-
ne slušam Sevku, nisam nikad bila na koncertu, možda na par njezinih pjesama neću okrenuti program, ali mi se ne sviđa ni taj glazbeni elitizam kojeg pomalo osjećam kad se ovako u društvu komentira. sad se stvarno ne referiram na forum i vaše glazbene ukuse.
ali ja konkretno imam inkriminiraću snimku gdje pod utjecajem dvi, tri bevande pjevam Rozginu bižuteriju koju sam spletom nekih okolnosti naučila napamet i sad mi moji svako toliko zaprijete da će me staviti na youtube, a ja momentalno prošvikam. i onda se poslje mislim...ma što me ima biti sram. pjevam ono što me u tom trenutku veseli, a i feministički mi djeluje ono na kraju...žena, majka, kraljica
Sevi ne mogu oprostiti onaj stih...i kad me varaš, s tobon lipo mi je. ne znam jel to njena umotvorina, ali mi je stih malo reći uvredljiv.
I ajde mi recite da niste na nijednoj fešti u društvu zapivali Harisa Đinovića ili Halida?
Evo, ja sam specifična dalmatinka po tome što nisam toliki ljubitelj klapskog pjevanja. Pogotovo mi ove novokomponirane klapske pjesme ne idu u uho. Ali neću im nikad osporiti kvaltetne vokalne sposobnosti i čak ću se pridružiti u pjesmi ako znam riječi. Ali ne mogu više po ne znam koji put slušati kamen, vino, maslinu, sol i draču. Brate mili, sve na isti kalup. A na Dalmatino povišću pritrujena se naježim...sad sam i ja muzički elitist
ali sam primjetila isto što i vi...da se ženski izvođači i kantautorice puno više moraju dokazivati i htjele ne htjele moraju ponuditi prvenstveno dobru ambalažu da bi se uopće sadržaj uzeo u obzir. e, to je već diskutabilno.
a kad moj omiljeni Balašević dođe sa onom svojom neurednom bradom, u nekoj ofucanoj majici na pozornicu i zapjeva ja više ništa ne vidim i ništa mi ne treba. ni plesči, ni plesačice, nikakvi video zidovi i ostale performanse. pretvorim se samo u uho i uživam. ali onako istinski.
e ne znam koja bi kantautorica mogla to postići. bojim se, nijedna.
voljela bi da me netko demantira.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma