Stranica 15 od 50 PrviPrvi ... 5131415161725 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 701 do 750 od 2500

Tema: Odbrojavanje 1/2014

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj njanja1 prvotno napisa Vidi poruku
    beta nula
    žao mi je..

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Njanja stvarno mi je žao.

Svim betočekalicma ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Bubekice meni je davnih dana smeđarilo jer mi je progesteron bio nizak

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Citiraj nova21 prvotno napisa Vidi poruku
    vaki pp ti je pun
    Ispraznila...

theorema avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Zavrsilo čekanje za mene

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

ovaj me je neuspjeh totalno pokosio,znala sam ja jos od ponedeljka ujutro kako ce biti negativno,znam ja sta kod mene to znojenje znaci,moj mm kaze sad smo za jos jednu stvar pametniji,sa brdom vitamina smo dosli do onoliko folikula,toliko se oplodilo,dvije perfektno razvijene,jedan dio mene bi iso u sljedeci pokusaj a drugi dio je prevelika kukavica...najgore kad neznas kako da sam sebi pomognes,nije to ni financijski vise smjesno...da izvinete bilo je mjeseci gdje za gace nismo imali,bojim se odustat jer hoce li me to gristi ostatak zivota,prespavala sam juce cijeli dan i noc,obecala samoj sebi kako danas nema suza vise,nazvat cu u kliniku da trazim termin za razgovor,da mogu financijski cini mi se sljedeci bi mjesec isla opet...juce sam toliko bila bjesna,razocarana...trajat ce to sad par dana,da opet pokupis kockice i krenes dalje
    hvala vama divne zene

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Njanja, nisam te pratila otpocetka, koji ti je ovo postupak po redu?
    Ne znam kako da te utjesim, vjeruj mi i ja sam neutjesna, ne znam sta je gore da ti ne uspije postupak ili da si trudan samo 21 tt...

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Cure,

jučer sam potonula. A danas da vas izvijestim da nije bilo transfera. Imamo 2 blastice koje su zamrznute, a doktor veli da bi ih bacili u bunar da smo sad išli u ET - citiram. Na dan štoperice mi je progesteron bio 5,1 a maks. razina progesterona za uspješnu implantaciju je 4,7. Doktor veli da to ukazuje na to da endometrij i općenito sve okolnosti nisu pogodne za implantaciju. On kaže da on svakako propagira transfer neki naredni ciklus kad se hormoni stabiliziraju a tijelo odmori od lijekova - a tad je šansa za uspjeh veća od 50%, a ako ET bude unutar stimuliranih ciklusa onda je vjerojatnost uspjeha 35%. Na pitanje zašto mi je progesteron sad tako velik a inače mi je uvijek nizak, doktor veli da pod lijekovima progesteron i estradiol znaju biti van kontrole - a kod mene je supresija išla od 21. dc prošlog ciklusa.

A biolog je rekao da je šansa da zametci prežive odmrzavanje 98% - tako da sam se pomirila sa situacijom.

Jedino što mi je bad je to što sam 4 dana uzimala bez veze Utrogestan, a doktor je dakle od dana štoperice znao da neće biti transfera. Samo ja nisam znala.

Njanja & Theorema - žao mi je curke!

Tikki
    - bravo!!!! Navijam za ogromnu betu!!!!!! Sad odmaraj, uživaj i okani se posla!!!!!!!

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

njanja i theorema
    mona, tikki i ostale betočekalice za lijepe brojčice
    Anka sigurno je teško ne dobiti odmah mrvice na čuvanje, ali nakon prespavane noći je vjerojatno lakše pa još kad znaš da su šanse veće! Proći će par ciklusa i biti će FET!
    Posljednje uređivanje od piki : 06.02.2014. at 07:52

tantolina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Da se i ja malo javim....sa slijedecom m idemo po nasa dva smrzlica...imamo dvije blastice u jednoj slamci...malo se to oteglo zbog kiretaze u 12 mjesecu....malo me panika hvata imam jos samo jedan stimulurani i dva prirodna postupka i to je to....uffff.....
    Sve zelim lijepe plusice i pozitivne bete....i sve ono sto prethodi tome

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Vatra86 sjetila sam se tebe jutros,mury i jos sto hrabrih zena,koje ste to sve prosle,da me neshvatis krivo gore je vama,vi ste vec neke i stvari za bebe imale,i vi nam mozete biti samo primjer kako treba dalje,jos neodustati! Meni je ovo bio 5-ti stimulirani postupak...sutra je novi dan,jutrom uvijek sve bolje izgleda

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

njanja
    Anka, ma brzo ćeš ti po svoje mrvice!
    Tikki ~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

anka saljem hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobitni FET!

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

nestrpliva anka i drži se...jeste pričali u kojem sljedećem ciklusu bi se radio FET??
    tantolina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za FET!!!
    mona,mg,tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bete!!!!
    ja danas 7dnt,još 7 do bete...ovo do sada je brzo prošlo, a od sada.....
    još hrpa ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za čekalice ,pikalice,trudilice!!!

mona22 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Hvala cure,Piki jesi bila na ultrazvuku...
    svim curama ~~~~~~~~~~~~za što god im treba

mg1975 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj kameleon prvotno napisa Vidi poruku
    mona,mg,tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bete!!!!
    ja danas 7dnt,još 7 do bete...ovo do sada je brzo prošlo, a od sada.....
    hvala draga, vraćam i tebi malo ~~~~~~ za pozitivnu betu.
    mona i ja još 8 punih dana.

ja evo na poslu pa barem malo ne mislim na ishod. Nadam se, a nada zadnja...
    Ovaj put za razliku od ET-a prošli put imam dva broj premale grudnjake, gladna ko vuka, ali i sve me boli kao pred mengu. Bojim se uopće nadati, jer mi je zadnji put trebalo nekoliko mjeseci da razočaranje slegne.

mona kako si ti? imaš kakve simptome?

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Hvala, cure!

Moram se javiti onaj drugi ciklus - dakle ne ovaj kad dobijem prvu M, nego onu drugu. A FET će biti naravno ukoliko vrijednosti hormona, endometrij i sl. bude ok.

Da li mi preporučate vrkutu? Ne znam kako se pripremati... I endometrij mi nije bio bajan...

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Pozdrav cure evo da se i ja ubacm prvi puta sam na forumu. Evo ja sam jučer imala transfer 3dnp 2 embrija neznam koliko stanična zaboravila pitati sada sam u isčekivanju betu vadim 21.02.Jučer kada sam došla doma sa VV imala sam na ulošku malo sviježe krvi i cijeli dan smeđi iscjedak danas je bolje jeli moguće da me doc. možda ozljedio ? jeli koja imala takva iskustva?????

mona22 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj mg1975 prvotno napisa Vidi poruku
    hvala draga, vraćam i tebi malo ~~~~~~ za pozitivnu betu.
    mona i ja još 8 punih dana.

ja evo na poslu pa barem malo ne mislim na ishod. Nadam se, a nada zadnja...
    Ovaj put za razliku od ET-a prošli put imam dva broj premale grudnjake, gladna ko vuka, ali i sve me boli kao pred mengu. Bojim se uopće nadati, jer mi je zadnji put trebalo nekoliko mjeseci da razočaranje slegne.

mona kako si ti? imaš kakve simptome?
    Draga moja to mi super zvuči ...kod mene ništa posebno,možda cice malo ali mislim da je to više od utrića...ali bez obzira na sve nadam se i očekujem lijepu brojčicu 14og...čak sam odlučila da ovaj put nema ni testa jer on me samo dotuče do kraja nadam se da ću uspjet izdržat

mona22 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj ira001 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure evo da se i ja ubacm prvi puta sam na forumu. Evo ja sam jučer imala transfer 3dnp 2 embrija neznam koliko stanična zaboravila pitati sada sam u isčekivanju betu vadim 21.02.Jučer kada sam došla doma sa VV imala sam na ulošku malo sviježe krvi i cijeli dan smeđi iscjedak danas je bolje jeli moguće da me doc. možda ozljedio ? jeli koja imala takva iskustva?????
    ira001 dobro nam došla...za iscjedak ti nemogu ništa reci nisam imala takvih iskustava nadam se da će ti neko od cura moći reci o čemu se radi

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

anka,a baš mi je žao da je tako ispalo!Neznam kaj da ti rečem..i mene je taj prog zbunjivao,tvoj dr (mog nije bilo) je mene pustio na ET s prog 5,9 dok je svojoj pacijentici s istom vrijednošču odgodil transfer,zbog previsokog prog. I sad ti budi pametan.
    Nadam se da će ti FET donijeti sreće i da će biti uspješno!Brzo će to proči

Svim betočekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najtaman betice!

A mi krenuli ,od danas po dva gonala,i u utorak prva fm,pa ćemo vidjeti.Sretna

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

[QUOTE=nestrpljiva anka;2568107]Cure,

jučer sam potonula. A danas da vas izvijestim da nije bilo transfera. Imamo 2 blastice koje su zamrznute, a doktor veli da bi ih bacili u bunar da smo sad išli u ET - citiram. Na dan štoperice mi je progesteron bio 5,1 a maks. razina progesterona za uspješnu implantaciju je 4,7. Doktor veli da to ukazuje na to da endometrij i općenito sve okolnosti nisu pogodne za implantaciju. On kaže da on svakako propagira transfer neki naredni ciklus kad se hormoni stabiliziraju a tijelo odmori od lijekova - a tad je šansa za uspjeh veća od 50%, a ako ET bude unutar stimuliranih ciklusa onda je vjerojatnost uspjeha 35%.

Anka - Taman sam htjela pitati da li ima netko da nije odmah išao na transfer... Naime, ja još nisam bila ni na aspiraciji, a već su mi rekli da transfera ne će biti jer se razvilo previše folikula. Fino će sve smrznuti pa kad se jajnici smire onda transfer. Prvo sam bila užasno razočarana kao i ti, a sad sam se pomirila sa situacijom. Zapravo me brinulo da će nam sad šanse biti puno manje, ali si me baš razveselila ovim postom.
    Posljednje uređivanje od Vaki : 06.02.2014. at 15:36

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Vaki, kad ti je punkcija?
    Kod tebe se radi o povecanom riziku za hiperstimulaciju jajnika (ohss). Sretno! Btw koje si godiste i koliko si puregona primila?

sanjam avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Evo kod mene je bila situacija da zbog hiperstimulacije nije bilo transfera. Isli smo na FET koji ciklus kasnije, kad se situacija smirila. Nazalost, neuspjesno dva puta. Tebi zelim drugaciji ishod i drzim fige da ishod bude najbolji moguci!!

Ajvi avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Drage moje, bio bi red da se i ja malo javim.
    Prvo šaljem ogromni hug svima kojima treba, a onda još i hrpetinu vibri, nek se nađe za sve.
    Ja sam danas piknula zadnje gonale, za tri sata pikam štopericu pa u subotu punkcija.

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    Vaki, kad ti je punkcija?
    Kod tebe se radi o povecanom riziku za hiperstimulaciju jajnika (ohss). Sretno! Btw koje si godiste i koliko si puregona primila?
    Punkcija mi je u subotu. (Imam 33 god.), Tri dana 150 IU i 3 dana 100 IU Puregona...

Cure, hvala!
    Ajvi za punkciju!

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Evo kod mene svašta nešto
    Bili na konzultacijama, brojili antralne folikule, na livom jajniku 5-6 a na desnom 3. Jel to ok?
    Dr predložio biopsiju endometrija, kao da poboljšava implantaciju 10-15 %, tako da smo i to odma napravili, malo bolno ali sreća kratko traje. Imate vi cure iskustva s tim?
    I na kraju, odredio protokol, od 2 dc krećem s letrilanom(femara), to je otprilike za nekih 15ak dana kada očekujem M.
    Svim curama sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

loly,
    je li dr pregledao cijeli volumen jajnika? 8-9 antalnih za ženu koja ima 33 godine je reduciran broj, realativno malo antalnih je to

evo jedan link:
    http://www.advancedfertility.com/antralfollicles.htm

Ajvi avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Vaki, sretno i tebi. Uostalom, vidimo se u subotu na punkciji!

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Inesz pregledao je cijeli volumen jajnika, sve mi pokazao na uzv i objasnio. Kaze da zato slabo reagiram na stimulaciju, ali da ga buni visoki amh i da ne viruje da je nalaz bas tocan, pita je di sama ga radila u bolnickom labu ili privatno (ja u analize).

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

da, ti imaš amh 33 pmol/l što znači da bi trebala imati puno veći broj preantralnih i antralnih folikula.

nalazi amh znaju biti nevjerodostojni, očito greške u samom procesu i postupku analize seruma kod određivanja vrijednosti amh.

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Inesz ili netko drugi tko zna, moj amh je 3,51 ng/l, koliko je to u pmol/l. Dr je rekao da je dobar, a neke cure imaju puno veće vrijednosti pa me to malo buni...očito nisu iste mjerne jedinice ili?!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pikanje,puncije,transfere, bete svima!!

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

cure jeste vi ikad cule za driling jajnika?? budjenje janjnika strujom???
    svima puno za sta god trebaju

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

čula sam za driling, to ti je kod pco jajnika kad ih čište od cista, koliko sam shvatila, izbuše ih ili šta već

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

aha ja skuzila kako je to za ove ljene jajnike,ipak budem pitala u utorak...ja sam se vec dala na pripreme moram necim zaokupit misli i glavu,nece oni meni vise moj zivot vodit...svi su vitamini naruceni DHEA danas kupljena,sve sto mi o progesteronu treba znam napamet i na papiru stoji,imam sto pitanja i podpitanja,ako mi oni i financije dozvole u 5 mj idem na sljedeci postupak,nasla sam caku kako da osiguranje zeznem za sprice ako mi to uspije i ako se dogovorimo za neku normalnu cijenu...nevrijedi mi sjedit i plakat time jos niko nije nista promjenio

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

Citiraj mona22 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala cure,Piki jesi bila na ultrazvuku...
    svim curama ~~~~~~~~~~~~za što god im treba
    Sutra draga! javim.

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Žužy, svaki doktor ima svoju politiku: možda tvome doktoru taj visoki progesteron nije bitan. Čak znam za neke doktore u Petrovoj koji cijeli postupak jedan put ili ni jedan put kontroliraju hormone, a ovaj moj me više puta slao vaditi i progesteron i estradiol i LH. I nije rijetko da odgodi transfer.

Možda je on tebe poslao na transfer nakon konzultacije s tvojim doktorom, a on je za svoju vlastitu pacijenticu odlučio drugačije.

Dok mi je čak rekao da bi on mene poslao u transfer da je biolog rekao da su zametci lošije kvalitete i/ili smatra da neće preživjeti odmrzavanje.

Savjetujem ti da sad u postupku jedeš više proteina, a smanjiš udio ugljikohidrata kako bi poradila na kvaliteti JS - znam da ti s tim nemaš problema, ali neće biti od viška. I želim ti puuuuuuuuuuuuuno uspjeha i sreće i da ti uspije ovaj prvi postupak na VV!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja sam odlučila da od danas startam s Vrkutom - od nje nema štete samo koristi. I do FET-a budem jela ciklu, ananas, pila čaj od koprive, brusnice i sve nekaj što je zdravo.

Vaki - to i tebi preporučam!!!!! Ne želim da mi se ponovi situacija da nekaj ne štima i da ne mogu u transfer...

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj piki prvotno napisa Vidi poruku
    Sutra draga! javim.
    cekam te ko ozebla sunce

ljube avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj kameleon prvotno napisa Vidi poruku
    Inesz ili netko drugi tko zna, moj amh je 3,51 ng/l, koliko je to u pmol/l. Dr je rekao da je dobar, a neke cure imaju puno veće vrijednosti pa me to malo buni...očito nisu iste mjerne jedinice ili?!
    Faktor konverzije u pmol/L je 7,14 pa pomnoži svoju vrijednost.

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj tikki prvotno napisa Vidi poruku
    Pa pen je zakon! Danas sam se pikala na autocesti (nisam ja vozila). Ali bilo je pikanja na autocesti i sa muckanjem gonala. Sa penom je puno elegantnije

tikki aj please mi pojasni sto je to pen?? ja mozda vec ovaj mjesec isto krecem s pikanjem, a kad vidim iglu zacrni mi se sve pred ocima... pitat cu frendicu da me pika, samo ako mi pojasnis malo gdje kupiti taj pen , kak to izgleda i koliko košta???

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

mari80 sa pen mozes samo puregon spricat,isto sa iglom...samo sto je bas tanka i mene nije bolila

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj njanja1 prvotno napisa Vidi poruku
    mari80 sa pen mozes samo puregon spricat,isto sa iglom...samo sto je bas tanka i mene nije bolila
    ajme jadna li sam ja mislim da u prvom postupku ja jos nista necu pohvatati, a ne mislim se sama pikat, moze bit najtanja na svijetu jabas imam fobiju od igala... mozda ce htjet pikat na odjelu ginekologije ako ih zamolim...

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ma oče mari,evo ja sad dobila na VV poštambiljan papirić s dozama i datumima i rekla mi sestra ako se ne budem mogla sama piknuti da s tim odem na hitnu i tamo će me.
    Pokušaj ne razmišljati u naprijed (znam,lako reči),kad dogovoriš stimulaciju s doktorom,sve ti bude jasnije i lakše.
    Kad imaš dogovoreno?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Razlika pen/ne-pen je samo u tome sto je pen vec "smuckan" lijek, prah je otopljen u otapalu, znaci nema posla s muckanjem. Igle su iste.

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

hvala na dobrodšlici mona22 nema panike iscjedak je prošao s nestrpljenjm čekamo betu sretno svim !!

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

A da? Meni su se penove igle isto učinile tanje i kraće.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

mozda i jesu malo drugacije, al necemo cure plasit pa da ispadne da su one u ne-penu debele

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Bila sam u stadiju kad sam si mjerila vrijeme koliko mi treba da smućkam i piknem 4 gonala.. U usporedbi s tim pen je dosadan...

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

cure jel se kome spavalo od stimulacije? ili je vrijeme u pitanju radim popodnevne smjene...krepana sam...

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj saraya prvotno napisa Vidi poruku
    cure jel se kome spavalo od stimulacije? ili je vrijeme u pitanju radim popodnevne smjene...krepana sam...
    Da, meni uvijek. I budem jako troma (i natučem obavezno 2-3 kg).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •