Pokazuje rezultate 1 do 50 od 402

Tema: doktori iz vinogradske

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

U trudnickoj u vinogradskoj cula sam nakon 36tt nema uzv. Vaginalno te mora pogledati da vidi kakav je cerviks i jel se otvaras.
    Ja osobno mislim da vaginalnci ne stete,bez njih ne bih znala da sam uloziva i mozda bih si napravila neko sranje bez mirovanja, ali znam da tu ima razlicitih stavova

No ti budes prosla vec 37tt kad ces ici u TA,mislim da ti se onda vise ne isplati reci ne vaginalcu
    Posljednje uređivanje od Vrci : 29.01.2014. at 07:53

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    U trudnickoj u vinogradskoj cula sam nakon 36tt nema uzv. Vaginalno te mora pogledati da vidi kakav je cerviks i jel se otvaras.
    Ja osobno mislim da vaginalnci ne stete,bez njih ne bih znala da sam uloziva i mozda bih si napravila neko sranje bez mirovanja, ali znam da tu ima razlicitih stavova

No ti budes prosla vec 37tt kad ces ici u TA,mislim da ti se onda vise ne isplati reci ne vaginalcu
    meni fakat nije jasno zašto bi se trebalo vidjeti kakav je cerviks i jesi li otvorena u 38.tt pa trebaš roditi uskoro i baš se tada i isplati reći ne vaginalcu - nije bitno jesi li ili nisi otvorena.
    a to da vaginalci itekako štete sam se uvjerila upravo u Vg - nakon što su ustanovili da sam otvorena i da mi prijeti prijevremeni porod (30tt), odlučili su da više nema vaginalaca da se ne bi prenijela neka infekcija.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    ...meni fakat nije jasno zašto bi se trebalo vidjeti kakav je cerviks i jesi li otvorena u 38.tt ...
    zato da se možeš dodatno iživcirati. osobito ako nisi ništa otvorena.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •