i............uspijevate li? mislim, kako malena hendla plesnu školu uz sve drugo?
moja starija definitivn hoće na audiciju a krenula je i u gš pa me zanimaju novija iskustva
i............uspijevate li? mislim, kako malena hendla plesnu školu uz sve drugo?
moja starija definitivn hoće na audiciju a krenula je i u gš pa me zanimaju novija iskustva
Bas me je zainteresirao ova skola, čini mi se da je to kombinacija glazbe i plesa koja bi odgovarali mojoj curici. Ona će ove godine u prvi razred pa sam ju mislila upisati na taj pripremni tečaj. Kako često se to održava (koliko puta tjedno) i kad su upisi?Thanks![]()
za sada je ok
prvih mjesec dana sam se patila sa usklađivanjem rasporeda
jer plesna nije složila raspored do kraja 9. mjeseca, moramo se dogovarati s profesorom za instrument, a ne možemo jer ne znamo raspored u plesnoj
ali nekako je sve leglo, malo smo prilagodili instrument, 1x u 2 tjedna ide u plesnu sa paralelnim razredom i guramo
ona voli
ja sam, moram priznati, očekivala malo više fizičke aktivnost, malo više vježbe, više trošenja
sve stigne, i još uvijek ima i te kako puno vremena i za prčkati i po viberu i igricama na mobitelu i računalu, i čitati i ići van.....
sve se stigne
ove godine
što će biti iduće, u 5. razredu....
o tome ću misliti sutra :scarlett:
MM je uglavnom na kotaču, samo vozi iz jedne škole u drugu
i ne znam kako ljudi s normalnim radnim vremenom mogu djeci priuštiti ovakve stvari
jer da ovisi o tome da je ja vodim ne bi vidjela ni plesne ni glazbene, to stvarno treba logistika