Pokazuje rezultate 1 do 50 od 387

Tema: Žene su muzare a bebe komad sitisnutog mesa????

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

bravo! evo konačno mjesta na kojem se smijem požaliti da su mi bradavice nakon višegodišnjeg dojenja odrvenile i da nisu više tako suptilno (erogeno, a da kako?!) osjetljive kao prije
    kad sam se na to u dva, tri navrata požalila ovdje na forumu (doduše prije 9, 10 godina), aman sam sve ostavila bez komentara. u najmanju ruku da šta će ti sise osim da dojiš
    jedina je promjena u ovih 10 godina što me to više ne sekira

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    bravo! evo konačno mjesta na kojem se smijem požaliti da su mi bradavice nakon višegodišnjeg dojenja odrvenile i da nisu više tako suptilno (erogeno, a da kako?!) osjetljive kao prije
    kad sam se na to u dva, tri navrata požalila ovdje na forumu (doduše prije 9, 10 godina), aman sam sve ostavila bez komentara. u najmanju ruku da šta će ti sise osim da dojiš

Dok me je mama dojila (bila sam 4. dijete), moja sestra ju je pitala - mama, a zašto su tebi sise do pupka?!

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja mislim da tenzije na ovom topicu stvara generacijski jaz , a ne toliko različita mišljenja oko cica.

zato sam si , vrlo vidovito, stavila godinu rođenja u nick tako da svi vide s kim imaju posla.

brijem da će uskoro snahe sa svekrvama raspravljati onlajn tako da me to sve zapravo veseli

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku
    ja mislim da tenzije na ovom topicu stvara generacijski jaz , a ne toliko različita mišljenja oko cica.
    U kom smislu generacijski jaz?

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku
    brijem da će uskoro snahe sa svekrvama raspravljati onlajn tako da me to sve zapravo veseli
    Hahaha, zamišljam podforum za djecu 18+, za svekrve i punice

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku

Dok me je mama dojila (bila sam 4. dijete), moja sestra ju je pitala - mama, a zašto su tebi sise do pupka?!
    Meni je mala komentirala da mi sise lice na sunce...a osjet se vratio nakon nekog vremena

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku

Ovako je i meni bilo nakon zadnjeg, maratonskog dojenja. Već sam to oplakala, a onda se osjet vratio, skroz.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •