Pokazuje rezultate 1 do 50 od 332

Tema: Ustavni sud o cijepljenju

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj blackberry prvotno napisa Vidi poruku
    osobno, ne smatram se ekstremom, iako imam svoje mišljenje o bolestima. svim bolestima. pa čak i prehladi.
    kod mene se pokazalo, i dokazalo, da je apsolutno svaka bolest usko povezana sa psihičim iliti duševnim stanjem, pa svako jednosmjerno liječenje se pokazalo neuspješnim.
    da li to nekoga nervira, meni je svejedno

Npr. bakterijska infekcija koja je usko povezana sa psihičkim stanjem? Psihičkim stanjem osobe koja ima, recimo, gnojnu upalu grla? I vrsta antibiotika koja bi se davala po psihičkom stanju? Ne znam, to mi nikako nije logično. Bakterije su bakterije, pa ma kakva bila osoba koja ih ima u sebi, one nisu ni rasisti, ni ekstremisti, ni spolno orijentirane . Rade svoj posao.

Citiraj blackberry prvotno napisa Vidi poruku
    do reakcije. na engerix. dijete mi je požutilo skroz na skroz.
    a pedijatrica...ma reakcija na cijepivo nije došla u obzir niti pod razno.
    za sve je bila kriva mrkva.
    sa 6 mjeseci...dojen konstantno...tek uvodimo dohranu, a on se prejeo mrkve.

i da se razumijemo
    nisam paničar. ne jurimo doktoru često. gotovo nikad. u 5 i pol godina, osim sistematskih, bili smo možda dva puta. jednom je bio problem s pišulinom, a jednom šarlah.
    tako da znam da nije bila mrkva krivac.

Nemoj se ljutiti na mene, ali stvarno, razmisli, da li je baš točno tvoje razmišljanje.

Za žutilo bebe, mrkvu i beta-karoten, ne moraš ići dalje od rodinog portala. Evo članak u kome piše da je žutilo bebe poprilično čest slučaj, ako mama koja doji ili beba jedu mrkvu ili drugo voće i povrće u kojem ima beta karotena. Vjeruj pedijatrici, ona je to često vidjela. Ako nisu žute bjeloočnice, to je posljedica narančaste, prirodne boje u hrani.
    http://www.roda.hr/article/read/vitamini

Čudan mi je tvoj zaključak, citiram "tako da znam da nije bila mrkva krivac."

Kako znaš, zato jer inače ne ideš doktoru? Zato jer je dijete odraslo i ne smeta mu više beta karoten?

Osoblje foruma blackberry avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Npr. bakterijska infekcija koja je usko povezana sa psihičkim stanjem? Psihičkim stanjem osobe koja ima, recimo, gnojnu upalu grla? I vrsta antibiotika koja bi se davala po psihičkom stanju? Ne znam, to mi nikako nije logično. Bakterije su bakterije, pa ma kakva bila osoba koja ih ima u sebi, one nisu ni rasisti, ni ekstremisti, ni spolno orijentirane . Rade svoj posao.
    Ne miješam se ja u posao bakterija. Zaista. Nije mi u planu Beti3
    Samo nek rade svoj posao.
    Kako će organizam reagirati na iste bakterije i zašto će baš tako....
    Pa nemoj mi samo reći da svi u susretu sa istim bakterijama uvijek i po defoltu odreagiramo isto.
    po toj teoriji bi valjda trebali.
    a ono, nije tako.

meni ne trebaš objašnjavati zašto je to tako

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Nemoj se ljutiti na mene, ali stvarno, razmisli, da li je baš točno tvoje razmišljanje.

Za žutilo bebe, mrkvu i beta-karoten, ne moraš ići dalje od rodinog portala. Evo članak u kome piše da je žutilo bebe poprilično čest slučaj, ako mama koja doji ili beba jedu mrkvu ili drugo voće i povrće u kojem ima beta karotena. Vjeruj pedijatrici, ona je to često vidjela. Ako nisu žute bjeloočnice, to je posljedica narančaste, prirodne boje u hrani.
    http://www.roda.hr/article/read/vitamini

Čudan mi je tvoj zaključak, citiram "tako da znam da nije bila mrkva krivac."[COLOR=#333330]

Kako znaš, zato jer inače ne ideš doktoru? Zato jer je dijete odraslo i ne smeta mu više beta karoten?
    misliš da nisam pročitala sve te članke, ili?
    valjda si uzimam za pravo znati koju količinu mrkve smo pojeli ja i on
    ili bi to pedijatrica možda mogla bolje znati. opet, iz nekog njenog višegodišnjeg iskustva, zar ne?

kako znam? pa znam.

a to što sam napisala da dijete ne vodim često liječniku nije apsolutno napisano s visoka. kao npr.tvoje retoričko pitanje.
    napisala sam samo iz ovog razloga. nisam jedva dočekala žutilo i žurno pohitala pedijatru prijaviti reakciju na cijepivo...onako...s visoka...jer mi je samo i upravo to bila namjera. jer nije.

da sam mislila da mi je dijete žuto od mrkve, ne bi ni išla pedijatru, prestala bi jesti ili bebi davati mrkvu.

i kako ti znaš kakve su mu bile bjeloočnice ?

srećom, pa nije jedini pedijatar

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •