djedom mrazom snimio (kako ostavlja poklone ispod bora) ili vilom kako ostavlja poklon za zubić

Djeca su oduševljena

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moj glas nije vilinski i nisam u Hr, ali posve razumijem tvoju molbu, pa ako ne nađeš nikog drugog...

A kakve bi ona to "jinčice sa bablikom", za probušene uši ili one koje se nalijepe? Takvih stvari zna biti po H&M-u, Accessorize i sličnim dućanima. (Naravno, nikad baš one koje ti u tom trenu trebaju. )

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Zara1 prvotno napisa Vidi poruku
    Moj muž je pravi talent u imitiraju, zvanju na telefon i sl. Glumio je (našoj djeci) preko telefona sve od krampusa, svetog nikole, djeda mraza, do vila i vilenjaka. Čak je i filmove s djedom mrazom snimio (kako ostavlja poklone ispod bora) ili vilom kako ostavlja poklon za zubić

Djeca su oduševljena

A mm je prije dosta godina djeci na telefon odglumio patuljka koji nije zadovoljan urednošću njihove sobe.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

...ali meni je bio super osjećaj da imam pticu koja svakodnevno prevaljuje toliku udaljenost i povezuje me s tatom.
    Telefon doma nismo imali u to doba...
    Mojca, ovo je baš predivno

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa Vidi poruku

A mm je prije dosta godina djeci na telefon odglumio patuljka koji nije zadovoljan urednošću njihove sobe.
    a ovo odlično

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a ovo odlično
    O, pa hvala.

Ja sam se strgala na tvog delfina. (Dobro da nisi rekla jednoroga. )

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

.
    Potpisujem, mislim da ti je potez poluopasan, cura ti je prevelika (nije beba) da joj to ne bi ostalo u sjećanju, a poslije joj može raditi probleme ta raskorak mašte i stvarnosti

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja ne bi rekla da je poluopasan, mislim moja 6. godišnjakinja vjeruje da postoje vile I neka vjeruje što duže, meni se baš sviđa taj njezin čarobni svijet mašte.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ma onda bi trebalo ukinuti i Djeda Mraza i Sv. Nikolu i zubić Vilu jer je sve to ustvari izmišljotina...ja bih ti pomogla Andro-gen, ali bojim se da se ne spetljam u komunikaciji

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

I jel' se pronašla vila?

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

nena umireeeeeem od smijeha LoooooooooooooooooooL

ja nemam vilinjski glas ali ideja mi je super. nasi klinci bi je bez frke progutali i uzivali u tom pozivu, a stariji su od tvoje male.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Zara1 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ne bi rekla da je poluopasan, mislim moja 6. godišnjakinja vjeruje da postoje vile I neka vjeruje što duže, meni se baš sviđa taj njezin čarobni svijet mašte.
    I moja donekle vjeruje, tj pitala je da li stvarno postoje. Rekli smo da ne znamo, to što ih ljudi ne viđaju ne znači da ne postoje. U ovu koja bi nazvala na telefon ne bi nijedna povjerovala.

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

O, pa to ti je lako riješiti, jednostavno prebaci odgovornost na vilu
    S tim da imaš dvije varijante:
    1. Zločesta vila koja laže malim curicama
    2. Dobra vila, ali malo zaboravna

Baš me nešto zazebe oko srca kad mali klinci osjete okus razočarenja.

A drugi put pazi što pričaš

Nena-tvoj dupin je upravo probudio 2/3 ukućana

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vrištim
    zapljuvala sam ekran na dupina

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

androgen, nazovi one dame preko telefona
    sigurno s njima možeš dogovoriti i nježniji glas
    ne mora biti provokativan

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hahahhahhaaa
    nema druge nego da je odvedes na kubu za iskupljenje lol
    poslala bi sad link na jahanje na dupinu (iv, lani), ali blokirala sam fejs

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Mozda mogu pomoci za vilu! Moja prijateljica ima upravo takav glas ili bolje receno glasic.
    Samo bi nas trebalo uputit sta tocno pricati itd... I Da-jos ju trebam pitati al vjerujem da ce pristati.. i ne mislim da je to lose, bas naprotiv, poslje kad bude shvacala samo joj kazes da je bila jedna jako dobra teta koja je pristala igrat se s vama i biti vila u toj igri... A jednog dana ce joj biti drago i ostat joj u sjecanju

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Pa nije ni znala što je vila, dok joj nisi "podvalio" priču.
    Da ne ispadne da te zezem i pismo može biti napisano kao lijepa priča, pa joj ga pročitaš.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ja bih se isto odlučila za pismo, sa nekim svjetlucavim flomićem ili tintom jer tu bar možeš dobro isplanirat što napisati, ne može te zateć nekim pitanjima, a i nekako mi telefon uopće nije za vile, valjda je moja slika vila iz drugog vremena, možda danas vile u crtićima telefoniraju, moje su letile po šumi ili ulazile kroz prozor

Ja nikad nisam sigurna kako stojim sa svim tim, s jedne strane znam da je dragocjeno malo čarolije u djetinjstvu, i u Djeda Mraza ne dam dirati, pa ni Zubić-vilu, ali mislim da se lako tu zapetljati da se obije u glavu.

Neno, tvoja dupin priča me podsjetila na jednu epizodu Svi vole Raymonda, kad je Ray saznao da je cijeli život bio ponosan kako ima lopticu koju je potpisao Mickey Mantle, i nakon 30 godina saznao da mu se to stari potpisao. Skoro je otkrio djeci da ne postoji Djed Mraz, ali je na kraju ipak zaključio da je lijepo što je stari sve to napravio samo da bi njega razveselio. Epizoda bi bila još smješnija da je bio dupin umjesto loptice

Andro-gen avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

mislim da ću se snaći. naime, dobio sam jednu pp pa... nego... nikako doumiti kako je nečiji mm\njm kakogod odglumio patuljka telefonom, ili sam ja stvarno za odstrel\recucle bim (kako vele kod mene na poslu).

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

mislim da ću se snaći. naime, dobio sam jednu pp pa... nego... nikako doumiti kako je nečiji mm\njm kakogod odglumio patuljka telefonom, ili sam ja stvarno za odstrel\recucle bim (kako vele kod mene na poslu).
    Ma to ovisi o djeci...ali ovu današnju je jako teško zavarati. Vjeruju samo u ono što žele i što im ide u korist. Moj mlađi je u četvrtoj godini prokužio da smo mi Krampus i sveti Nikola (bacio se na pod i kroz rešetku na vratima zavirivao u kupaonicu gdje sam ja pakirala poklone, a prokužili su i mm-a kako je drškom od metle lupao izvana s balkona po njihovom prozoru).

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

andro-gen, totalno si me raznježio sa ovom pričom! i totalno sam oduševljena sa svim bajkovitim smicalicama djeci u kojima oni oduševljeno uživaju.

i sama sam takva. i obožavala sam lovri pobuđivati maštu.
    i on je i dan danas klinac koji voli svoj svijet mašte.... i koliko god je svjestan da oni "bajkoviti likovi" ne postoje, toliko voli vjerovati u njihovu prisutnost.
    I kad me je sasvim ozbiljno pitao: Mama, najozbiljnije, da li oni postoje?
    I od mene i od mm dobio je isti odgovor: LJubavi, oni postoje dokle god ti vjeruješ u njih. Kad prestaneš, vjerovatno niti njih neće biti.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    Neno, tvoja dupin priča me podsjetila na jednu epizodu Svi vole Raymonda, kad je Ray saznao da je cijeli život bio ponosan kako ima lopticu koju je potpisao Mickey Mantle, i nakon 30 godina saznao da mu se to stari potpisao. Skoro je otkrio djeci da ne postoji Djed Mraz, ali je na kraju ipak zaključio da je lijepo što je stari sve to napravio samo da bi njega razveselio. Epizoda bi bila još smješnija da je bio dupin umjesto loptice
    Da, to nekako bude najgore kad je izmišljotina zapravo, na neki način, ostvariva, samo ne na tom mjestu ni u tom vremenu (nego u Americi, ili Kubi, kako čujem). Kad ću ja na Kubu? Nikad.
    Neki su američki "znanstveni" dupini bili kod Dubrovnika prije par godina, čini mi se, tražili neke mine, šta li, a ja guglam, guglam dalje ne bih li našla naznake da će kod nas jednom gostovati onaj neki vodeni cirkus s Floride pa da će to postati stvarnost.:LOL Da je to i ostvarivo, a nije, isto bi pisalo po novinama da "PRVI put kod nas gostuju...tralalala...". Neću se moći izvući.

Izvjesniji je scenarij da će mala to još negdje ponoviti pa će je neko informiranije dijete jednom poklopiti -"Daj, ne laži, tih dupina ima u Americi, a ne kod nas!", a ona će se nakostriješiti "Ne lažem, pitaj moju mamu!".
    Bit će to rasplet ala Raymond.

Ove vile možda nisu toliko opasne jer se sva djeca pomire jednom da ih nema, jedino baš taj osobni susret, glasom, preko telefona, malo je škakljiv.

Moje su dugo vjerovale u Zubić vilu (dok me nisu otkrile kako šuškam vrećicom sa slatkišima oko jastuka).

Kad smo im uredili njihovu sobu, a zubić baš tada ispao, starija je (tada 3.r) zalijepila na vrata od špajze poruku: "Draga Zubić vilo, mi smo se preselile na gornji kat" i onda još polijepila strelice sa smjerom kretanja uz cijelo stepenište do konačnog odredišta, također s porukom na vratima "Ovo je sad naša soba"

Da se vila s darom ne bi izgubila.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

delfini su u dbk bili ove jeseni, ali nisu mogla djeca plivati s njima

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    delfini su u dbk bili ove jeseni, ali nisu mogla djeca plivati s njima
    znači, friško su bili. naišla sam na taj podatak, ali sam zaboravila vrijeme.
    Podsjetilo me sve to na onaj jedan vic,

nešto kad Cigo hoće zaposliti svog klinca da prenosi neke teške vreće

pa mu ljudi kažu - ma neće ti to mali moći prenijeti, te vreće imaju 100 kila!

A on će - Ma hoće, šta zna dete šta je sto kila! :mah:

Tom sam se logikom valjda i ja u startu povela - šta zna dete jel jahalo delfina il nije!

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja bih se isto odlučila za pismo, sa nekim svjetlucavim flomićem ili tintom jer tu bar možeš dobro isplanirat što napisati, ne može te zateć nekim pitanjima
    Potpisujem tangerinu, a ideja je baš rastop

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja bih se isto odlučila za pismo, sa nekim svjetlucavim flomićem ili tintom jer tu bar možeš dobro isplanirat što napisati, ne može te zateć nekim pitanjima, a i nekako mi telefon uopće nije za vile, valjda je moja slika vila iz drugog vremena, možda danas vile u crtićima telefoniraju, moje su letile po šumi ili ulazile kroz prozor
    mi uvijek stavimo pismo kad neka vila nešto donese
    evo ovo je bilo za prvi zub http://public.fotki.com/zara1/baby-n...744487646.html

mislim da je to predivna uspomena! a i djeca su svaki put iznova oduševljena

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Zara1, pa koliko zubića joj je već ispalo? Mi još ni ne razmišljamo o zubić vili, a mislim da je moja cura malo starija

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

3 su ispala, 2 nova narasla
    i još 3 se klimaju

prvi joj je ispao sa 5 godina i 2 mjeseca
    Posljednje uređivanje od Zara1 : 08.01.2014. at 14:20

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Sirius Black i mojem su 2 zuba ispala davno prošle godine, sad se 3 klimaju.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Sirius Black i mojem su 2 zuba ispala davno prošle godine, sad se 3 klimaju.
    Moram smisliti onda i ja nešto za zubić vilu, nije mi bila na pameti dosad . Cura ima 6 god. i 3mj., zubi jaki i čvrsti ko trajni, ni blizu klimanju.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •