Pokazuje rezultate 1 do 50 od 387

Tema: Žene su muzare a bebe komad sitisnutog mesa????

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Ali Evropa je tu bitno drugačija od Amerike (kad smo već kod američke serije). U SAD-u suprug plaća alimentaciju ženi, i to valjda dovijeka (ne znam točno, ali znam da je nešto jako čudno). Pa imate one čudne situacije kad žena tvrdi da je u braku navikla na određeni standard i smatra da ga ima pravo zadržati i nakon rastave, i slično.
    Nije lose...
    Kome uopce feminizam treba ako upecas dobru priliku..,

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Nije lose...
    Upravo tako

Ja moram priznati da mi je puno tzv. feministickih stavova palo u vodu kada sam se tako jako zatelebala da bi mu rodila copor djece Iako kada smo se upoznali vec sam imala dvoje iz loseg braka i jos jedno mi nije bilo ni u peti. Ovo dvoje sama podigla sa svojim radom i crkavala od truda putem. Upoznala sve strane samostalnosti.Dokazala sebi sto mogu postici. Mozda moji stavovi tada nisu bili dovoljno hardcore kada su se promjenili.

Da li sam ravnopravna s njime?Nemam pojma, nisam nikada razmisljala o tome...ali iako ne radim trenutno nije cijela kuca na meni, odgoj djece isto tako. Za svaku stvar koju treba dobijem molbu i zahvalu (mozda je samo jako dobar manipulator) ne osjecam potrebnim dokazivati se nikome niti objasnjavati zasto sam tako odlucila, osjecam se jako dobro u trenutacnoj ulozi.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Nije lose...

Problem je jedino, sto te "dobre prilike" ne rastu baš u susjedstvu, nema ih puno, a i izbirljivi su.

Pa sad gledajući uloženi trud, vrijeme i energiju potrošenu u pecanju, možda bi bilo korisnije i efikasnije, a u svakom slučaju sigurnije, samu sebe napraviti dobrom prilikom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •