Pokazuje rezultate 1 do 50 od 83

Tema: Sušilica na balkonu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj ljubilica prvotno napisa Vidi poruku
    pa ja mislim da je ok npr. prozraciti vestu od dima ili trapke koje nisu za pranje a nisu ni za ormar. Ja ponekad iznesem van na strik da se izraci. A mozda i za robu koja je dugo u ormaru. To su moje pretpostavke. Mozda i nisam u pravu.
    vjerojatno je to i namjena, ali meni je tu užasno neekološki i rasipno. pa zar nije bolje to malo objesiti na zrak (prozor, balkon, pa makar i u kupaonu na tuš), nego trošiti energiju na "prozračivanje" (ma zapravo mi je to totalna kontradikcija u terminima - di je tu zrak)

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    vjerojatno je to i namjena, ali meni je tu užasno neekološki i rasipno. pa zar nije bolje to malo objesiti na zrak (prozor, balkon, pa makar i u kupaonu na tuš), nego trošiti energiju na "prozračivanje" (ma zapravo mi je to totalna kontradikcija u terminima - di je tu zrak)
    ja mislim da je bolje oprati i složiti u ormar, nego "prozračivati" u sušilici pa spremiti u ormar?! jer opet nije čisto ... ili se samo meni tako čini ne znam

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    citiram sa stranice:
    Program za učinkovito prozračivanje odjeće

Odjeća se može s posebnim programom učinkovito prozračiti. Bez potrebe prethodnog pranja, neprijatni se mirisi odstranjuju iz odjeće pomoću hladnog zraka.

Pa naravno da se dodatno troši i struja ali je i energetska učinkovitost A+. Slažem se da se može iznijeti i van na zrak, ali to joj je samo jedna od mogućnosti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •