Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 108 od 108

Tema: cerviks skracen na 1/2 clanka-strogo mirovanje u trudnoci

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj renchy prvotno napisa Vidi poruku
    Curke ja rodila 18.9 zdravog deckica 2920g 47cm,sve je super proslo...dakle docekala sam 40tj i na kraju me porodili na drip.Sad sam majka tri deckica !
    cestitam od srca renchy!!!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala Pinky moj mali harambasa danas napunio 4mj,super beba,spava,jede,raste,smije se od uha do uha i eto borim se sa njih trojcom,ali i uzivam u djecjim nestaslucima i njeznostima,bas onako kako sam oduvijek htjela...biti mama tri djeteta !

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

prekrasno renchy

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Pozz,kako nadimak kaze uplasena sam,trudna sam 27 tjedanaa ovo mi je 3 trudnoca jucer dr rekao cerviks skoro nestao vanjsko usce 2cm otvoreno unutarnje odrzano pa molim malo savjeta stavio me na mirovanje doma bez posebne terapije kaze da netreba ni bolnica pijem samo magnezij od 600mg i normabel...kaze da je cilj preci 33 tjedna...a mene je sveg strah jer sam prve dvije trudnoce imala ok bez problema...

allie.rock avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

uplasena,znam da ti nije svejedno. Cudno mi je da te dokt.nije poslao na bolnicko ljecenje,ali valda on zna svoj razlog. ti samo mirovaj,doslovce! Ja sam doduse bila u 34 t.t cerviks u nestajanju,1.5 do gl.otvorena,meni je gin.uplasio da necu izgurati ni 2tj. (ne znam zasto) nije mi rekao strogo mirovanje,ali eto htjela sam izgurati bar do 37t.t pa sam mirovala i jos mirujem koliko god mogu i eto jos smo u komadu! Vjeruj mi samo mirovaj,pij mg i taj normabel,i bez stresa,samo lagano!

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj allie.rock prvotno napisa Vidi poruku
    uplasena,znam da ti nije svejedno. Cudno mi je da te dokt.nije poslao na bolnicko ljecenje,ali valda on zna svoj razlog. ti samo mirovaj,doslovce! Ja sam doduse bila u 34 t.t cerviks u nestajanju,1.5 do gl.otvorena,meni je gin.uplasio da necu izgurati ni 2tj. (ne znam zasto) nije mi rekao strogo mirovanje,ali eto htjela sam izgurati bar do 37t.t pa sam mirovala i jos mirujem koliko god mogu i eto jos smo u komadu! Vjeruj mi samo mirovaj,pij mg i taj normabel,i bez stresa,samo lagano!
    Ja sam ga pitala da ima li potrebe za bolnicom on rekao jos i za dva tjedna na kontrolu i do tada uraditi urinokulturu...nadam se da zna sto radi glavni je dr u splitu ja mirujem od pon stalno odem do wc i malo po kuci prosecem jer me sve kosti bole od lezanja neradim nistA...pijem normabel 3*2 i 80omg magnezija i molim se da izdrzi jos u busi i da dr zna sto radi al da me strah je...sada lezim i cekam 10,2 kada je kontrola...

allie.rock avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

znam kako ti je,samo mirovaj (koliko mozes) i ne sekiraj se, vjerujem da dokt.zna sto je najbolje! Al progurat cete vi to!
    Sretno

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •