Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2500

Tema: Odbrojavanje 1/2014

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Malena krasna beta, još jednom ti čestitam Malena, šta kaže dr. B. na to da si spontano ostala trudna? Kakva je njegova reakcija?

Crvenkapice draga, super za uzv i srce malo, bravo! A za cistu će se javit iskusne cure, a ja mislim da ne bi trebalo biti problema u trudnoći zbog ciste. A jel ti dr. rekao zašto te želi hospitalizirat, znam da je cista, al konkretno zašto hospitalizacija? Bit će sve ok crvenkapice, znam da te strah, drži se i bit će sve dobro! Pretpostavljam da ti je to rekao tvoj soc. ginekolog, a da nazoveš dr. Poljaka?

malena0808 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
    Malena krasna beta, još jednom ti čestitam Malena, šta kaže dr. B. na to da si spontano ostala trudna? Kakva je njegova reakcija?

Crvenkapice draga, super za uzv i srce malo, bravo! A za cistu će se javit iskusne cure, a ja mislim da ne bi trebalo biti problema u trudnoći zbog ciste. A jel ti dr. rekao zašto te želi hospitalizirat, znam da je cista, al konkretno zašto hospitalizacija? Bit će sve ok crvenkapice, znam da te strah, drži se i bit će sve dobro! Pretpostavljam da ti je to rekao tvoj soc. ginekolog, a da nazoveš dr. Poljaka?
    Draga sara, naprvu su i dr.B i sestra Zdenka ostali iznenadani, zajedno su pricali s menon, a dr.B kaze da me ocito stimulacija i hormoni "protresli" iznutra te da je zapravo stimulacija i pomogla da ostanen trudna u ciklusu poslije bez obzira sta je sa mnon sve ok ugl laicki receno kako san ja svatila da mi je zbog toga bilo potribno "manje spermica" al opet niko ti ne moze sto posto rec zasto i kako. Ugl pitala san ga da vodin trudnocu u njega.
    Negi da vas pitan jel mora tocno proc 48 sati do iduce bete il moze ranije malo, jer mi je doc.B reka da dojden u cet kod njega na uvz sa beton a danas san je vadila u podne ipo, pa ne znan ocu sve stic?

Jos jedanput hvala punooooo svima na cestikama!!!!!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •