Pokazuje rezultate 1 do 40 od 40

Tema: Škola suvremenog plesa Ana Maletić

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

i............uspijevate li? mislim, kako malena hendla plesnu školu uz sve drugo?
    moja starija definitivn hoće na audiciju a krenula je i u gš pa me zanimaju novija iskustva

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Bas me je zainteresirao ova skola, čini mi se da je to kombinacija glazbe i plesa koja bi odgovarali mojoj curici. Ona će ove godine u prvi razred pa sam ju mislila upisati na taj pripremni tečaj. Kako često se to održava (koliko puta tjedno) i kad su upisi?Thanks

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj maxi prvotno napisa Vidi poruku
    i............uspijevate li? mislim, kako malena hendla plesnu školu uz sve drugo?
    moja starija definitivn hoće na audiciju a krenula je i u gš pa me zanimaju novija iskustva
    za sada je ok
    prvih mjesec dana sam se patila sa usklađivanjem rasporeda
    jer plesna nije složila raspored do kraja 9. mjeseca, moramo se dogovarati s profesorom za instrument, a ne možemo jer ne znamo raspored u plesnoj
    ali nekako je sve leglo, malo smo prilagodili instrument, 1x u 2 tjedna ide u plesnu sa paralelnim razredom i guramo
    ona voli
    ja sam, moram priznati, očekivala malo više fizičke aktivnost, malo više vježbe, više trošenja
    sve stigne, i još uvijek ima i te kako puno vremena i za prčkati i po viberu i igricama na mobitelu i računalu, i čitati i ići van.....
    sve se stigne
    ove godine
    što će biti iduće, u 5. razredu....
    o tome ću misliti sutra :scarlett:
    MM je uglavnom na kotaču, samo vozi iz jedne škole u drugu
    i ne znam kako ljudi s normalnim radnim vremenom mogu djeci priuštiti ovakve stvari
    jer da ovisi o tome da je ja vodim ne bi vidjela ni plesne ni glazbene, to stvarno treba logistika

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •