Pokazuje rezultate 1 do 50 od 332

Tema: Ustavni sud o cijepljenju

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj lulu-mama prvotno napisa Vidi poruku
    Ako košta, mora da vrijedi
    Vrijedilo ili ne, ja bih tih 50 eura radije u džepu imala Ali, ne može. Ako hoćeš zarađivati po svijetu, nema majci, ima da se cijepiš.

Što me podsjetilo da roditelje necjepiše upitam ( ponovo ) : zašto, između ostaloga, onemogućujete svoju djecu da putuju i rade negdje izvan EU? Da li je to pošteno prema njima?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Vrijedilo ili ne, ja bih tih 50 eura radije u džepu imala Ali, ne može. Ako hoćeš zarađivati po svijetu, nema majci, ima da se cijepiš.

Što me podsjetilo da roditelje necjepiše upitam ( ponovo ) : zašto, između ostaloga, onemogućujete svoju djecu da putuju i rade negdje izvan EU? Da li je to pošteno prema njima?
    Vjerojatno jer nemaju pametnijeg posla?
    a sigurno imaju novaca da mogu putovTi i skolovati se po bijelom svijetu.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ako imaju za platiti 52 000 kn (tko je to izračunao? ) kazne za necijepljenje onda im baš neće puno ostati za školovanje djece.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj mim prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ako imaju za platiti 52 000 kn (tko je to izračunao? ) kazne za necijepljenje onda im baš neće puno ostati za školovanje djece.
    Kaze mujica da ih mogu kazniti samo jednom sa 2000 kn.
    tako da sam bila u krivu .:D

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Kaze mujica da ih mogu kazniti samo jednom sa 2000 kn.
    tako da sam bila u krivu .:D
    Nisam to ja rekao nego prenio komentar nekog drugog, koji mi se čini logičan.
    Trebalo bi čuti što pravnici o tome misle.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam to ja rekao nego prenio komentar nekog drugog, koji mi se čini logičan.
    Trebalo bi čuti što pravnici o tome misle.
    Evo, jedna koja upravo sjedi kraj mene misli ovako: jedan prekršaj-jedna kazna. Dakle, ako dijete npr. s 4 godine treba primiti tri cjepiva, a nije dobilo ni jedno-tri su kazne, za svaku bolest po jedna. Za taj prekršaj se više ne može biti kažnjen, ali za izbjegavanje slijedeće revakcinacije ponovo kazna po cjepivu/bolesti jer je to novi prekršaj obzirom da postoji zakonska obaveza roditelja da cijepi dijete po kalendaru cjepiva. Ako tako bude zaista onda ispada vrlo vjerojatna kazna od ukupno onih spomenutih 52 000 kn. Na kraju ćemo vidjeti kako će to biti u praksi.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ne putovati, nego raditi i zarađivati. Putovanje je bonus.
    Iz obitelji sam u kojoj je biti pomorac već tradicija, otac, muž, sin. Nije to lak život, ni za pomorca, ni za one koji ostaju doma. Same.
    No, cijepljenje je jedan od obaveza takvog života, radio u svijetu ili putovao kod svoga koji radi tamo. A avionske karte su od silnih prijeđenih milja, besplatne i za obitelj.

Moj je odnos prema cijepljenju temeljen na znanju, stilu života i iskustvu sa cijepljenjem. Ne kažem nikako da je sve idealno, i ne kažem da laka srca primam ili gledam kako primaju injekciju, ali u svakom slučaju korist cijepljenja daleko premašuje moguću štetu kod gotovo svih ljudi. A iznimaka uvijek ima, život i ljudsko tijelo nije matematika, kako to i a70v lijepo piše, u medicini 2+2 često nije 4. Jako često

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •