mi smo dobili sve, i 2. strani jezik
jedino moramo kupiti mapu za likovni
Mi smo isto dobili sve osim likovne mape i geografskog atlasa. Ipak su uključeni i svi izborni predmeti (3) i svatko je dobio knjige za one koje pohađa.
Što se tiče zbirke, na popisu je jedna , a kako je u sklopu udžbenika i to smo dobili.
Posljednje uređivanje od larmama : 03.09.2013. at 08:50
Mi smo dobili sve osim matematike. Navodno su im poslali krive pa sad čekamo "prave" knjige. I moramo kupiti zbirku iz matematike i mapu za likovni.
Jel netko zna zašto po zagrebačkim osnovnim školama anketiraju o broju djece u obitelji?
Mi nosmo dobili nikakvu anketu.jos.
A bila sam jucer na informacijama.valjda bi mi uciteljica rekla da zna nesto
Sent from my GT-I8190N using Tapatalk
a na koji način se anketira, mislim ak je za knjige to će učiteljice same bez dece, zna se u školi kolko koga ima doma
bila jučer na dvostrukim informacijama nije bilo niakkve riječi o bilo kakvim knjigama, usput ztadnje je Bandić obeća 8 ak je vjerovati) još 3 godine besplatnih knjiga+ knjige za srednjoškolce iz obitelji 3+
Posljednje uređivanje od jelena.O : 19.03.2014. at 07:22
hoce li se knjige kompletno mijenjati? i za osnovnu i za srednje skole?
da li je netko procitao da je negdje objavljeno
sad vidjet će se valjda, pričali su da će neke smanjiti , a onda uvaliti dio na e-knjigama, ko da klinci i sad dovoljno ne vise po kompičima.
Ponukana papirićem i anketom kojeg sam dobila iz OŠ zvala u Gradski ured, Sektor obrazovanja... objašnjeno mi je da besplatni udžbenici za OŠ ostaju (vjerojatno izmjenjeni), a anketa koja se provodi je za djecu u srednjoj školi iz obitelji sa troje i više djece... i čudom se čudi kako sam ja mogla dobiti anketu u OŠ....
Ovo je tek početak, na osnovi prikupljenih podataka vidjelo bi se da li u gradskom proračunu ima novaca za besplatne udžbenike za djecu u srednjim školama...
ali cathy-jeva deca idu u osnovnu, znači i vi ste dobili papiriće?
Pa i moje djete ide u OŠ. Jedno. Drugo kreće tek na jesen, a treće je tek dvije godine.
ZAto mi i nije bilo ništa jasno, pa sam nazvala u Grad.
Ravnatelja u školi ne mogu dobiti već dva dana, na službenom je putu...
Ali žena se stvarno čudila, jer kaže da su oni ankete poslali samo u srednje škole....
Mi smo u srednjoj skoli dobili anketu.
Kao ove godine ce besplatne knjige dobiti srednjoskolci iz obitelji sa troje i vise djece, a od sljedece svi srednjoskolci. To je zadnje sta su nama rekli.
Ne želim te razočarati, već samo napomenuti da to još nije službena odluka. Zato je nigdje niti nema, nije nigdje objavljena. Oni tek žele vidjeti koliko je takve djece, pa će onda odlučiti.
Znam, zato i kazem KAO.
Nama je tako receno u skoli, ne znam sta ce biti dalje.