Pokazuje rezultate 1 do 50 od 58

Tema: noćni obroci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    broculla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Ja imam obrnutu situaciju. Meni je pedijatrica rekla da moram dijete buditi i hraniti svaka tri sata jer da s dva mjeseca ne smije dulje spavati, da upada u hipoglikemiju i zato dulje spava. Ona je znala odvaliti 6 sati u komadu u prvoj turi, najčešće ipak 4-5. Ostatak noći se budila u razmacima 2 do 3 sata. Rođena je velika 3980 grama, prvi mjesec je dobila kilu na porođajnu težinu, a drugi mjesec samo 650 grama. Nisam sigurna u dobre namjere pedijatrice jer dijeli fascikle koji su reklama za AD.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj broculla prvotno napisa Vidi poruku
    Ja imam obrnutu situaciju. Meni je pedijatrica rekla da moram dijete buditi i hraniti svaka tri sata jer da s dva mjeseca ne smije dulje spavati, da upada u hipoglikemiju i zato dulje spava. Ona je znala odvaliti 6 sati u komadu u prvoj turi, najčešće ipak 4-5. Ostatak noći se budila u razmacima 2 do 3 sata. Rođena je velika 3980 grama, prvi mjesec je dobila kilu na porođajnu težinu, a drugi mjesec samo 650 grama. Nisam sigurna u dobre namjere pedijatrice jer dijeli fascikle koji su reklama za AD.
    Ne trebas buditi dijete koje ima tri mjeseca , solidno napreduje na tezini i ima nocni ( nocne) podoje ( ali ne svaka tri sata).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •