Pokazuje rezultate 1 do 28 od 28

Tema: Fertylyup tablete

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Slično je bilo i nama uz FertilulUp. Lijepo je kad nešto djeluje.

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Nakon koliko je djelovalo kod vas?
    Citiraj nubiralvis prvotno napisa Vidi poruku
    Slično je bilo i nama uz FertilulUp. Lijepo je kad nešto djeluje.

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Citiraj bubicazubica prvotno napisa Vidi poruku
    Nakon koliko je djelovalo kod vas?
    Prije nego sam zatrudnila pila sam ga redovito skoro 5 mjeseci. Piše da ga se pije 3 mjeseca ali kako smo na spermiogramu vidjeli da sve ide u pozitivnom smjeru, nastavili smo ga piti i nakon 3 mjeseca i eto, desilo se da sam sada trudna. Liječnik je rekao da nismo jedini kojima je pomogao i da ga on sada svima preporuča. Kod mene je izregulirao mensturalni ciklus i osječala sam se baš dobro.

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Citiraj nubiralvis prvotno napisa Vidi poruku
    Prije nego sam zatrudnila pila sam ga redovito skoro 5 mjeseci. Piše da ga se pije 3 mjeseca ali kako smo na spermiogramu vidjeli da sve ide u pozitivnom smjeru, nastavili smo ga piti i nakon 3 mjeseca i eto, desilo se da sam sada trudna. Liječnik je rekao da nismo jedini kojima je pomogao i da ga on sada svima preporuča. Kod mene je izregulirao mensturalni ciklus i osječala sam se baš dobro.
    Evo da se pohvalim da smo trudni! Pili smo Fertilup cca. nešto više od pol godine i nakon provjere spermiograma prije fertilupa i još dva puta dok smo ga koristili možemo reči da djeluje. Kod mog supruga spermiogram se drastično poboljšavao a kod mene je bio problem jer mi je endometrij bio nepravilan. Ja ne mogu sa sigurnošću tvrditi da je i meni pomogao ali sada smo trudni!!! Iskrena preporuka.

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

cestitam!!!!!!
    ja ga i dalje pijem,i ne odustajem
    Citiraj kitkaty prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da se pohvalim da smo trudni! Pili smo Fertilup cca. nešto više od pol godine i nakon provjere spermiograma prije fertilupa i još dva puta dok smo ga koristili možemo reči da djeluje. Kod mog supruga spermiogram se drastično poboljšavao a kod mene je bio problem jer mi je endometrij bio nepravilan. Ja ne mogu sa sigurnošću tvrditi da je i meni pomogao ali sada smo trudni!!! Iskrena preporuka.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •