Pokazuje rezultate 1 do 50 od 52

Tema: Los izgovor

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

slažem se s anemonom, odnosno mislim da je to jednostavno neučinkovito, bez obzira koliko smo možda u pravu. Sanja, i tvoja sestrična nije poslušala, dakle ništa nisi postigla time što si rekla, osim eventualno svoje mirne savjesti, ali djetetu je isto.
    mislim da tu treba vrlo vrlo pažljivo procijeniti što bi kod te osobe najbolje prošlo, jer ako se krene sa pametovanjem, ma koliko bilo pametno, većina brzo krene u obranu. uh-puh, je li moguće da, npr, nekad čuvaš malenu i sama s njom malo kroz igru probaš vježbat izgovor?

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    slažem se s anemonom, odnosno mislim da je to jednostavno neučinkovito, bez obzira koliko smo možda u pravu. Sanja, i tvoja sestrična nije poslušala, dakle ništa nisi postigla time što si rekla, osim eventualno svoje mirne savjesti, ali djetetu je isto.
    mislim da tu treba vrlo vrlo pažljivo procijeniti što bi kod te osobe najbolje prošlo, jer ako se krene sa pametovanjem, ma koliko bilo pametno, većina brzo krene u obranu. uh-puh, je li moguće da, npr, nekad čuvaš malenu i sama s njom malo kroz igru probaš vježbat izgovor?
    Istina nista nisam postigla. A niti djeca,ni ona... Tu i tam ju muz pikne kako ona nema vremena za vjezbanje...

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Sanja :) prvotno napisa Vidi poruku
    Istina nista nisam postigla. A niti djeca,ni ona... Tu i tam ju muz pikne kako ona nema vremena za vjezbanje...
    Čiji muž? Njezin? Pa može i on s djetetom vježbati, ne vidim razlog zašto bi to trebala biti mama.

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Čiji muž? Njezin? Pa može i on s djetetom vježbati, ne vidim razlog zašto bi to trebala biti mama.
    Da,da njezin. Zato sto radi citav dan,a ona je doma. Tj.tako je bilo dok je morao vjezbati od pocetka. A sad,danas,iako jos mora vjezbati su jednostavno oboje pustili kako bude,bit ce.
    Nis me ne cudi,ispisali su i kcer sa bobath terapije jer je mala plakala. Po njima vrijeme sve lijeci,a po meni da to vrijeme treba poticati i tako im olaksati...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •