Pokazuje rezultate 1 do 40 od 40

Tema: Makrobiotičari-postrojte se!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ja dugo koketiram Prije par godina, kad me je zainteresirala makrobiotika, nabavila sam jednu knjigu pa drugu pa treću…u početku mi se činilo neuhvatljivo i nemoguće sve popamtiti i prilagoditi, ali da se. Samo treba ući u "štos".

Dugo se spremam na Makrovikend. Imam i prilično svijež mail od njih (odgovor na moje upite).

Ono s čim ne koketiram, već sam stvarno u vezi je većinom organska hrana. Od začina preko mrkve do žitarica, brašna, tjestenine.

baka avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    Ja dugo koketiram Prije par godina, kad me je zainteresirala makrobiotika, nabavila sam jednu knjigu pa drugu pa treću…u početku mi se činilo neuhvatljivo i nemoguće sve popamtiti i prilagoditi, ali da se. Samo treba ući u "štos".

Dugo se spremam na Makrovikend. Imam i prilično svijež mail od njih (odgovor na moje upite).

Ono s čim ne koketiram, već sam stvarno u vezi je većinom organska hrana. Od začina preko mrkve do žitarica, brašna, tjestenine.
    To što koristiš kvalitetne namirnice već ti je više od pola uspjeha. Otiđi na Makrovikend i strikno slijedi upute o izboru, načinu i pripremi obroka.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •