Pokazuje rezultate 1 do 50 od 79

Tema: Povratak na posao i teška strepnja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj Gingerbelly prvotno napisa Vidi poruku
    Dođem, pitam ju za neku info koju mi je dužna prenijeti, ona mi veli nek si sama nađem u dokumentaciji.
    A jel možeš sve svoje zahtjeve koji imaju veze s poslom upućivati mailom i tražiti povratne odgovore također mailom? To ti je onda sve crno na bijelo. Ako će ikad trebati pokretati bio kakve sankcije (opomene i sl.), imat ćeš dokaze da odbija suradnju i ne izvršava zadatke. A ako bude izvršavala, super.
    Možeš li komunikaciju licem u lice svesti na minimum?

Gingerbelly avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    A jel možeš sve svoje zahtjeve koji imaju veze s poslom upućivati mailom i tražiti povratne odgovore također mailom? To ti je onda sve crno na bijelo. Ako će ikad trebati pokretati bio kakve sankcije (opomene i sl.), imat ćeš dokaze da odbija suradnju i ne izvršava zadatke. A ako bude izvršavala, super.
    Možeš li komunikaciju licem u lice svesti na minimum?
    Ona je, velim, najprija s šefikom. Druže se privatno, i šefika je pod debelim utjecajem dotične. Ukratko, šefika je šefika samo na papiru(jer ima višu stručnu spremu), ali ova kroji i prekraja...kad god može. Postoji način da ju zaobiđem poslovno i da te podatke tražim od njezine kolegice s kojom radi u paru. To sam dobar dio vremena i činila. No, to ovu očito još više podjaruje. Ne valja kad joj se obraćam i tražim info, ne valja ni kad ju zaobiem...Velim, luda žena načisto.

Jednom sam otkrila kako namjero propušta činiti jedan strahovito bitan dio posla koji je u mojoj domeni nadzora(a u njezinoj domeni izvršavanja). Kad sam ju upozorila rekla mi je nek ja to napravim jer ona za to nema vremena. Ostala sam šokirana jer se nije radilo o banalnom propustu nego o vrlo bitnoj pogrešci koja nekog može stajati skupo. Nisam odmah išla šefici jer je situacija takva kakva je, i jer sam ispravno pretpostavila da joj ova tu ništa ne može...Opomenula sam ju nekoliko puta.Ništa. Na report šefici, ona se preda mnom kao zgranula da dotična to ne radi...i obećala mi kako će se pobrinuti da se to ubuduće izvršava. Pogađate?Ništa se do dana današnjeg promijenilo nije. Ona je odlučila to ne činiti i ja joj mogu puhnuti u (jelte). Kao i (očito) šefica.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •