Nemogu vas sve pohvatati
Ljubilica,Matt.... Mari cestiteke~~~~~~~~~~ svima koje sam izostavila! Sretno do neba![]()
Nemogu vas sve pohvatati
Ljubilica,Matt.... Mari cestiteke~~~~~~~~~~ svima koje sam izostavila! Sretno do neba![]()
PROSINAC 2013. (8)
mravak, KBC Ri, IVF, trudilica za drugu bebu (nakon 3xIVF u prirodnom ciklusu, 1xsekundarni IVF)
Brunaa, Mb, FET (nakon 1xIVF, 1xFET)
crvenkapica77, Cito, IVF (nakon 6xIVF/ICSI)
malena0808, spontana trudnoća
piki, spontana trudnoća
lavko, spontana trudnoća
Aerin, AIH
Maku, PFC Prag, FET (nakon 1xIVF/ICSI)
VELJAČA 2014. (11)
splicanka30, KBC Split, 1.IVF u prirodnom ciklusu (nakon 3xAIH)
Geja, VV, IVF (nakon 1xIVF)
smarija, Slo, IVF
frodo, Petrova, IVF /ICSI (nakon 3xIVF/ICSI), trudilica za drugu bebu
boogie woogie, PFC Prag, FET
Shadow, PFC, IVF
saraya, Vg, IVF (nakon 3xIVF u prirodnom ciklusu)
sanjam
mare77
mima32, spontana trudnoća
M@tt, spontana trudnoća
OŽUJAK 2014. (2)
ljubilica, Petrova, IVF (nakon 2xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Loly, Cito, IVF (nakon 5xIVF/ICSI, 1xFET)
Čekalice bete~~~~~~~~~~
edina 19.03.
suzy.s, Ri, IVF (nakon 10xIVF/ICSI, 3xIVF u prirodnom ciklusu, 1xsekundarni IVF)
mari80, VV, 1.IVF
zdravka82, VV
carrie2812, Cito, IVF (nakon 3xAIH)
Sadie 26.03.
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
Zeljka33, Petrova, IVF, trudilica za drugu bebu
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
kika222, VV, IVF (nakon 4xIVF, 2xIVF u prirodnom ciklusu);
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
nestrpljiva anka, Petrova, FET (nakon 2xIVF/ICSI); *sunisshining*, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 3xAIH)
ON-GO 3/2014 ~~~~~~~~~~
bernica, Petrova, IVF (nakon 2xIVF/ICSI); bubaba, Cito, IVF (nakon 3xAIH, 2xIVF, 1xFET);
hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 4xIVF, 1xFET); KLARA31 , VV, IVF, trudilica za drugu bebu (nakon 1xIVF);
Ledamo, IVF (nakon 1xIVF/ICSI, 1xFET); Marlen, VV, FET (nakon 11xIVF);
NINA30, VV, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF); sretna 1506, KBC Split, IVF, trudilica za drugu bebu (nakon 3xIVF/ICSI);
Stena, Vg, IVF (nakon 4xIVF/ICSI); tantolina, KBC Ri, FET(nakon 3xIVF, 7xIVF/ICSI);
zelimo_bebu, Vg, IVF (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu);
04/2014: Iva28, 1. IVF/ICSI; Ajvi, VV, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 2xIVF/ICSI); arlena VV, IVF (nakon 1xIVF, 1xFET); Krtica, Vg, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 4xAIH); bugaboo, VV, IVF/ICSI, trudilica za drugu bebu; TinaH, VV, 1.AIH; žužy, VV, FET (nakon 3xIVF, 1xAIH); Anci272, VV, IVF (nakon 1xIVF)
05/2014: Mary123, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); Strašna, VV, FET (nakon 2xAIH, 6xIVF, 2xFET); philipa, VV, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF)
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
1977, 2hope, aboni76, Abys, Aerin, Afraid, ajma, Ajvi, aleksandraj, amber, Ameli, amy2004, anabela1, Anaši1507, andi33, Angely4you, anica0508, antesa, Anja &ja, applepie, ARIANM, arlena, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, Barbarella, barkica, Bea, believes, belma3, biska, BlueI, bmaric, bobo32, bohinj, bonim, boogie woogie, brigitta, brundica, Brunna, bubamara!, Bubamara 87, BubaSanja, bubekica, bubili, bubimitka, Cana73, Cannisa, carlreina, CherryBG, chris, ciklama1, cosmic, cvitka, cvjet, cvjetić, Cvitaa, Čičkolo, Črkica, *DJ*, d13, DaBaR, Dada-55, dadyakBda, daliana, Dalmašica, dani39, darci, Darkica, darmar, dazler, Dea2010, dea84, Deamar, deniii, Desideria, Dhea, dim, dola, Dona, Donkey, dorina199, drama_queen, edinas, ELA28, elen, Elena 85, ema1, emocija, florjan, Frćka, Gabi, Geja 41, geronimo, giga, gljiva, grožđica, hedoniza, Helena5, Hoću bebu/lolalita, hope, ina35, inada, inana, inesica_85, Inna28, inspire_me, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivana83, ivana979, ivanchi78, ivanica86, ivica_k , ivka, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , JelTom, jo1974, jojo, jopam, kameleon, kata.klik, keti10, kiki30, kikolina, kinki, Kjara, kkipilek, kleopatra, kokos, koraljka, krgina, kriistiina, krojachica, Kyra Ars, lana2401, Lara86, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Lejla37, leptirić82, Leva, libicaa, lion heart, lora82, LOTTOS, luna1, luna2, lucija83, lulu79, ljiljan79, ljube, ljubi, madona, magnolija13, marta, MAJA14, majahu, majalena, majalina, MajaPOP, Maja_st, makajica , Mala Maja, mala i/ili mali, malianđelak, malena2, malena19, MallaPlava, MAMI 2 , manchi19, *Mare*, Mare85, Mare O., marija_sa, marincezg, mario, marnie, Martinstoss, martuška, MARYTA, mateaaa28 , mativa, Matko, matty569, mayica01, M@tt, medeni.angel, Medicandy, meki, merssi, Mery0908, mery, metkovk@, mg1975, milivoj73, mimadz , Mini3, miny, mishica_zg, Missixty, miška, mona22, monika2208, monja, mostarka86, mrvica7, mssnoopy1204, Mury, my_heart, Nana Mo, Nellie, Nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, nina70, nina977, nirvana, Noemi, nora208, nova21, njanja1, njofra75, olea77, olivera, Orhideja, orhideja., osijek, Ozana, PapigaCapo, PetraP, PinaColada, pinny, pirica, plavo oko, _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, Prag, pretorija, prima, Prozerpina, ptica1, pukica678, renna, riba76, rimela, roan, Rominka, RuMo, Ruthy, ruža82, sabas, sabu, Samanta, sami_os, sanchica, Sandra1971, sandy0606, Sanja001, Sanja1, sanjalica82, santana, sara10, sara38, sara69, serenity1, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, slonica tonica, Smarta, Sneki41, Snekica, sonječka, sos15, Spa, strijelac, suen, sunasce, sunčeko71, s_iva, Šiškica, špelkica, taca70, tajcigb, talia7, tamy79, tantolina, Tasha1981, Tena789, tetadoktor, The Margot, theorema, tiki_a, tikiica, tikki, tina1986, tina2005, TinaB, tina_julija, Tinkica, tinka10, Tomek, Toyota, TrudyC, tvigy, una99, Vagica, Vaki, Vali, valiana, valii, Varnica, vatra86, vedre, vesnare, vikica, vita22, Vuk, wanna be mommy, weda, zasto_bas_mi, xena.mbk, Zeena, zeljka84, zlatta, zlo28, zoki28, Zvijezdica1, Želim bebu![]()
nadam se da nisam nekog fulala..
pliz, javite info za popuniti rupe o postupcima. hvala!
bubekica ja sam ti od danas trudnica))))))))))))))))))) i tako sretna da bi vristala od srece s nekog brda!!!!
ja sam čekalica bete 31.3. VV - trudilica za drugu bebu IVF - et jedne petodnevne morule..
nemam pojma jel ti treba još koji podatak..
malo kasnim, zapravo priznajem, htjela sam direkt na listu trudnica
![]()
Bubekice, prvi IVF (klomifen), beta 26.03.
Čestitam svim novim trudnicama!!![]()
Ajme koliko dobrih vijesti! Čula sam da su m@tt i njegova draga trudni pa sam svratila da čestitam. Neopisivo mi je drago jer ste bili ustrajni. Bravo i sretno do kraja!!!!
Ujedno čestitam od srca i: Ljubilici,Boogie Woogie,saraya, shadow2, Frodo, mima32, mari80 i želim sve naj..... nadam se da nisam nikog preskočila.
Nekako ste me ohrabrili da se napokon i ja prijavim na bubekinu listu tj. da me makne iz čekalica/trudilica i stavi u trudnice. Danas sam 13+4 tt.
Ajmeeeee Nina70 !!!! Pa kako ja to ne znam??? Ok, nisam bila na kavicama ali to ne znaci da nisam morala znati prije... He he... pa cestitam od srca!!!!! Ma nek bude sve super i da nam rodis za 6 mj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bubekice ja bi ponovila listu!!!!![]()
Hvala cure. Joj Vatra pa kako tebi nisam rekla? Vidiš da treba doć na kavu
Loly, bravoooo![]()
evo cure dugo nisam pisala na ovoj temi
u ponedjeljak mi vracena 2 mrvice stare 3 dan i sad sam na cekanju
jel ima jos koja cekalica?
Vidim da tu i ima puno lijepih vijesti, nek se samo tak nastavi!![]()
nina7o, neopisivo mi je drago, čestitam od srca i nek sve bude školski do kraja![]()
Beta negativna
Edina, zao mi je...drzi se nek sljedeci bude dobitan
I ja se pridružujem čestitkama svim novopečenim trudnicama. Neka svima bude školski do kraja![]()
ajme koliko lijepih vijesti! svim trudnicama cestitam i zelim urednu trudnocu,cekalicama kojecega saljem vibre a tuznicama virtualni zagrljaj!
bubek mene stavi u hrabrilice (nekako mi toplije u srcu kad se vidim medju vama)
Novosti iz laba: svih 6 je u diobi i transfet 5. Dan u nedjelju!
Željka divnoooo
malena
zdravka 82 i šiškica ~~~~~~~~~~
loly
edina žao mi je...![]()
Posljednje uređivanje od saraya : 20.03.2014. at 10:37
500.64 iu/l![]()
Posljednje uređivanje od ljubilica : 20.03.2014. at 10:47
Ljubilica![]()
Zeljkica![]()
aih obavljen, cekalica sam testa 3.4.
dr.mi je napiso na povjest bolesti mirovanje a nista mi nije rekao..kaj mu to znaci?
jer se nakon aiha treba mirovati? budem do ponedjeljka, ali mislila sam u pon. na posao
dobila sam utrogestan 3x2 i estrofem 3x1
Posljednje uređivanje od Mala28 : 20.03.2014. at 12:30
Ljubilice, čestitke i ovim putem!!! Kad su takve lijepe vijesti u pitanju, i 100 puta čestitati nije višak!!
Moj prvi UZV prošao super, drugi pregled u subotu.
Željka & Mala ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nekoliko dana nakon transfera sam imala sukrvicu i bila sva sretna jer se bebe gnijezde. Onda me mjehur budio po noći i nisam mogla spavati i opet sva sretna. Al to se smirilo. Onda su me jedan dan, khm khm, frendice boljele pa sam opet bila sretna zbog novog simptoma. I onda je i to prošlo. Sad sam bez ikakvih simptoma T već 3 dana i nesretna sam. Danas je 10dnt i valjda će se pojaviti neki novi simptom T. Fuj neizvjesnost.
moj jedini stalni pratioc kao simptom u sva tri postupka je samo da cu procuriti i "kuhanje" u jajnicima. i to od 2dnt. Ostali su relativno zanemarivi
Koliko lijepih vijesti!! Čestitke!
Ja brojim 3dnt dva lijepa 8-stanična smrzlića. Beta 31.3.
Puno, puno sreće svima!
Ja idem po svoje eskimice u ponedjeljak....
Nisam bas u toku pa cestitam svim trudnicama~~~~ da bude skolski do kraja
Cekalicama kojecega ~~~~~~
na listu i forum je definitivno stiglo proljeće!!!!sve pršti od veselja![]()
čestitam svim trudnicama!!Ljubilice,loly vau koja bete!!
m@tt i žena bravo na točkicama,saraya na srculencu, i sretno svima dalje!!!!!
nestrpljiva anka i tantolina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za fet!!
željka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za nedjelju!!!
Dulcinea,malena2,mala28 i ostale betočekalice da uskočite u ovaj vlakić sreće ~~~~~~~~~~~~ do neba!
edinadoći će i naš dan, vjeruj!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~svima još malo, da ne prifali!
linalena avatar je!! Napokon ćete doma,ajme veselja!!
Punooooooooooooooo lijepih vijesti
Čestitke trudnicama,mirnu trudnoću!
Čekalicama bete
Tužnicama
Prirodnim trudnoćama
Nama čekalicama koječega (postupka,boljih nalaza,pucanja cista...),doći će red i na nas![]()
Mari - ja ti na žalost nisam još trudna. Išla sam na prvi UZV za FET koji mi predstoji za koji dan. Vjerujem da će ti netko drugi tko je već u blaženom stanju moći reći.
Recite cure koje niste iz Zagreba: Navodno je donesen zakon da se putni nalog može dobiti samo za liječenje u geografski najbližoj ustanovi - to mi veli sestra kod moje gin. To znači da više ne mogu dobiti putni nalog za postupak u Zagrebu, nego jedino da idem u Osijek (koji je meni najbliži). Ali ne pada mi na pamet ići u Osijek. Da li tko zna gdje to piše odnosno kome se mogu obratiti?!?!? To je koma!!!! Nije moja krivnja što je MPO-odjel u Osijeku koma...
Posljednje uređivanje od nestrpljiva anka : 21.03.2014. at 12:08
Evo da nastavim ovaj veseli niz...imali smo malo lošiji vikend,krenulo lagano krvarenje uzv pokazao hematom ali idvije mrvice.
Danas uzv na 6+4 imamo dva mala srčekanematoma više nema.
Ajme koja sreća ne mogu vam opisat!