Pokazuje rezultate 1 do 28 od 28

Tema: Dali vratiti pelenu..?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Moja J ima 3g i 9mj i pelenu smo skinuli ovo ljeto i od kada smo je skinuli rijetke su noci da se ne upiski a nekada i 3 puta. Ona se prije spavanja naljeva vodom. Budimo je ali opet se popisa npr odvedem je u ponoc i u pola 2 je vec popisana.
    Nekad mi dode da placem a nekad
    ko robot mijenjam posteljinu i nju.
    Ocito joj nije jos proradio taj isjecaj, ja cekam jednom valjda hoce ali pelenu vise ne vracam.
    Po danu nije imala niti jednu nezgodu od kad ih je skinula.
    Nemoj ocajavati - ovo ti je isto vrlo cesta pojava kod djece s disnim problemima. Bit ce bolje kad ova uzasna zima dodje kraju.

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Nemoj ocajavati - ovo ti je isto vrlo cesta pojava kod djece s disnim problemima. Bit ce bolje kad ova uzasna zima dodje kraju.
    Mi trenutno tj.od kad je pocelo zapisavanje imamo probelma sa disanjem (slajm na plucima,kasalj)

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Izvjstaj
    Suhi smo
    Stavila sam mu carape jucer navecer. E sad cemo vidjeti jesu te carape rjesenje ili se samo poklopilo. Soba nam je jako hladna,u tolikoj mjeri da npr.jutros sam se probudila sa bolovima u ramenu. Jer nisam bila pokrivena i nazebla sam. Stvarno se nadam da je to problem i da imamo rjesenje
    Zivjele carape

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •