Pokazuje rezultate 1 do 50 od 99

Tema: VjeronAuk - da ili ne?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Mi nismo vjernici i moja curka neće na vjeronauk ali zapitkuje povremeno o vjeri pa razgovaramo ali me zanima ima li netko kakavu preporuku za zanimljive slikovnice/knjigice za djecu koja kreću u školu na temu različitih vjera.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj enchi prvotno napisa Vidi poruku
    Mi nismo vjernici i moja curka neće na vjeronauk ali zapitkuje povremeno o vjeri pa razgovaramo ali me zanima ima li netko kakavu preporuku za zanimljive slikovnice/knjigice za djecu koja kreću u školu na temu različitih vjera.
    Pa sad... Religije svijeta (Mozaik knjiga) je literatura za nešto starije i za odrasle. Evo je: https://www.google.hr/search?q=relig...ta%3B345%3B500

Inače, ako se dobro sjećam (a davno je to bilo, nemam više te knjige doma) u Enciklopediji u slikama za najmlađe bilo je nekoliko stranica i o religijama, ako se dobro sjećam. Postoje dvije knjige - za 4-7 godina i za 7-12 godina. Prolistaj u knjižnici i eventualno posudi, nemoj to kupovati jer unatoč relativno dobrom materijalu, prijevod je očajan.

Posudi iz knjižnice nešto od te literature, pokaži djetetu neke sakralne građevine kad budeš u prilici i polako ćeš to širiti, ovisno o interesima i pitanjima djeteta.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •