-
dijete je samostalno naučilo čitati i pisati, doma se ne radi nikakav presing na nju (nešto uči kad pokaže znatiželju), i na svim vrtićkim testiranjima na svu sreću nema nikakvih problema niti što se tiče izgovora niti grafomotorike.
na engleskom bez problema radi hrpu zadataka koji uključuju koncentraciju od punog sata, crtanje i sl. baš zato je moje pitanje bilo da li netko zna kakav je zakon?
ako dijete prvi put u 5 godina boli svako jutro trbuh , a zadatke što se tiče znanja rješava s lakoćom moje pitanje je točno to- da li to i dalje mora ili ne mora raditi po pitanju pravne regulative. isto tako nije ista zrelost sa 6 ili 7 g. i iz osobnog iskustva znam da je djetetu kroz par mjeseci skroz ok nešto što mu je ranije predstavljalo veliki problem jer mu je iz xy razloga bilo prerano.
mislila sam da je to dovoljno jasno postavljeno pitanje ako sam napisala- da li netko poznaje zakon, molim konkretan odgovor.
apricot možete brisati ili ne brisati što god želite ili ne, a ja isto tako mogu zamoliti da to napravite i ne moram se za to nikome opravdavati
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma