obje su trudnoće u hanumice fate bile spontano zaćete.
@hanumica fata - da samo znaš koliko sam te često spominjala ovih proteklih 1-2 godine, slala tvoj režim okolo i sama ga koristila (osim DHEA, on mi je na gornjoj granici, pa nisam uzimala)

Vitamin D sam vadila i imala manjak izraženi, pa sam uzimala:

Vitamin D - 5000 IU (naručivala preko Ebaya UK)
Omega 3 - 1000 mg dnevno (naručeno preko Ebaya UK )
CoQ10 - uzimala 600 mg dnevno (kapsule od 300mg naručene preko Ebaya UK)

nisam uzimala DHEA i tako tri mjeseca, sve po ustvari nagovoru i uputama od naše hanumice.

Nakon te terapije sam išla na visoku stimulaciju, primala 375 IU puregona u početku, kasnije snizili na 300 IU puregona dnevno i dobili 14 j.s. u dobi od 38,5 godina i od toga 7 blastica (ne morula, nego sve blastice). Iz drugog FET-a od tih blastica sam i zatrudnila s tad već punih 39 godina. Q10 - obavezno prestati uzimati nakon punkcije/transfera.

Prije tog ciklusa sam bila na estrogen priming protokolu. o tome više na 39+ kroz koji dan.

Što je od svega bila ključno? Estrogen priming? 3 mjesečna terapija s vitaminom D, Q10 i omega 3 kapsulama u relativno visokim dozama, izrazito visoke doze puregona koje kod mene imaju smisla jer sam ranije unatoč visokom AMH-u i velikom broju antralaca očajno reagirala s 1-2-3 j.s. nakon full stimulacije, očito imam problem s FSH receptorima, ja ne znam što je u konačnici bilo ključno za dobivanje 14 j.s. i od toga su 12 j.s. bili uopće zreli za oplodnju, dakle od 12 j.s. smo dobili 7 blastica.........