plan za dalje...mislim odmorit malo,pa onda u 5 il 6 mj. idemo ponovo
doktorica je rekla da ako ovaj aih ne uspije da idemo na ivf
plan za dalje...mislim odmorit malo,pa onda u 5 il 6 mj. idemo ponovo
doktorica je rekla da ako ovaj aih ne uspije da idemo na ivf
a sta ces kad je tak,bit ce sve dobro..a dobro dode malo i odmora pa onda opet akcija..
evo ja sam isla na prvi aih i nista propao ciklus pojavila se cista kaze doktorica ako pukne do sljedeceg ciklusa krecemo..tak da se nadam da hoce da napokon i ja krenem..
Sta je sa zodijak,nista nejavlja!?
I ja sam na VV, kod dr.a.. Ovo nam je trebao biti prvi aih, ali imala sam 4 folikula tako da sam danas bila na punkciji, znaci ivf! Dobili smo 4 jajne stanice, jos samo da se oplode! Ni mi nemamo dijagnozu, kedino mene zeza stitnjaca.. Mozda se i vidimo u ponedjeljak, ja bi trebala imati transfer!
Zdravka82 drzimda se oplode..ima nesto i u tome ivf daje nesto vise nade..
kako je prosla punkcija?
Hvala Tina! I ja mislim da je veca uspjesnost ivfa. Punkcija je bolila, al vec sam zaboravila.. Osjecam se skroz ok..
zdravka82 nadam se da će vam ivf uspjeti, sretno! i ja sam kod doktora, pa možda se i vidimo u ponedjeljak. meni je rekao da idemo na AIH, vidim da si i ti trebala, jeli to ovisi koliko imaš folikula pa onda dr odluči AIH ili IVf? kažeš da si danas bila na punkciji, je li ti bio bas tvoj doktor, da li oni dođu i vikendom za obavit AIH ili IVF?
Tako je, ako je vise od 3 folikula jde se na ivf. Danas na punkciji je bila doktorica, koliko sam shvatila mjenjaju se subotom, uvijek jedno od njih radi... Doktorica je ok, a sestre su danas bile divne prema meni!
al nije pravilo da se ide na ivf ako imas vise od 3 folikula.ja sam oba puta imala 4 folikula i isla na aih
Citala sam tu na forumu da se onda ide na ivf, a na vv i dr. A i doktorica odmah su se slozili da trebam na ivf iz straha od viseplodne trudnoce.. U kojoj si ti bolnici?
na VV sam kod doktorice.samo kaj ja nemam lijevi jajovod pa onda nema tolko beda od viseplodne trudnoce,prije bi bila vanmatericna
Ženica drage evo ja sam danas bila na prvom UZV ( klomifen 3-7) imamo folikulice, 3 na L i 3 na D jajniku od 8-13 mm 9. DC mi je dobila Gonal F 3 amp. Za tri dana. U petak opet UZV.
Marina drzimoda se nastave lijepo razvijati..
Gdje nam je geronimo,njoj se blizi beta ako se nevaram 17.!?![]()
Evo me živa sam...od simptoma ništa posebno jedino što me cice malo bole ali bole me većinom i u PMS...
Betu ću vaditi u petak jer idem obaviti neke druge pretrage....trebala bi u nedjelju ali u petak će se vidjeti ako bude ičeg bilo a i da znam dali trebam odmah prestati piti progesteron jer će mi onda i prije doći vještica...U svakom slučaju ako ne bude ničega ni od ovog puta da slijedeći put idem na ivf...
uh uh eto petka brzooo..nadam se da ce to biti to u svako slucaju sretnoo..
hoces morat radit pauzu neku ako nebude ili ces moc odmah na ivf..al drzimoda uopce netreba ivf-i..
![]()
Nemam još pojma...valjda ne jer je bio prirodni ciklus...ali možda će me opet poslat na inseminaciju kao da ispucam i taj četvrti put...ne znam raditi ću što mi kažu..
nekako sumljam da se išta uhvatilo jer me cice bole ko u PMS a ujutro mi nije povišena temp. iako uzimam progesteron...možda je i rano ali svejedno mi miriši na jednu veliku 0
geronimo
ja se jucer cula sa doktoricom,dogovoren je ivf za 5 mj.
cure bok, ja sam u pon. vadila hormone (do sada su bili u redu, nadam se da će i sada) i u 4 mj. me čeka inseminacija. kad bude inseminacija da li trebam uzeti spavaćicu i koliko se ostaje ležati (1 sat ili više)?
marinab da li i ti ideš na inseminaciju?
zdravka kako je prošao transfer?
Nakon inseminacije se leži oko 15 minuta. Najduže traje obrada sperme i to oko sat. Spavaćica ti za inseminaciju ne treba.
Hej draga! Danas bio transfer blastice 5 dan. Od 4 ostale su 3, jednu vratili, 2 zamrznute.. Mislim da ti aih bude brzo gotov...
cure, kako je vama dr rekao/rekla za apstinenciju prije aiha?
ja sam jucer bila kod dr na 8dc i rekao mi da jucer zadnji odnos, u pon na 12dc ponovno na fm i da misli da bi aih bio oko srijede.
sto bi bilo da je apstinencija od cetvrtka do srijede? nekako mi se to cini puno
a sad vise nisam sigurna jesam li doktora dobro razumijela
Nama se preporuca apstinencija 6-7 dana zbog jako loseg sgrama. I meni se to cini preduga apstinencija za aih. Mozda da se malo podruzite za vikend?
i meni se čini preduga apstinencija 6-7 dana. koliko je meni poznato, apstinencija treba biti od 3-5 dana.
Mi smo u Petrovoj apstinirali 7 dana prije AIH.Tak se potrefilo jer smo prvenstveno išli u prirodni IVF a nismo znali kad bude punkcija.Svaki dan fm i na kraju inseminacija...nisu komentirali da je predugo il kaj..njegov nalaz odličan.
geronimo
zao mi je
Beta je 26.03., evo vec 2 dana lezim i sve me boli od lezanja, al sve za mrvicu..
Geronimo draga, zao mi je!
pokusavam od jutra dobiti doktora da ga pitam, ali ne javlja se
uopce ne znam dali da imamo odnos i u nedjelju ili da cekam pon fm![]()
imajte odnos danas/sutra...
sad mi doktor kaže da ponovim test...mislim beta mi je 1,4 a danas je 26 DC.
Možda i jesam prerano vadila ali trebala bi biti veća?
Ne znam ima li netko sa više iskustva?
Geronimo draga ja ti nemam iskusta, tek startam, poslušaj doktora i ponovi test, sretno!
Inseminacija je učinjena ujutro a ovulacija je bila popodne (osjetila sam). Danas je 11 dan od ovulacije. Znam da sam ranije vadila ali po nekoj mojoj logici bi trebalo biti više od 1,4![]()
mala28 i ja mislim kao i bmaric da apstinencija treba biti od 3-5 dana. nama su tako rekli kad smo išli kod privatnika. ako su u nedoumici nazovi bolnicu sutra ujutro (možda ima neki razlog zašto toliko dana ili to ovisi od doktora do doktora).
Zdravka nadam se da će biti velika velika beta.
geronimo, ponovi betu za 3 dana, sačekaj nek bar bude 14dc.
Plan mi je ponoviti betu u pon. Za slijedeći ciklus dogovoren je ivf.
Stimulacija klomifenom plus ako bude trebalo dodatak gonal.
Imam osjećaj da će od slijedećeg puta nešto biti...
Pozdrav cure. Evo nakon prvog neuspjesnog AIH-a dosla sam vam malo u goste.
U postupku sam na Sv.Duhu gdje me ceka drugi AIH. Zna li mozda netko od vas rade li oni inseminacije vikendom? Moja primarna gin mi kaze da ne rade što mi je stvarno cudno...pa to znaci da u slucaju da se ovulacija dogodi za vikend sve pada u vodu?
I kako to funkcionira kad se ide u sljedeci postupak? Oprostite na pitanjima, ali toliko sam neupućena i od doktora nisam dobila nikakve konkretne upute tako da sam totalno zbunjena.
Ja sam bila isto na SD...meni se cini da isto ne rade vikendom jer meni su uvijek nekako nastimavali stopericom da mi ovulacija pada u petak...mada je to bezveze, ali eto, ocito imaju takvu praksu. Ja sam iza prve neuspješne inseminacije odmah išla na drugu koja je završila ivfo-om jer sam imala 4 folikula...onda sam jedan mj.pauzirala i opet na inseminaciju koja je isto bila neuspješna...i meni su rekli da ćemo kao pokušati 3-4 inseminacije, pa onda mozda prirodni ivf jer sam na listi za lijekove po svemu sudeći tek na redu pred kraj godine...pa sam zbog svega toga prešla na Vuk Vrhovec i dr.mi je tamo rekao da smo mi svakako kandidat za ivf, čak i za icsi....iako su na Sd govorili da su muzevi nalazi kao ok, a na svim postupcima kod njih svaki put smo imali relativno mali broj sperm....tako da eto, nadam se da sam malo pomogla.
Posljednje uređivanje od sladja01 : 17.03.2014. at 08:14
Meni je suludo da ne rade vikendom...Vinogradska uredno radi..
Hvala vam na odgovorima.
Morat cu ih jos nazvati i konacno provjeriti, ali 99% sam uvjerena da ne rade vikednom. Inace, donijela sam odluku da idem na max 3 inseminacije i ako ne bude nista od toga idemo privatno na IVF. Znam da je skupo, ali ne zelim cekati lijekove godinu dana (toliko se ceka na Sv.Duhu).
cure, dali je koja pila estrofem tablete? pila sam klomice 3-7dc i danas 12dc sam dobila estrofem 3x1, sutra opet fm i planirani aih u cetvrtak.
da ja sam ga uredno svaki klomifenski ciklus pila...to ti je uobičajeno da je nakon klomifena tanak a ništa ga ne može podebljati kao estrofem
Evo i mene drage moje AIH odradjena u nedjelju imala sam 1 vodeci folikul, biolog kaze sperma savrsena. E sad imam pitanje da li su normalni blago probadajuci bolovi dolje onako kao pred mengu. I blaga bol u donjem dijelu ledja. Odmaram se puno malo se krecem ali ako malo duze stojim ili hodam bol se pojaca. Strah me bilo sto raditi.
inseminacija ce biti u cetvrak
endometrij mi je 7,2 pa estrofem i dalje, imam 2 folikula od 21, danas u 21h stoperica, 2 pikice brevacida