Stranica 6 od 110 PrviPrvi ... 456781656106 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 5466

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 4. dio

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

i josipa je brend. ali postoji ogromna razlika izmedju josipe i severine, a pri tome ne mislim na kvalitetu aranzmana. vec stila i brenda. seve prodaje svoje tijelo. popratno uz to i pjesmu.
    i kad netko spomene severinu, ne pada im na pamet njen glazbeni opus vec njeno tijelo. to je njena odluka i smjer kojeg je izabrala, no zena u meni ne moze se tome klanjati. mogu respektirati to sto je veci fenix od samog fenixa, al ne i nacin na koji se uzdize iz pepela.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Zabavna mi ova tema, iako nemam puno dodati.

Kad ste već kod autorstva, ja isto nekako to autorstvo mogu doživjeti kao jenn. Meni se interpretacija isto čini autorskim uratkom, nije tekstopisac, al nešto je proizveo.
    Nisam to baš artikulirala, sve mi je to nekako "aus dem Bauch" i jasno mi je što se misli kada se kaže da je netko kantautor.
    Sad više ni ne znam ponavljam li se, jednom me naljutilo pomanje umjetnosti jedne grupe ljudi koji tangiraju umjetničko područje. Naime, njima je umjetnost samo autorstvo u užem smislu. To bi se svelo na pisca, kompozitora, pjesnika, kipara, slikara, koreografa... Dok pjevač, operni ili zabavni, dirigent, svirač, glumac, plesač - to su sve izvođači i oni po njima nisu umjetnici.

Uopće ne poznam opus od Sevke, ne znam ni tekstove, ni glazbu, a nisam upoznata ni s filmografijom. Ipak, ona je meni pozitivna, upravo zbog tog svrstavanja uglavnom na stranu za koju ja držim da je uredu. Koristiti ženske atribute ili ne? Osobno ne mislim da je to nužno loše. Npr., novac koji nas samo čeka u europskim fondovima, jedan od imperativa je pojačati aktivnost žena. Netko tko će prijavljivati projekt će sigurno paziti da ima poneku ženu na projektu, inače će mu/joj to biti ocijenjeno kao slabost projekta. Ne koriste se cice u tome, ali svejedno dobivaš šansu samo zato što si žena. Je li to krivo? Mislim da nije, jer sam osjetila na vlastitoj koži taj ukorijenjeni šovinizam i ako se neke ne prisili na neki način da uključe ženu u tim, oni to neće napraviti. Nije to pravilo, ali je prilično često. Sevki se isto poboljšavaju šanse na estradi ako pokaže cice, kao nekoj direktorici nekog SME-a ili znanstvenici samo zato što nosi grudnjak (neovisno o tome ima li cice ).

A onda da još zakompliciram, kod tih projekta bi se za 10 godina moglo dogoditi i to da moraš imati barem jednu transgender osobu da se smanji diskriminacija istih.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    ne volim Ninu, ali "Čarobno jutro" je dobra pjesma
    Ma zapravo, to je jedina koje sam se mogla sjetiti

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

meni je Josipina interpretacija u ovoj nenadmašna, mogla bih slušati satima (znam da smo na ireligioznom topicu )
    Ovu sam i ja pjevala negdje nekad (ne ovu verziju), tako da znam sve riječi

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    i josipa je brend. ali postoji ogromna razlika izmedju josipe i severine, a pri tome ne mislim na kvalitetu aranzmana. vec stila i brenda. seve prodaje svoje tijelo. popratno uz to i pjesmu.
    a što jest, jest - tijelo joj je dobro
    pjesma je nebitna

da se razumijemo, i Beethoven ima trasha, vjerovali ili ne
    (sad mi on trenutačno pada na pamet, jedna njegova kompozicija je trash samo takav, i ne samo meni)
    a genijalan skladatelj
    što vi onda hoćete od Sevke, Šole i ostalih

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

da se razumijemo, i Beethoven ima trasha, vjerovali ili ne
    (sad mi on trenutačno pada na pamet, jedna njegova kompozicija je trash samo takav, i ne samo meni)
    Koja, sad sam znatiželjna

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Koja, sad sam znatiželjna
    Fantazija za klavir, zbor i orkestar, op.80
    zbor na kraju

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

A, to. Sjećam se, otprilike. Ali to mu i nije prečesto izvođena skladba

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    A, to. Sjećam se, otprilike. Ali to mu i nije prečesto izvođena skladba
    pitam se zašto

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

n. grace, evo: Šta me sad pitaš šta mi je
    Možete poslušati, nije zarazno :D

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

jesam, poslušala malo i prekinula
    a ono, laganica bazirana na jazz akordima, meni se osobno ne sviđa, premonotono mi je

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Je, malo je monotona, šta je, je. I dobro, je li to trashastije od prosjeka naših zabavnjaka, estradnjaka i srodnih, to mene zanima?

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ne. nije
    puno je bolja od Nivesine "zabij mi gol"
    ili "gore, dolje, lijevo, desno, u grudima srcu tijesno,
    manje-više dobro mi se ne piše"

ajme, mc, što ti učinismo od topica

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Dobro, dobro, odustajem...dosta mi je da je i Bach jednom napisao nešto trashy.
    I kao zadnje od mene, za summer, koja ni za živu glavu ne bi išla gledat Seve, tekst jedne pjesme koja joj se sviđa (a i meni :D )

Ah, push it
    Ah, push it

Oooh, baby, baby
    Baby, baby
    Oooh, baby, baby
    Baby, baby

Get up on this!

Ow! Baby!
    Salt and Pepa's here!

[Now wait a minute, y'all
    This dance ain't for everybody
    Only the sexy people
    So all you fly mothers, get on out there and dance
    Dance, I said!]

Salt and Pepa's here, and we're in effect
    Want you to push it, babe
    Coolin' by day then at night working up a sweat
    C'mon girls, let's go show the guys that we know
    How to become number one in a hot party show
    Now push it

Ah, push it - push it good
    Ah, push it - push it real good
    Ah, push it - push it good
    Ah, push it - p-push it real good

Hey! Ow!
    Push it good!

Oooh, baby, baby
    Baby, baby
    Oooh, baby, baby
    Baby, baby

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mislim, naravno, zadnje za sada, ne opraštam se zauvijek, lol.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Beethoven, vertex, ne Bach. Bach ni slučajno.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Beethoven, vertex, ne Bach. Bach ni slučajno.
    Ok, ok, krivo sam zapamtila. Znači, Bachu se nije moglo tako nešto dogodit?

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ne
    Bach je jedna viša dimenzija u glazbi

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

pa i carobna frula je veseli pop za ono vrijeme. zar ne?

ajte jos malo o muzici, bas uzivam
    a da malo nabrojimo zenske izvodjace,
    odgovor cvijeti pisem veceras s kompa.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

a ja mislila da ćeš se ljutiti
    preporučujem Faurea, tko ga još nije slušao, tako je poseban, jedan od meni najdražih skladatelja

http://www.youtube.com/watch?v=Jw8PurepHxk - ova kompozicija je bila korištena u seriji Sex and the city, ne sjećam se točno u kojoj epizodi, šteta što vam sad ne mogu naći bolju izvedbu

http://www.youtube.com/watch?v=_VLY2bd5w8k
    opet prikladno naslovu topica
    ali poslušajte, sjećam se trenutka kad sam prvi put slušala Faureov Requiem, odmah sam se zaljubila u gospodina Gabriela

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    I kao zadnje od mene, za summer, koja ni za živu glavu ne bi išla gledat Seve, tekst jedne pjesme koja joj se sviđa (a i meni :D )
    ne mogu virovat da ovako jedna Splićanka deklinira nadimak koji završava na E, još ćeš reći "pjesma Dine Dvornika"

na temu glupih pjesmuljaka za plesanje koje omalovažavaju žene, prilažem Alanisinu obradu svojevremenog hita Black eyed peas dubokog imena "my humps"
    http://www.youtube.com/watch?v=W91sqAs-_-g

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    ne mogu virovat da ovako jedna Splićanka deklinira nadimak koji završava na E, još ćeš reći "pjesma Dine Dvornika"
    Lol, ne mogu ti reć kako mi to bode oči! Bilo je kasno za editiranje, a nisam sad htjela baš treći post zaredom zbog edita.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

i meni je bolo oči što sam zaboravila stavit na kraj rečenice

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

a ja mislila da ćeš se ljutiti
    preporučujem Faurea, tko ga još nije slušao, tako je poseban, jedan od meni najdražih skladatelja

http://www.youtube.com/watch?v=Jw8PurepHxk
    Osjecala sam se kao umirovljena profesorica klavira u Glazbenom zavodu kad po notama prati koncert

(Imam to na nekom cd u, al nemam note uz to )

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Moram dodat da se, naravno, kaže "gledat Sevu" (nije ni tangerina ispravila, pa da mene ne počne kopkat za nekoliko mjeseci )

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ne slušam Sevku, nisam nikad bila na koncertu, možda na par njezinih pjesama neću okrenuti program, ali mi se ne sviđa ni taj glazbeni elitizam kojeg pomalo osjećam kad se ovako u društvu komentira. sad se stvarno ne referiram na forum i vaše glazbene ukuse.

ali ja konkretno imam inkriminiraću snimku gdje pod utjecajem dvi, tri bevande pjevam Rozginu bižuteriju koju sam spletom nekih okolnosti naučila napamet i sad mi moji svako toliko zaprijete da će me staviti na youtube, a ja momentalno prošvikam. i onda se poslje mislim...ma što me ima biti sram. pjevam ono što me u tom trenutku veseli, a i feministički mi djeluje ono na kraju...žena, majka, kraljica Sevi ne mogu oprostiti onaj stih...i kad me varaš, s tobon lipo mi je. ne znam jel to njena umotvorina, ali mi je stih malo reći uvredljiv.

I ajde mi recite da niste na nijednoj fešti u društvu zapivali Harisa Đinovića ili Halida? Evo, ja sam specifična dalmatinka po tome što nisam toliki ljubitelj klapskog pjevanja. Pogotovo mi ove novokomponirane klapske pjesme ne idu u uho. Ali neću im nikad osporiti kvaltetne vokalne sposobnosti i čak ću se pridružiti u pjesmi ako znam riječi. Ali ne mogu više po ne znam koji put slušati kamen, vino, maslinu, sol i draču. Brate mili, sve na isti kalup. A na Dalmatino povišću pritrujena se naježim...sad sam i ja muzički elitist

ali sam primjetila isto što i vi...da se ženski izvođači i kantautorice puno više moraju dokazivati i htjele ne htjele moraju ponuditi prvenstveno dobru ambalažu da bi se uopće sadržaj uzeo u obzir. e, to je već diskutabilno.

a kad moj omiljeni Balašević dođe sa onom svojom neurednom bradom, u nekoj ofucanoj majici na pozornicu i zapjeva ja više ništa ne vidim i ništa mi ne treba. ni plesči, ni plesačice, nikakvi video zidovi i ostale performanse. pretvorim se samo u uho i uživam. ali onako istinski.
    e ne znam koja bi kantautorica mogla to postići. bojim se, nijedna.

voljela bi da me netko demantira.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    pa ovako, ne mislim, a to sam već i rekla, da severina radi nešto krivo. bavi se svojim estradnim poslom, u paketu sa svime što isti nosi. i to je dobro. ali nije mi to girl power niti role model niti bih bas gorila od sreće da mi kćer krene tim stopama. to su moji subjektivni kriteriji. po kojima manipulacija tijelom i privatnim životom u svrhu probitka ne spadaju u sferu najpoželjnijeg modela.
    no tema su autori. ima li ženskih autora? zašto ih ima manje nego muškaraca? zašto su žene kao autorice tiše? ne kao izvođačice.
    i ja isto ne mislim da sva glazba mora biti kvalitetna, ne mislim ništa loše o ljudima koji slušaju severinu. ali neću da ju se servira kao autoricu? i umjetnicu pisanog teksta.
    Umjetnost je težak poziv, kao i politika, kao i mnogo tih ne-tipskih poslova. Umjetnost traži vrijeme, prostor, određenu dozu kaosa, što ne ide uz djecu, ili barem ne ide lako, onoliko lako koliko se pojedinoj ženi to isplati. Govorim iz iskustva, puno žena iz mog kruga poznanstva je odustalo od umjetničkih karijera jer im se u srazu s drugim momentima njihovih života to činilo kao manje bitno od npr. obitelji, toga da su večeri s djecom, da su naspavane... S druge strane, umjetnički poriv ne mora biti predmetom aplauza Dvorane Lisinski, a da bi bio zadovoljen. Mnoge žene pričaju divne priče, izmišljaju ih i glume (da zapišem, imala bih trilogiju, k'o Tolkien), pjevamo, i izmišljamo pjesme s djecom, za djecu, ili sebi za dušu, a umjetnički izričaji su i likovne stvari, u rasponu od torti (imamo i na forumu neke majstorice koje daju život onim svojim figuricama, a time i radost i ljepotu ljudima za koje i s kojima rade).
    Teško mi se saživjeti s idejom da je samo ono pod svjetlima reflektora vrijedno i važno, i da nam, jer biramo drugi, svoj svijet, svoje kanale (znam da je bloganje dalo divan alat bezbrojnim autoricama svega i svačega), nešto nije dano, ili kao da druge žene silom želimo ukalupiti. Čemu?
    Poticanje "ženskog " stvaralaštva nije dalo neke rezultate, na prste jedne ruke se daju nabrojati vrijedni primjerci te forsirane umjetnosti. Ljudi stvaraju i imaju poriv stvarati i stvore nešto dobro - ili ne stvore. Žele biti dio javne arene, ili ne žele.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja kod slavonskih ne mogu slušat glazbu, a kod dalmatinskih tekst. Jezivo i jedno i drugo. Al sigurna sam da to nije tema, samo mi se ne da čitat prethodnu stranu.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Opla, Ifi strikes back! Dobrodošla natrag!

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Jako se puno priča o Sevinom tijelu. Ona nije jedina prstata ljepotica koja skakuće po sceni, dakle, da je po tome, imala bi gadnu konkurenciju. Seve je majstor izazivanja osjećaja, bacanja ljudi u trans, ona generira dobre osjećaje, upravlja s njima, slično kao Đorđe Balašević. To je osobit dar. Može biti iskorišten na loše, može na dobro. Ja pretpostavljam da je Sevka klasični zabavljač, ali to nije trivijalno niti nebitno. Ljudi je vole jer im daje svojevrsnu katarzu, da se nakon koncerta osjete bolje, lakše i poletnije. To je lijepa i važna stvar. Ja bih imala što reći o sadržaju njezinih izjava i tako, ali u biti, to nije niti važno. Sevka ljudima daje osjećaje radosti, mira, čežnje, samoće, radosti, ljubavi, sve što treba. Ja ne hodam na njene koncerte, ali koliko sam je gledala, to je to.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Opla, Ifi strikes back! Dobrodošla natrag!
    Falile ste mi

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Bodulica prvotno napisa Vidi poruku
    ali sam primjetila isto što i vi...da se ženski izvođači i kantautorice puno više moraju dokazivati i htjele ne htjele moraju ponuditi prvenstveno dobru ambalažu da bi se uopće sadržaj uzeo u obzir. e, to je već diskutabilno.
    to je ono sto se slazem s tobom. i to mi je nesto sto me ljuti. da sam ja kantautorica i pjevacica ponizeno bi se osjecala da zbog toga sto sam zensko trebam/od mene se ocekuje/vise uspjeha bi imala/stagod da to zapakiram u donji ves na spotu i kameri na mojoj sisi. i imam osjecaj da je drustvo to nametnulo zenama. ono, prorbilo ih je.
    seve je samo primjer. nije ona jedina, samo je tu navedena primjerom.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

recimo severina u pocetcima http://www.youtube.com/watch?v=9KddOi8PfCo i http://www.youtube.com/watch?v=VHT8-Y435zQ i sada kad skakuce polugola pred kamerama.

Marija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a kad moj omiljeni Balašević dođe sa onom svojom neurednom bradom, u nekoj ofucanoj majici na pozornicu i zapjeva ja više ništa ne vidim i ništa mi ne treba. ni plesči, ni plesačice, nikakvi video zidovi i ostale performanse. pretvorim se samo u uho i uživam. ali onako istinski.

Meni odmah padne na pamet Joan Baez, ona mi izaziva isti doživljaj kao Balašević, recimo ova stvar

http://www.youtube.com/watch?v=ZnspG...eature=related

ili ova

http://www.youtube.com/watch?v=HRhHpTRuBrk&feature=kp

(Nisam zapravo poznavateljica biografije, ali ne vjerujem da je ona ni u mladosti skakutala golišava)

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

severina prodaje seks, a ja zazirem od toga
    njenu osobnost neću procjenjivat, udavat se i seksat može bilo s kime.

čudi me kako niste spomenuli alanis. ona je kantautorica. i feministica.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

e ona mi je prva pala na pamet kao kontra primjer

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

vertex,
    sad pjevusim push it
    a sta cu kad ne volim sevu, pa ne volim
    ne volim sta sad pjeva hurem kad idu turske sapunice, sta je malo zavijala kad je bila alanis u djiru, sta je malo pobozna dalmatinka, a malo rokerica
    najezim se kad mi mala dodje iz vrtica sa njenim pjesmama
    ne volim ni rozgu, magazin nakon osnovne skole i slicno, sve mi je to ista stvar
    a moj glazbeni ukus ide od onog, kako ide na jednoj slicici, od moras ovo poslusat, do sram me sta ovo slusam
    i definitvno mi nije sevka role model za zene, ni slucajno, cime je ona zasluzila taj status?
    po meni, ona onako, uvik mrvicu provocira, dovoljno da se i nju u nekom smislu spomene
    sevin album zdravo marijo, seve u vjencanici, seve nosila bedz, sta li, uuuuu aktivizma
    (opaska da je to samo moj dojam iz vijesti koje usput skupim, ne pratim bas toliko njen lik i djelo)
    ali se ne mogu otet dojmu da je kod nje sve vrlo promisljeno, iskakulirano, ona je teska prodavacica i svaka joj cast na tome
    i zabavljacica, ocito, samo eto, mene ne zabavlja
    ima nasih pjevacica tipa vanna, nina, ivana kindl, natali dizdar, ... koje nisu karijeru gradile na golom tijelu i nisu podlegle iskusenju
    (bar koliko ja znam)
    jer eto, da se seve udeblja.... tctctc

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

magazin nakon osnovne škole
    slažem se potpuno

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Marija prvotno napisa Vidi poruku
    Meni odmah padne na pamet Joan Baez, ona mi izaziva isti doživljaj kao Balašević, recimo ova stvar
    kad spomeneš joan baez, ja se sjetim bettine wegner (i ona je zajedno s joan pjevala)...

ova pjesma o djeci je predivna: link

(ovo bi bile riječi te pjesme na engl.:
    Children
    Are such small hands, tiny finger on it.
    Shall one never beat, then they break.
    Are such small feet, with so little toes.
    Shall one never step on them, otherwise they can’t walk.
    Are such small ears sharp, and if permitted.
    Shall one never yell into them, get deaf by that.
    Are such beautiful mouths, talk everything out.
    Shall one never forbid, otherwise nothing comes out.
    Are such clear eyes, still see everything.
    One shall neven tie them they could not understand.
    Are such small souls, complete open and free.
    Shall one never torture, are going to break.
    Is such a small backbone, almost not to be seen yet.
    Shall one never bow, because otherwise it will break
    Straight, clear people would be a beautiful goal.
    People without backbone we already have too many.)

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    meni je zanimljivije o sevki kao feministici.
    ili, kao osobi koja perpetuira sve ono što feminizam kritizira.
    malo me iznenadila ova rečenica, moram priznati. što je to kod sevke što bi feminizam kritizirao?
    ovo što je krumpi spomenula ... prodaje seks da bi prodala svoj glas. koju poruku to šalje našim kćerkama? možeš biti samo uspješna pjevačica ako skakućeš u grudnjaku i ako se vrpoljiš po štengama? ako pjevaš o tome da si nečija robinja? summer je dobro sažela njen opus.

na kraju krajeva, mi još uvijek ne znamo je li se ona vidi kao feministkinja. na stranu što feminizam nije "ne******* muškaraca", istovremeno - postoje mnoge neovisne žene koje za sebe ne bi ni u ludilu rekle da su feministkinje. hoću reći, ja sam samo dala protuargument vertexinoj izjavi, nisam ništa drugo tvrdila.

nije joj dosta pravih dežurnih moralista, sad joj samo još fali i feminizam da ju kritizira.

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

evo ja ću te demantirati.

prije 2 godine, koncert scout niblett, masne kose u trenirci, kset prepun, meni srce veliko kuća, predivno nešto.

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Večer je kantautorica pa ću staviti svoju najdražu

http://www.youtube.com/watch?v=vRnikXRJ6hY

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Nakon nekoliko stranica o Sevki, triput sam provjeravala jesam li na ireligioznom topicu

Mislim da je Sevke aktivistica samo u pitanju punjenja svog budžeta. Leonisa je super primijetila, kakve je pjesme imala na početku karijere (a meni osobno je najbolja njena bila http://www.youtube.com/watch?v=Q-ArHlInjhU, i tu je sama napisala, a to što sad pjeva i kako to izvodi, sreća pa nemam curice, ali ovo što moji dečki usput pokupe iz vrtića od njenog opusa (tvrde da je sve curice obožavaju i stalno pjevaju), pa to je užas.

A i to što se udala za "najbogatijeg" Balkanca joj ne ide baš u prilog - zinula je na pare. Strašan uzor za mlade djevojke, da. Sjećam se kad sam pročitala njeno oduševljeno "Rekao je da me voli više od svog aviona", ajmeee... Nisam mogla vjerovati da će žena od skoro 40 pasti na to

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Koelnski kardinal Meisner konzervativnim obiteljima s puno djece: Svaka vasa obitelj vrijedi vise od tri muslimanske.

To mu je vec visekratni prekraaj na istu temu (ima video zapis u heute showu od 31.1. Negdje oko 28. minute. Ovdje na engleskom:
    http://m.huffpost.com/us/entry/4690379

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

pretvorim se samo u uho i uživam. ali onako istinski.

http://www.youtube.com/watch?v=sJdgSRzv8wE

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Predobra! Kao i ova Baby can I hold you

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

nije kantautorstvo nego autorstvo
    nije slava nego internetsko nasilje
    http://www.voxfeminae.net/vjestice/v...nline-seksizma

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

uf, ne volim Tanitu Tikaram. S njom me sestra godinama maltretirala pa mi se zamjerila ... i s Tracy Chapman

a i nisam mislila na strane izvođače iako je i Đole danas inozemac. štaš, ja ga nekako smatram našim...s ovih prostora.

a da sam birala kantautoricu s engleskog govornog područja bila bi to možda https://www.youtube.com/watch?v=Zwrr9Cynld4

al žena vraški dobro izgleda pa sam opet na istom.

al sve ovo dalje vodi u pitanje ukusa, a o tome se ne raspravlja

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •