Moj je jadan prva dva razreda moljakao trenirku, a kako ja nisam popuštala, prestao je, izgubio svaku nadu...
Učiteljica je preporučila da u školu dolaze u trenirkama one dane kad imaju tjelesni, a to je 3 puta tjedno, ali trenirke se prelako paraju pa mu ipak dajem nešto čvršće.
Jednom sam se zatekla kraj njihove škole za vrijeme velikog odmora i velika većina dječaka je bila u trenirkama.
Ali mi živimo u malo seljačkom kvartu, na kraju grada
Kupila sam mu 2 para hlača koje izgledaju kao malo uže keperice (i jesu to, ali bez botuna i šlica, samo s elastičnom pasicom) i moj ih sada jako voli. Udobne su, spas je otkad je elastin ušao i u muške hlače.
Posljednje uređivanje od Jurana : 07.03.2014. at 12:55
Potpisujem u potpunosti, s tim da ja svojeg ne utrpavam u hlače izuzev za rođendane, kazalište, crkvu, posjete doktoru, a i tada najviše voli hlače na gumu. Za školu nosi jedino i isključivo pamučne trenirke jer se tak najudobnije osjeća. Ja pazim da su neke lijepe, moderne, ono kaj mu se sviđa, i ne forsiram nešto u čemu se ne osjeća udobno jer ni ja ne nosim nešto u čemu mi nije udobno.
A ovo je taj zloglasni topic na kojem su osuđene trenirke: Kakva je odjeća primjerena za školu ?
sjećam se tog topica.
moj nije na tjelesnom u trenirci, moraju biti u hlačicama i majici kratkih rukava.
šta ja znam, ja na to gledam da se dijete ne može okrenuti od danas do sutra.
u vrtiću je bilo poželjno da budu u trenirkama, to su nam tete naglašavale,
da im bude udobno.
i sad kad se dijete naviklo ne mogu ga terorizirati hlačama, dobro malo mogu
s druge strane, za koju godinu će vjerojatno frktat nosom na trenirke
pa ovo shvaćam kao trenirka fazu.
facepalm, citirala sam staru cvijetu :D
Posljednje uređivanje od leonisa : 07.03.2014. at 15:38