Pokazuje rezultate 1 do 50 od 111

Tema: Kako pomoci suprugu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    naravno, tu fali razgovora
    ja bih od takvog muža tražila da mi kaže točno što on želi
    ovaj o kojem je riječ izgleda da se izjasnio da mu nije baš do postupaka, pa ako bude djece dobro, a ako ne ništa
    i to je njegov stav
    pokušala bih mu još malo predočiti i vidjeti da li je svjestan što to znači, ali natjerati ga ne možeš

kako doći do kompromisa kad su stavovi dijametralno suprotni? Nije u redu ni nabaviti psa ako se svi ukućani oko toga ne slažu, a ovo je puno veća odluka.
    Svi ovdje, pogotovo oni koji su prošli mpo, automatski će zauzeti ženinu stranu, ali koliko god nas živciralo takvo ponašanje, kako si rekla, odluka mora biti zajednička.
    Uopce nije problem u razlicitosti misljenja.
    nego je problem u tome sto nema misljenja .
    muz glumi zrtvu, i ne zeli uopce izreci svoje misljenje i stav, strhove i sl.
    svojim nedjelovanjem namece osjecaj da je ona ta koja vrsi pritisak, da je ona svojim pritiskom kriva i odgovorna za razvoj situacije.
    jer ako si pasivan, ako nista ne poduzimas, ako se ne izjasnjavas , ako odgovras " ne znam", nisi kriv za -nista.
    niti za neimanje djece, niti za lose stanje u vezi, niti za los osjecaj kod partnera... Zar ne?
    ti si savrsen muz. Koji voli svoju zenu. A njoj to nije dovoljno.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Uopce nije problem u razlicitosti misljenja.
    nego je problem u tome sto nema misljenja .
    muz glumi zrtvu, i ne zeli uopce izreci svoje misljenje i stav, strhove i sl.
    svojim nedjelovanjem namece osjecaj da je ona ta koja vrsi pritisak, da je ona svojim pritiskom kriva i odgovorna za razvoj situacije.
    jer ako si pasivan, ako nista ne poduzimas, ako se ne izjasnjavas , ako odgovras " ne znam", nisi kriv za -nista.
    niti za neimanje djece, niti za lose stanje u vezi, niti za los osjecaj kod partnera... Zar ne?
    ti si savrsen muz. Koji voli svoju zenu. A njoj to nije dovoljno.
    ja to vidim kao posljedicu odgoja muškaraca koji ne izražavaju osjećaje i nedajbože da im se posumnja u "muškost"

tu su žrtve i muškarci i žene, nažalost, ne mora se puno glumiti
    netko to prevlada a netko ne, i ne možemo naravno glumiti dadilju onima koji se prepuštaju sudbini

opet, detalje odnosa između njih dvoje znaju samo oni, imati djecu nije jedino što povezuje bračne partnere, pa neka odluče
    dajem mišljenje čisto kao protutežu

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

I naravno da djeca nisu jedini razlog za uci u brak, ili biti u braku.
    ali to treba biti zajednicka IZRECENA / dogovorena odluka.
    a ne nazezanje " ne znam" , ili " ako ti ne pase , idi..."...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •