Quote Originally Posted by Yummy_mummy View Post
Kriszg, koliko sam primijetila, roditelji koji ne zele cijepiti djecu nisu oni roditelji koji ih zapostavljaju, nego bas naprotiv, zdravo se hrane, zive neki eko zivot, citaju dosta o tome. Ne znam, mislim da bi trebalo biti ipak na roditelju da odluci, posebice zato sto se u suprotnom daje apsolutna vlast i monopol farmaceutskim kompanijama koje zaraduju milijarde. U USA primjerice se cijepe vodene kozice, sto je po meni bezveze ukoliko ne postoji neki poseban zdravstveni razlog za cijepljenje. Nekakav izbor ipak mora postajat.
Ne bih se u potpunosti slozila s tobom, jer po ovome i ja onda ne bih zeljela cijepiti svoju djecu.Mi se zdravo hranimo, zivimo "eko" zivot u granicama mogucnosti.Educirana jesam na vise polja. Moja djeca su jedna od onih koji se od vrtica do skole znalo zalomiti da nemaju niti jedan izostanak radi prehlade ili nesto slicno.Jedini izostanak od 2 tjedna je mali imao u 5 razr kada je imao kozice, i mala ih je preboljela prije skole.U dvije god skole ima sve skupa hm...da ne bih lagala reci cu tjedan dana izostanka.