Dobre vile koje se najaviše izgubile dobar glas![]()
Naj se ljutiti, ali me naslov zaintrigirao…
Odglumila bih ja dobru vilu, nego kako bi ti to meni vratio?
Mislim, ako bih poželjela istu uslugu?![]()
Sva sam se rastopila zbog ove vile....malecka će to pamtiti cijeli život
jednom bude i svojoj djeci pričala kako je njen tata za nju izveo cijelu predstavu
ja i danas pamtim uzbuđenje koje je vladalo kad je dolazila zubić vila ili djed mraz
nisam bila razočarana kad sam saznala da ne postoje
bila sam sretna jer su mama i tata priuštivši mi taj doživljaj pokazali svoju ljubav i što su za djecu u stanju napraviti
danas imam svoju djecu, stariji znaju da je sve izmišljeno ali i dalje mi pišu pisma i ostavljaju kekse i mlijeko i uvijek se sretno smješkaju
najmlađi još ne zna i neka potraje dokle god
lijepa uspomena svima
Na rivi na Lošinju ima jedna fontata sa dva dupina koji pljuckaju vodu. Kada je jako vruće roditelji stave djecu u tu fontanu da se brčkaju i slikaju s dupinima. Ako se pri prvom "jahanju dupina u fontani" niste slikali, vrijeme je da odete ponovo i napravite foto zapis. Hoću reći nigdje nije rečeno da je dupin bio živ.
A moje osobno iskustvo o poduzetnosti starijih u ispunjavanju dječijih želja je još teže. Kao dijete preko ljeta boravila sam na selu i valjda izrazila želju da "jašem na svinji". Rođaci poduzeli izvanredne mjere: pronašli najmirniju svinju, dali joj jesti da klekne i bude mirna, mene obukli u haljinicu, u kosi velika mašna, ja sjedim na svinji, oni slikaju. Kada je moj muž vidio tu sliku... i kada se nadgalsavamo oko nečega...samo čujem:"Nemoj mi ništa govoriti...ti, koja si jahala na svinji".
mogu. odglumio bih pančo vilu. kad baš tjeraš mak na konac...
da, i mi smo jahali na svinjama
i udarali ih cipelama po slabinama, kao pravi kauboji (iako pojma nemam gdje smo to vidjeli, TV nitko nije imao)
dok ja nisam naletjela na skotnu krmaču
zbacila me dok si reko keks
ali, nije to neka visina, pa nije bilo ni ozljeda
Hahaha,malo skrenusmo s teme,al kad se spominju krave,sjetih se svoje sestre s kojih 5 godina...prolazili smo gradom i na sajmištu na velikoj livadi su pasle krave,kad sestra vikne na sav glas-mamaaaa,gle slona! Ajme srama,svi okolo gledaju pa se smiju..sajmeni dan i puno ljudi,garant su si mislili vidi gradsko dijete,nikad krave vidla nije.
Apsurdno je to da smo doma imali krave.Al očito drukčije,kaj ja znam![]()
Nisam znala što očekivati otvarajući ovu temu ali baš sam se dobro nasmijala. Moja jedna prijateljica nazvala je svog sina glumeći Macu Papučaricu.
Vezano uz roditeljsko laganje/iskrivljavanje istine poslušajte priču od prošlog tjedna jednog mog učenika (1. r.)
(Pričali su o svojim kućnim ljubimcima...) "Moj pas Bobi lovi kokoši. Nedavno se otrgnuo s lanca i jednu udavio. Tata je bio jako ljut na njega. Ali više nemam Bobija. Odveo ga je Djed Božićnjak" LOOOOL
Malo sam na prvu zastala u čudu ali kad sam skužila (znam da je crnjak) skoro sam pala sa stolice od smijeha.
Dobra vila nazvala, vilenjački odradila posao i zahvalan sam joj. Sada mala stalno priča da ju je nazvala vila telefonom. Njena mama ne zna priču pa je ni ne doživljava ozbiljno kada malena priča kako je pričala sa vilom. A ionako ima svoju imaginarnu škvadru. I kod tate uvijek nekih čudesa))
odlično!
sad je samo pripremi da joj nitko neće vjerovati; ni u vrtiću ni u parkiću
to može biti prilično frustrirajuće
Androgen - oduševila me tvoja ideja, bravo za telefonski poziv i vilu
Čitala sam i čitala, htjela sam se javiti. Iako mi je glas osrednje vilinski, nemam ženske dječice sigurno bih se bila snašla nekako. Djevojčica je mala, pa nebi skužila izrazito istarski naglasak![]()
A što se tiče jahanja dupina, svinja, krava i psa kojeg je djedica odveoUljepšale ste mi ovaj tmuran dan
Androgen, a da ti nazoves mog malog i kazes mu da si vjestac i da ces mu odnijeti sve igracke koje na kraju dana ne pospremi na svoje mjesto!!
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk