Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 70 od 70

Tema: Molim za uslugu, istu vraćam na isti ili sličan način

Andro-gen avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Dobre vile koje se najaviše izgubile dobar glas

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Andro-gen prvotno napisa Vidi poruku
    Dobre vile koje se najaviše izgubile dobar glas
    Što je bilo na kraju, strašno me zanima...

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Naj se ljutiti, ali me naslov zaintrigirao…

Odglumila bih ja dobru vilu, nego kako bi ti to meni vratio?

Mislim, ako bih poželjela istu uslugu?

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Sva sam se rastopila zbog ove vile....malecka će to pamtiti cijeli život
    jednom bude i svojoj djeci pričala kako je njen tata za nju izveo cijelu predstavu
    ja i danas pamtim uzbuđenje koje je vladalo kad je dolazila zubić vila ili djed mraz
    nisam bila razočarana kad sam saznala da ne postoje
    bila sam sretna jer su mama i tata priuštivši mi taj doživljaj pokazali svoju ljubav i što su za djecu u stanju napraviti
    danas imam svoju djecu, stariji znaju da je sve izmišljeno ali i dalje mi pišu pisma i ostavljaju kekse i mlijeko i uvijek se sretno smješkaju
    najmlađi još ne zna i neka potraje dokle god
    lijepa uspomena svima

baka avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    Ti si se uvalio, nadam se da će ti netko pomoći u naumu, a i da se poslije iskopaš iz toga.
    Znaš, ja sam se slučajno uvalila u jednu laž svom djetetu prije par godina i ne mogu se izvući, i ne znam kako, pa mi se nekako čini da je i ovo dugoročno slična zamka.

Moje su curke, ima tomu par godina, pričale nešto o životinjama, tko je gdje bio, s kojim se životinjama uživo družio, pa se starija pohvalila kako je jahala na slonu dok je u Zagrebu bio cirkus (to je istina, tata ju je vodio).Bila je mala i ne sjeća kako je bilo, ne sjeća se ničeg, zna samo da je bila na slonu jer joj je rečeno i to joj je bilo dovoljno za uspomenu.
    Ova mlađa je jahala konja,
    a ispade da ova druga nije ništa, sva je bila tužna zbog toga, i ja, budala svjetska, koja im stvarno inače ništa ne izmišlja, bubnem da je i ona jahala na dupinu, ali je isto bila mala pa se ne sjeća. Ona sva sretna i ponosna (na izmišljenu uspomenu) i tada priča završi. No, prođe neko vrijeme, cura malo narasla, i skužim da je sva ponosna ispričala učiteljici u školi u svim priateljima da je ona jahala na dupinu dok smo bili na moru na Lošinju.
    Žao mi male, ona uopće nije tip djeteta koje izmišlja i hvali se stvarima iz mašte, sad sam joj pokvarila istinoljubivi profil jer ona misli da to što je mama rekla, nedvojbeno je istina. I s kojim smiješkom ona to priča... Počela su pitanja da joj prepričam kako je i gdje to bilo, otkud ti dupini, onda ja googlam, pa nađem da su neki američki gostovali kod Dubrovnika, pa da su isto tako malo bili i u lošinjskom akvatoriju, onda su oni malo, kratko s njima plivali. Užas. Ne znam kad će doći vrijeme za "okrutnu" istinu, da ona nije jahala na dupinu.

Tako da i ova tvoja vila, ako je netko izvede, možda ćeš jednom morati reći da to nije bila prava vila.
    Na rivi na Lošinju ima jedna fontata sa dva dupina koji pljuckaju vodu. Kada je jako vruće roditelji stave djecu u tu fontanu da se brčkaju i slikaju s dupinima. Ako se pri prvom "jahanju dupina u fontani" niste slikali, vrijeme je da odete ponovo i napravite foto zapis. Hoću reći nigdje nije rečeno da je dupin bio živ.

A moje osobno iskustvo o poduzetnosti starijih u ispunjavanju dječijih želja je još teže. Kao dijete preko ljeta boravila sam na selu i valjda izrazila želju da "jašem na svinji". Rođaci poduzeli izvanredne mjere: pronašli najmirniju svinju, dali joj jesti da klekne i bude mirna, mene obukli u haljinicu, u kosi velika mašna, ja sjedim na svinji, oni slikaju. Kada je moj muž vidio tu sliku... i kada se nadgalsavamo oko nečega...samo čujem:"Nemoj mi ništa govoriti...ti, koja si jahala na svinji".

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    Naj se ljutiti, ali me naslov zaintrigirao…

Odglumila bih ja dobru vilu, nego kako bi ti to meni vratio?

Mislim, ako bih poželjela istu uslugu?
    Pa glumio bi Djeda Mraza, ili krampusa ako poželiš

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    Pa glumio bi Djeda Mraza, ili krampusa ako poželiš
    Ali ne može mi odglumiti vilu (ako poželim istu uslugu ) :zla_vila:

Andro-gen avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

mogu. odglumio bih pančo vilu. kad baš tjeraš mak na konac...

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

:D

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj baka prvotno napisa Vidi poruku
    Rođaci poduzeli izvanredne mjere: pronašli najmirniju svinju, dali joj jesti da klekne i bude mirna, mene obukli u haljinicu, u kosi velika mašna, ja sjedim na svinji, oni slikaju. Kada je moj muž vidio tu sliku... i kada se nadgalsavamo oko nečega...samo čujem:"Nemoj mi ništa govoriti...ti, koja si jahala na svinji".

Lucky2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj baka prvotno napisa Vidi poruku
    Rođaci poduzeli izvanredne mjere: pronašli najmirniju svinju, dali joj jesti da klekne i bude mirna, mene obukli u haljinicu, u kosi velika mašna, ja sjedim na svinji, oni slikaju. Kada je moj muž vidio tu sliku... i kada se nadgalsavamo oko nečega...samo čujem:"Nemoj mi ništa govoriti...ti, koja si jahala na svinji".
    meni kao djetetu sa sela to nije ništa neobično, MM je isto jahao na svinji, a moja sestra i na kravi
    ali to su bila neka druga vremena, kad djeca nisu mislila da su krave ljubičaste...

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

da, i mi smo jahali na svinjama
    i udarali ih cipelama po slabinama, kao pravi kauboji (iako pojma nemam gdje smo to vidjeli, TV nitko nije imao)
    dok ja nisam naletjela na skotnu krmaču
    zbacila me dok si reko keks
    ali, nije to neka visina, pa nije bilo ni ozljeda

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Hahaha,malo skrenusmo s teme,al kad se spominju krave,sjetih se svoje sestre s kojih 5 godina...prolazili smo gradom i na sajmištu na velikoj livadi su pasle krave,kad sestra vikne na sav glas-mamaaaa,gle slona! Ajme srama,svi okolo gledaju pa se smiju..sajmeni dan i puno ljudi,garant su si mislili vidi gradsko dijete,nikad krave vidla nije.
    Apsurdno je to da smo doma imali krave.Al očito drukčije,kaj ja znam

LIMA avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Nisam znala što očekivati otvarajući ovu temu ali baš sam se dobro nasmijala . Moja jedna prijateljica nazvala je svog sina glumeći Macu Papučaricu.

Vezano uz roditeljsko laganje/iskrivljavanje istine poslušajte priču od prošlog tjedna jednog mog učenika (1. r.)
    (Pričali su o svojim kućnim ljubimcima...) "Moj pas Bobi lovi kokoši. Nedavno se otrgnuo s lanca i jednu udavio. Tata je bio jako ljut na njega. Ali više nemam Bobija. Odveo ga je Djed Božićnjak" LOOOOL

Malo sam na prvu zastala u čudu ali kad sam skužila (znam da je crnjak) skoro sam pala sa stolice od smijeha.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

grozan crnjak, ali

Andro-gen avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Dobra vila nazvala, vilenjački odradila posao i zahvalan sam joj. Sada mala stalno priča da ju je nazvala vila telefonom. Njena mama ne zna priču pa je ni ne doživljava ozbiljno kada malena priča kako je pričala sa vilom. A ionako ima svoju imaginarnu škvadru. I kod tate uvijek nekih čudesa ))

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

odlično!

sad je samo pripremi da joj nitko neće vjerovati; ni u vrtiću ni u parkiću
    to može biti prilično frustrirajuće

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    odlično!

sad je samo pripremi da joj nitko neće vjerovati; ni u vrtiću ni u parkiću
    to može biti prilično frustrirajuće
    ne i rekla. djeca iz naših parkića i vrtića sve vjeruju

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Androgen - oduševila me tvoja ideja, bravo za telefonski poziv i vilu
    Čitala sam i čitala, htjela sam se javiti. Iako mi je glas osrednje vilinski, nemam ženske dječice sigurno bih se bila snašla nekako. Djevojčica je mala, pa nebi skužila izrazito istarski naglasak

A što se tiče jahanja dupina, svinja, krava i psa kojeg je djedica odveo Uljepšale ste mi ovaj tmuran dan

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Androgen, a da ti nazoves mog malog i kazes mu da si vjestac i da ces mu odnijeti sve igracke koje na kraju dana ne pospremi na svoje mjesto!!

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •