Pokazuje rezultate 1 do 50 od 195

Tema: sex nakon poroda

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Bojim se, bojim, ne znam ni sama cega, znam samo da sam jako osjetljiva na rane i da mi je to sad ogromna psihicka prepreka, sva se stisnem kad pomislim sa nesto ide blizu reza.. Zapravo, trebala bi litru vina , a dojim pa ne mogu

Ajde, mozda ste me malo ohrabrile.. Ak sam mogla rodit, pa valjda se mogu i posexat ko covjek

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Apsu prvotno napisa Vidi poruku
    Bojim se, bojim, ne znam ni sama cega, znam samo da sam jako osjetljiva na rane i da mi je to sad ogromna psihicka prepreka, sva se stisnem kad pomislim sa nesto ide blizu reza.. Zapravo, trebala bi litru vina , a dojim pa ne mogu

Ajde, mozda ste me malo ohrabrile.. Ak sam mogla rodit, pa valjda se mogu i posexat ko covjek
    To je sluznica, zaraslo je to već.

Ja sam sa mlađim sinom preživjela prvi ginekološki pregled cca mjesec dana nakon poroda. A imala sam 22 šava nakon epiziotomije jer su me pošteno izrezali radi poštede djeteta (prijevremeni porod). Nije bilo ugodno, ali sam preživjela sve ono železinje, špigle i ostali pribor koje je dr. gurnuo unutra. Da prostiš, seks ne može biti toliko neugodan ni pod razno.

I potpis na Juranu - uzmi lubrikant tek da ti se nađe... Možda ne bude trebalo, a možda i bude.

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Apsu prvotno napisa Vidi poruku

go for it!! Dosta razmišljanja

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •