Da, mare uvijek im prilazi s te druge strane - namjesti ih tako. I nije ta zaležanost strašna, mi je imamo, naša pedica na to nije reagirala osim što mi je rekla da ima zaležanu glavu i da joj prilazim tako da je mora okrenuti na drugu stranu. Na pregled fizijatrice sam ja otišla na svoju ruku i platila ga ali zbog sasvim druge stvari - izvijanje leđa i zabacivanje glavice pa smo ostali na vježbicama zbog asimetrije. I ne, nije vam kasno, meni je dr. rekla da se s vježbama ide tek nakon 3. mjeseca a do tad baby handling. Njima su glavice mekane i sve s eto da ispraviti, posebno kad krenu boraviti na trbuhu, kasnije i sjedati...

Odgovori s citatom
kako ste to isparvili? Samo sa okretanjem na dr stranu ili sa nekim vježbama ili pomagalima? Jel itko pokušao s tim nekim specijalnim jastucima? meni nekak malo kinky zvuči uopće ideja bebi od 3 mj staviti jastuk pod glavu, a i nisam za taj jastuk vidjela osim na jednoj stranici gdje se usput rečeno prodaju pa mi sve to zvuči kao reklama vlastitog proizvoda. Ne mogu dočekati da pitam dr-a. Ja se još mogu izboriti sa mojim debelicom da ga doslovce prevarim da se okrene na dr stranu (ili ga lagano prebacim kad čvrsto zaspi), ali mrvicu nema šanse! On je za sekundu na leđima i gura glavu na svoju stranu, koliko god ga ja "podboltala" i imobilizirala. On je baš pajcek tvrdoglavi!

još je masu predrasuda usađeno u ljudima i nadam se da je trenutna statistika ovdje samo slučajnost, a ne posljedica takvih razmišljanja (naravno ne mislim na sve - jasno mi je da je velik dio tu iz opravdanih razloga).
U djeliću sekunde bi se okrenuo, bez obzira o kojoj se strani radilo i je li gladan u tom momentu.
). E sad- kad se diže iz iskoraka jako savija stopala prema van, onako kao charlie chaplin
. Kaže naša fizioter. da to obavezno ispravljam i tako i radim. Osim toga više stoji na unutarnjoj strani nogice pa i to ispravljamo.