A zakaj?
Pa to je jednostavna i učinkovita metoda, isperu ti uho toplom vodom i fakat doživiš čudotvorno ozdravljenje. Traje kratko. ALI bitno je prije nekoliko dana kapati hidrogenom ili uljnim kapima da se naslage otope, inače nema čudotvornog ozdravljenja. Nije ni bolno ni neugodno.
Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 28.03.2014. at 10:49
emily opusti se, znas da voda pamti, ovu zahvalnost koju smo sve imale sigurno ce doprinjeti i tvom poboljsanju.
i fakat kad mi je ta topla voda probila taj cep ili jos bolje kad ga ja izbila, ja sam cijeli dan mogla plesati od srece. cak mi ni skripa tramvaja na Trgu zrtava fazizma nije zvucala kao inace iritantno.
dakle, jutros sam se probudila nagluha :/
ništa me ne boli, samo na desno uho čujem puno slabije.
probala sam sve - puhanje začepljenim nosom, zijeeevanje,
prošla sam štapićem - nema apsolutno ničega.
maloprije sam stavila mobitel na desno uho i skoro ga bacila,
jer sam osjetila gotovo fizičku bol negdje u sredini mogza.
smetaju mi glasni tonovi, a kad začepim lijevo uho
imam osjećaj da u desnom čujem nekakav piskutavi ton.
što pomaže ovom čudnom stanju?
Čini mi se da se to stanje zove iznenadna nagluhost. Imala je moja mama takvu epizodu prije par godina, sa vrtoglavicom, čak su je smjestili u bolnicu na 2 dana. Nikad se nije ustanovio razlog, a gledali su jeotorinac i neurolog. Terapija: Betaserc tablete, ali ne znam detalje. To je sredstvo za poboljšanje cirkulacije. Dobro joj je sada,ali oporavljala se...teško mi je reći koliko dugo. Nije išlobrzo ali se popravilo.
inače pijem urutal već duže vrijeme, što je isto što i betaserc.