Pokazuje rezultate 1 do 37 od 37

Tema: Norveška

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ništa, još smo tu... Po svemu sudeči nećemo ni ići Muž stalno ima neke izgovore. Previše se boji promjena i nikako s njim na zelenu granu. Ja još uvijek skupljam informacije gdje god stignem i nadam se da će se predomisliti jer mene je Hrvatska počela živcirati, ne znam kako drugačije da se izrazim jer me baš živcira živjeti u ovoj državi punoj nepravde, bijede, neplaćenog rada, izrabljivanja radnika i slično...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Ništa, još smo tu... Po svemu sudeči nećemo ni ići Muž stalno ima neke izgovore. Previše se boji promjena i nikako s njim na zelenu granu. Ja još uvijek skupljam informacije gdje god stignem i nadam se da će se predomisliti jer mene je Hrvatska počela živcirati, ne znam kako drugačije da se izrazim jer me baš živcira živjeti u ovoj državi punoj nepravde, bijede, neplaćenog rada, izrabljivanja radnika i slično...
    A možda on zna / iskusio je nešto što mi koji nismo u njegovim cipelama možemo samo pretpostavljati....

Ja imam iskustvo isprobavanja života u inozemstvu (negativno) pa razumijem njegovu suzdržanost. Stara je stvar da ne možeš imati sve dobre stvari koje želiš u isto vrijeme i na istom mjestu. Imala sam sliku u glavi koja se pokazala totalno promašenom i uredno sam se vratila doma. Jer je tamo bilo manje dobrih stvari (za mene) nego ovdje.

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    U potpunosti te razumijem. Takav je i mm. Vi i mi imamo puno slicnosti. On terenac,koji radi za hr.firmu.mi u hrv.pa putujemo k njemu itd.pa onda on malo dode doma,pa idemo zajedno.. I tak se vrtimo dok sam ja na porodiljnom. Sve u svemu ikao nemam nikog,nasla sam par ljudi s kojima se podruzim/o, idem na tecaj kad mogu,tj.dok se ne vracam natrag... I isto tako bih da ostanemo, a mm sto stvari za ne

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •