Pokazuje rezultate 1 do 50 od 243

Tema: Potpomognuta u Sarajevu (Bahceci)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Što se tiče fiskalnih računa ja sam dobila računa za sve osim lijekova za stimulaciju, ali sam ih tražila zbog refundacije i izašli su mi u susret, čak su ih i ovjeravali kao što je tražio naš Fond. Ja sam bila nezadovoljna organzacijom u smislu da mi kažu da dođem prvi dan ciklusa na pregled i da se ne trebam najavljivati i pošto se zadesilo da je to bio petak, javim im se iz predostrožnosti (ipak mi treba 5 sati do Sarajeva)i oni hladno kažu dođite u utorak, nema doktora, sreća je da sam ih nazvala inače bi izgubila i dan na poslu, a o troškovima goriva da i ne pričam. Takođe smo jednom došli samo da bi nam doktor rekao da još nemaju info kad bi micro tese mogla biti, a to mi je mogao reći i telefonom. Bilo je takvih slučajeva još, da ne nabrajam, ali ovo vezano za analize me zaista boli i to je nešto preko čega ne bih mogla preći, ako se ispostavi da je istina.

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj sos15 prvotno napisa Vidi poruku
    Što se tiče fiskalnih računa ja sam dobila računa za sve osim lijekova za stimulaciju, ali sam ih tražila zbog refundacije i izašli su mi u susret, čak su ih i ovjeravali kao što je tražio naš Fond.
    Draga sos15 nisu oni tebi ništa izišli u susret, izdavanje računa im je zakonska obveza za čije neispunjenje su predviđene i novčane sankcije!
    Čitam i ne vjerujem, što vaše komentare, što razne bh portale...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •